Gezegenler ‘yavaşla’ diyor

İletişim gezegeni Merkür salı günü gerilemeye başlıyor, çarşamba günü ise yeniay var. Karışıklıklarla yeni başlangıçların iç içe geçtiği bir hafta başlıyor.

Haberin Devamı

KOÇ

Rahatlama zamanı

 Bu dönemde biraz dinlenmek ve enerjinizi toplamak isteyebilirsiniz. Yeniayın gerçekleştiği gün, ne yapacağı belli olmayan gezegen Uranüs sonunda (84 yıl sonra geri dönmek üzere) burcunuzu terk ederken, bir rahatlama ve sakinlik hissedebilirsiniz.

 BOĞA

Zor bir hafta

 Uranüs çarşamba günü yedi yıl kalmak üzere burcunuza girerken, rutinin dışına çıkmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Bu hafta hiçbir şey tam istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ancak harika sürprizlerle karşılaşmanız da mümkün.

 İKİZLER

Mail’leri bir daha okuyun

 İletişim gezegeni Merkür gerilerken, yaptığınız işleri gözden geçirin ve yazdığınız mail’leri göndermeden önce bir daha okuyun. Çarşamba günü yeniay kariyer evinizde gerçekleşirken, attığınız geri adımlar aslında yeni bir yolcuğun başlangıcı olacak.

 YENGEÇ

Haberin Devamı

Seyahati erteleyin

Önemli seyahat planları yapmaktan kaçının çünkü gerileyen Merkür karışıklıklara yol açabilir. Çarşamba günü gerçekleşecek yeniay da hayatınızın bu alanını öne çıkaracak. İleride yapmak istediğiniz seyahatlerin hayalini kurmaya başlayabilirsiniz.

 ASLAN

Maddi sorunlar

 Banka kredisi veya burs gibi başvurularınızı mümkünse üç hafta erteleyin. Çarşamba günü yeniay aynı evinizi aydınlatacak. Dış kaynaklardan (kredi, burs, miras gibi) kendinize ne kadar imkân sağlamak istediğinizi düşünün ve bunun için bir plan yapın.

 BAŞAK

Daha sonra konuşun

 Yeniay ciddi ilişkilerinizde fabrika ayarlarına dönme fırsatı sunacak. Ancak Merkür aynı evinizde gerileyeceğinden ilişkilerde yanlış anlamalar olabilir. Hayatınızdaki kişilerle önemli konuları konuşma işini üç hafta sonra açmak üzere notlar alın.

 TERAZİ

Diyet için şartlar uygun

 Yeme alışkanlıkları, spor gibi rutinlerinizi gözden geçirin. Diyete başlamak, yoga kursuna yazılmak gibi hedefleriniz varsa gerçekleştirmek için ideal zamandasınız. Yanlış anlamaları önlemek için işyerindeki iletişiminizde açık ve net olmaya çalışın.

 AKREP

Yedekleme yapın

 Yeniay ‘kendini ifade ve eğlence’ evinizi aydınlatacak, yaratıcı aktiviteler yapmak isteyebilirsiniz. Gerileyen Merkür yüzünden yaşayacağınız kafa karışıklıklarının yaratıcılığınızı beslediğini düşünün. Ama bilgisayar ve telefonunuzda mutlaka yedekleme yapın.

 YAY

Haberin Devamı

Evde değişiklikler

 Ev ve aile hayatınızda yeni başlangıçlar yapmayı düşünebilirsiniz. Yeniaydan bir gün önce Merkür gerilemeye başlayacak, yanlış anlamaları önlemek ve teknik aksaklıklardan kaçınmak için önemli konuşma ve kararları birkaç hafta erteleyin.

 OĞLAK

Tadilattayız!

Yaşadığınız binada tadilat/tamirat kararı alınabilir ya da komşularınızı daha iyi tanımak isteyebilirsiniz. Kendinizi ve düşüncelerinizi daha güçlü bir şekilde ifade ettiğinizi fark edebilirsiniz. Yanlış anlamaları önlemek için konuşmalarda sabırlı olmalısınız.

 KOVA

Para biriktirmeye odaklanın

 Yeni bütçe yapmak, ne harcayıp ne biriktirdiğinizi gözden geçirmek için ideal zamandasınız. Merkür gerilerken parayla ilgili önemli kararlar vermekten kaçının. Paranızın nasıl artacağını düşünmek için mükemmel bir dönemdesiniz.

 BALIK

Haberin Devamı

Enerjinizi toplayın

 Yeniay ‘kişilik’ evinizi aydınlatacak ve hayallerinizi ifade etmek, niyetlenmek için sizi teşvik edecek. Merkür gerilemesi yüzünden, içinizden geçenleri söylemek için geç kalabilirsiniz. Bu dönem düşüncelerinizi ve enerjinizi toplamak için ideal.

 Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını  telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları