Susan Miller

Burçların yarısına özel hayat alarmı

5 Mayıs 2019
Bu hafta Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay ve Oğlak burçlarını özel hayatlarında yanlış anlaşılmalar, gerginlikler, kızgınlıklar bekliyor olabilir. Bu olumsuzluklara karşı en mantıklı çözüm, sıcak ve anlayışlı bir dil kullanmak.

Özgüven patlaması
KOÇ

Aldığınız bir eğitimle ilgili sınava girebilirsiniz. Aşk gezegeni Venüs, perşembe günü şans gezegeni Jüpiter’e harika açı yapacağından, özgüveniniz müthiş artacak ve karşınıza çıkan her zorluğun üstesinden geleceksiniz.

Romantik konulara dikkat
BOĞA

Yazının Devamını Oku

Anlaşmalar şimdi, imzalar haftaya

28 Nisan 2019
İletişim gezegeni Merkür, sorumluluk sembolü Satürn ve güç timsali Plüton’la ters düşüyor. Üstüne hafta sonu, sürpriz gezegeni Uranüs’e yakın gerçekleşecek yeniay var. En iyisi kalıcı bağ kurma işlerini haftaya bırakın.

KOÇ-Geri planda kalın
Hafta sonu yeniay sürprizlerle dolu Uranüs’e yakın gerçekleşeceğinden, parayla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkabilir. İşyerinde fazla öne çıkmayın, geri planda kalıp olayın temel nedenini anlamaya çalışın. Araştırmayla ilgili her tür girişim başarılı olacak ve size maddi kazanç sağlayacak.
BOĞA-Değişim başlıyor
Uranüs önümüzdeki yedi yıl boyunca burcunuzda. Bu dönemde kendinizi nasıl gördüğünüzle ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir ve ipuçlarını bu hafta görebilirsiniz. Hafta başlarken söylediğiniz sözlere dikkat edin.
İKİZLER-Sözlere dikkat!
Salı günü zekânız daha keskin olacak ve her zamankinden daha hazırcevap olacaksınız. Ancak kime ne söylediğinize dikkat edin. Önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek yeniay sayesinde beklenmedik bir şeyler öğrenebilirsiniz.
YENGEÇ-Planlar yolda

Yazının Devamını Oku

Karmaşaya dikkat!

21 Nisan 2019
Uranüs ve Güneş buluşması tüm burçları harekete geçirmeye yönlendiriyor. Ancak Neptün’ün Mars’ın gücünü perdelemesiyle işler karışıyor!

KOÇTedbirli olun
Bu hafta Güneş ve Uranüs para evinizde buluşurken, parayla ilgili beklenmedik bir haber alabilirsiniz. Bu haberler olumlu veya olumsuz olabilir. ner ihtimale karşı ihtiyatlı olmanızda fayda var.

BOĞA
Parlayın!
Şimdi parlama sırası sizde sevgili Boğa. Uranüs’ün dahice potansiyelinin sizin özgünlüğünüzü desteklemesinin kıymetini bilin. Dış görünümünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Cuma günkü dolunay hangi burca, ne getirecek?

14 Nisan 2019
En şanslılar Koçlar. Sadece şans değil, çekicilik ve aşk da onlardan yana. Başaklar bütün hafta para işleriyle meşgul olacak, Yaylar arkadaşları, Oğlaklar aileleriyle...

Dolunay romantizmi
KOÇ
Bu hafta şans gezegeni Jüpiter yanınızda olacak. Hafta sonunda aşk ve güzellik gezegeni Venüs burcunuza girerek özgüveninizin artmasını sağlayacak. Bütün bunların üzerine, dolunay inanılmaz bir romantizm vaat ediyor.

Moraliniz yükseliyor
BOĞA
Enerji toplama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Cuma günü iş yerinde önemli bir görevi bitirmeye hazırlanıyor olabilirsiniz. Sağlıklı yaşamla ilgili gösterdiğiniz çabaların sonuç verdiğini görebilirsiniz. Moraliniz de yükseliyor.

En iyi arkadaşınız kim?

Yazının Devamını Oku

Anahtar kelime: Anlayış

7 Nisan 2019
Bu hafta salı günü gerçekleşecek Venüs-Neptün bağlantısı herkese daha fazla empati yeteneği getiriyor.

Zam istemeyin
KOÇ
Burcunuzdaki Güneş otorite gezegeni Satürn ve güç gezegeni Plüton’la kavga ederken patronunuza karşı gelmeyin ve maaşınıza zam istemeyin. Herkes daha sabırsız olacağından, en iyisi ortalıkta pek görünmemek olacak.

Romantizm tohumları
BOĞA
Özellikle yurtdışında bir yere seyahat edecekseniz, vizenizi ve seyahat evraklarınızı dikkatle kontrol edin. Salı günü, aşk ve güzellik gezegeni Venüs, Neptün’le arkadaşlık evinizde bir araya gelecek ve romantizm tohumları ekecek.

Orta yol bulunur

Yazının Devamını Oku

Yeniayla birlikte yeni bir dönem

31 Mart 2019
Haftanın belirleyici gök olayı, cuma günü gerçekleşecek yeniay. Tüm burçlar farklı alanlarda yenilenme ihtiyacı hissedecek.

KOÇ
Parlama zamanı
Şimdi parlama zamanınız. Cuma gerçekleşecek yeniay, kişilik evinizi aydınlatacak. Yeniaylar bizi hayatımızda yapmak istediğimiz değişiklikleri gerçekleştirmeye ve olumlu fırsatları yaratmaya teşvik eder.

BOĞA
Empatik hafta
Arkadaşlarınızla derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Neptün empati gezegeni olduğundan bu konuşmalar sizin dinleme becerilerinizi de geliştirebilir ve bunun karşılığında siz de anlaşıldığınızı hissedebilirsiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Merkür düz hareketine dönüyor,dertler bitiyor!

24 Mart 2019
Gecikmelere, aksamalara sebep veren geri hareket perşembe günü son buluyor. Teraziler işte takdir görecek, Akrepleri ilham perileri ziyaret edecek.

KOÇ
İlham geliyor
Merkür haritanızın dinlenme evinde gerilemede olduğu için iletişimde yaşanan sorunlar sizi telefonunuzdan uzak durmaya itmiş olabilir. Bu hafta nihayet bu sorunlar son bulacak. Hafta başında Merkür’ün Neptün ile teması da ilham getirecek.

BOĞA
Para enerjisi
Mars burcunuzdan geçtiği için bu ay kendinizi çok daha hırslı hissetmiş olabilirsiniz. Haftanın sonunda Mars sonunda manzarasını değiştirecek ve para evinize girecek. Bu bastırılmış enerjiyi para kazanma çabalarınıza yönlendirebileceksiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Merkür kime ne getiriyor?

17 Mart 2019
İletişim güçlüğü mü çekiyorsunuz, anlaşılmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Başınıza olmayacak aksilikler mi geliyor? Merak etmeyin, yalnız değilsiniz. Merkür’ün gerilemesinden herkes nasibini alıyor.

Koç-Karışıklıklara dikkat
Kasım ayından beri bir kursa gitmeye başlamış veya yurtdışına bir seyahat planlıyor olabilirsiniz. Eğer bu hafta seyahat edecekseniz gecikmeleri ve karışıklıkları önlemek için yolculuk detaylarınızı iyice gözden geçirin.
Boğa-Borç meselesini konuşun
Arkadaşlarınızla para konusunda yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Bir arkadaşınıza borç verdiyseniz, bu parayı hemen geri alamayacaksınız. arkadaşınızla içten bir konuşma yapıp bu durumu ortadan kaldırabilirsiniz.
İkizler-Verimli bir hafta
Profesyonel hayatınızda gecikmeler ve yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Cuma gününe dikkat, işler iyice karışabilir. Her ne kadar iletişim sorunları yaşasanız da genel olarak verimli bir hafta geçireceksiniz.
Yengeç-Vaktinden erken gidin

Yazının Devamını Oku