Susan Miller

Kaos içindeki düzen

10 Mart 2019
Merkür’ün gerilemesi devam ederken, aksiyon gezegeni Mars, disiplin gezegeni Satürn’le işbirliği yapıyor. Tuhaf ama işler hem karışacak hem yoluna girecek.

KOÇ-Yolculuk detaylarına dikkat!
Bir ders almaya başlamış veya yurtdışına bir seyahat planlıyor olabilirsiniz. Seyahat edecekseniz gecikme ve karışıklıkları önlemek için yolculuk detaylarınızı iyice gözden geçirin. Perşembe günü kariyerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
BOĞA-Maddi konular gündemde
Arkadaşlarınızla para konusunda yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Borç verdiyseniz hemen geri alamayacaksınız. Burcunuzda bulunan Mars, seyahat ve yükseköğrenim evinizdeki Satürn’e destek olacak ve ufkunuzu genişletmeniz için sizi teşvik edecek.
İKİZLER-Verimli bir hafta
Profesyonel hayatınızda gecikmeler ve yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Özellikle cuma gününe dikkat edin. İletişim sorunları yaşasanız da, aksiyon gezegeni Mars, disiplin gezegeni Satürn’le işbirliği yaptığından genel olarak verimli bir hafta geçireceksiniz.
YENGEÇ-Biraz düşünün

Yazının Devamını Oku

Gezegenler ‘yavaşla’ diyor

3 Mart 2019
İletişim gezegeni Merkür salı günü gerilemeye başlıyor, çarşamba günü ise yeniay var. Karışıklıklarla yeni başlangıçların iç içe geçtiği bir hafta başlıyor.

KOÇ

Rahatlama zamanı

 Bu dönemde biraz dinlenmek ve enerjinizi toplamak isteyebilirsiniz. Yeniayın gerçekleştiği gün, ne yapacağı belli olmayan gezegen Uranüs sonunda (84 yıl sonra geri dönmek üzere) burcunuzu terk ederken, bir rahatlama ve sakinlik hissedebilirsiniz.

 BOĞA

Zor bir hafta

 Uranüs çarşamba günü yedi yıl kalmak üzere burcunuza girerken, rutinin dışına çıkmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Bu hafta hiçbir şey tam istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ancak harika sürprizlerle karşılaşmanız da mümkün.

 İKİZLER

Mail’leri bir daha okuyun

Yazının Devamını Oku

Enerjik hafta!

24 Şubat 2019
Güneş, Mars’la buluşuyor. Bu birliktelik tüm burçlara kararlılık ve enerji verecek. Yine Yay’ar ve Akrepler ani kararlar vermekten kaçının

KOÇ
İçgüdülerinize güvenin
Çarşamba Güneş yöneticiniz Mars’a olumlu sinyaller gönderirken, her ne yapmak istiyorsanız, o konuda destekleneceksiniz. Karşılaşabileceğiniz her tür durumda iç güdülerinize güvenin. Güneş ve Mars işbirliği size rehberlik edecek.
BOĞA
Güçlü, kararlı ve zarif
Mars Güneş’le buluşurken, gerçekleştirmeye çalıştığınız hedefler konusunda daha kararlı olacak ve güçlü bir irade sergileyeceksiniz. Cuma aşk ve güzellik gezegeni Venüs kariyer evinize girecek ve işle ilgili her tür ilişkinize zarafet katacak.
İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Dolunayla gelen sürpriz

17 Şubat 2019
Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla, Yengeç ve Balıkları aşk dolu bir hafta, Aslanlara parasal anlamda iyi haberler, İkizlere ekstra sorumluluklar getiriyor

KOÇ
İki önemli gün
Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla, bir projeniz sonuçlanabilir. 3 Şubat’tan beri kariyer evinizi ziyaret eden Venüs bu hafta iki önemli bağlantı kuracak. Bunlardan ilki Pazartesi, ikincisi de Cuma gerçekleşecek. Dolayısıyla bu hafta üst yönetimle aynı masada buluşursanız, etkileyici olacaksınız.

BOĞA
Kararlı olun
Bu hafta, yaratıcılık gerektiren konularda arkadaşlarınız size ilham verebilir. Yöneticiniz Venüs, bu hafta Satürn ve Plüton’la güçlü bağlantılar kuracak. Dolayısıyla gittiğiniz yoldan ayrılmama kararlılığınızı sürdürün.

Yazının Devamını Oku

Büyük buluşma

10 Şubat 2019
Bu hafta Mars, Uranüs’le buluşurken tüm burçları enerjik ve cesur bir hafta bekliyor. Yengeçleri terfi var, Teraziler ise aşkta şanslı.

KOÇ
Sakin olun!
Bu hafta yöneticiniz Mars burcunuzdaki sürpriz gezegeni Uranüs’le buluşurken düşünmeden hareket edebilirsiniz. Mars sonra sakin bir burç olan Boğa’ya geçecek. O nedenle Sevgililer Günü’nü kutluyorsanız, sakin ve romantik zamanlar geçireceksiniz

BOĞA
Mars cesareti
Perşembe Mars burcunuza gireceğinden, enerjik ve harekete geçmeye hazır olabilirsiniz. İster bir yoga kursuna başlamak isteyin ister Sevgililer Günü yemeğine çıkın, Mars size her konuda güç ve cesaret verecek.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Yeniay, yeni başlangıçlar

3 Şubat 2019
Haftanın belirleyici gökyüzü olayı, yarın gerçekleşecek yeniay olacak. Boğaları kariyer, İkizleri seyahat, Aslan ve Oğlakları aşk fırsatları bekliyor.

KOÇ: Sosyal hedefler belirleyin

Yeni bir arkadaş edinebilir ya da eski bir arkadaşınızla tekrar görüşmeye başlayabilirsiniz. Kendinize sosyal açıdan yeni hedefler belirlemek için mükemmel zaman. Yardım kuruluşlarında gönüllü olabilir, sosyal medyada takipçi sayınızı ikiye katlayabilirsiniz.

BOĞA: İş değiştirebilirsiniz

İşinizden memnun değilseniz, bu durumu değiştirmeniz için gezegenler sizi teşvik edecek. Gezegen hareketleri işinizle ilgili memnuniyetsizlikleri ortadan kaldırmak ve değişiklik yapmak için size ideal bir ortam hazırlayacak.

İKİZLER: Size yol göründü

Bu hafta uzun mesafeli yolculuklar evinizde o kadar çok gezegen toplanacak ki, bir yerlere gitmeye can atacaksınız. Uzak bir yere seyahat planlamak ya da arkadaşlarınız veya partnerinizle bir hafta sonu kaçamağı yapmak için ideal bir zamanda olacaksınız.

YENGEÇ: Aradığınız para geliyor

Dışarıdaki kaynaklardan para bulmaya çalışıyorsanız, iş planınızı veya kişisel bütçenizi gözden geçirmeniz gerekecek. Hedeflerinize ulaşmak için gayret etmelisiniz. Bu konularda harekete geçmek için ideal bir zamandasınız.

Yazının Devamını Oku

Sakin ol, sinirlerine hakim ol

27 Ocak 2019
Mars ve Pluton’un kavga halinde olması tüm burçları özellikle kariyer alanında zorluyor. İşyerinde gerginlikler yaşanabilir. Mümkün mertebe sakin kalmaya çalışın.

KOÇ
Pozisyon değişikliği
Bu hafta, yöneticiniz Mars kariyer evinizde Plüton’la kavga ederken işyerinde bir problemle karşılaşabilirsiniz. Bu zorluk maddi konularla ilgili olabilir. İşinizdeki rolünüzün değiştiğini görebilir ya siz isteyebilirsiniz.
BOĞA
İyi haberler yolda
Bu hafta iş arkadaşlarınız bir proje hakkında sizin fikrinizi almak isteyebilir. Ya da siz çalışma arkadaşlarınıza önderlik edebilirsiniz. Cumartesi iyi bir haber alabilirsiniz.
İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Romantizm rüzgârı

20 Ocak 2019
Pazartesi dolunayla gelecek Ay tutulması, salı ise en şanslı iki gezegen olan Venüs’le Jüpiter’in buluşması var. Kalplerin daha hızlı çarptığı günlere hazır olun.

Çocuklara özel ilgi
KOÇ
Kendinizi sprinte hazır kısa mesafe koşucusu gibi hissedebilirsiniz. Ancak Mars’ın Satürn’e yaptığı zor açı, engeller çıkmasına neden olabilir. Pazartesi günü dolunayla gelecek ay tutulması etkisiyle çocuklarınız varsa daha fazla ilgiye ihtiyaç duyabilir.

Salıya dikkat!
BOĞA
Özel hayatınızda bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Ancak genel olarak bu hafta dünyaya pembe gözlüklerle bakacaksınız. Salı günü daha romantik biri olacaksınız. Partnerinizle güzel vakit geçirebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

İlk randevuymuş gibi...

Yazının Devamını Oku