Susan Miller

Hafta hafta söyle bana...

13 Ocak 2019
Yeni hafta Kovalara beklenmedik bir telefon, Koçlara çekicilik, Akreplere kendilerini ifade kolaylığı, İkizlere para vaat ediyor.

Cuma dışarı çıkın
KOÇ
Hafta, aşk gezegeni Venüs ve Mars’ın cuma günü burcunuzda buluşmasıyla daha iyi bir hal alacak. Bu bağlantı sayesinde kendinizi daha güçlü ve çekici hissedeceksiniz. Akşam dışarı çıkmak için harika bir gün.

Şakalara dikkat
BOĞA
Bu hafta sözleriniz normalden daha etkili olabilir. Ancak yine de, Jüpiter Neptün’e kafa karıştırıcı bir açıda olduğundan arkadaşlarınızla şakalaşırken dikkatli olun. Yaptığınız şakaları ciddiye alıp bozulabilirler.

Önemli değişiklikler

Yazının Devamını Oku

Yıla hareketli bir başlangıç

6 Ocak 2019
Bugünkü güneş tutulması bütün burçlara ani değişimler getirecek. Küçük olumsuzluklarla karşılaşsanız da günlük hayatı canlandıran gelişmelere hazır olun.

 

Değişim zamanı
KOÇ
Büyük dönüşümler gezegeni Uranüs, 2010’da burcunuza girdiğinden beri kişiliğinizde ve fiziksel görünümünüzde önemli değişimler yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta Uranüs tekrar ilerlemeye başlayacak, bilginize...

Evrak işleri beklesin
BOĞA

Yazının Devamını Oku

Yeni yıla kim, nasıl giriyor?

23 Aralık 2018
Tabii ki çekiciliği artanlar yine Akrepler. Oğlaklar için değişim, dönüşüm devam ediyor. Koçlar evden çok uzaklaşmasın; İkizlerin kafası karışık...

KOÇTatil planlarına dikkat!
Yılbaşı için bir yere gidecekseniz, planlarınızı gözden geçirin. Detayları atlayabilirsiniz.

BOĞARomantizme hazır mısınız?
Çok romantik bir yılbaşı olacak. Aile ve arkadaşlarla yapacağınız konuşmalarda dikkat!

İKİZLER
Merkür kafa karıştıracak
Partnerinizle aranızda bir yanlış anlama mümkün. Merkür bu kafa karışıklığını daha da artırıyor.

Yazının Devamını Oku

Âşığım sana!

16 Aralık 2018
Aşk gezegeni Venüs yeniden ilerlemeye başladı. Cumartesi günü de romantik sürprizlere gebe dolunay var. Kısacası, çok alametler belirdi.

Mutlu sürprizler
KOÇ
Güneş, Yay burcundan Koç burcundaki Uranüs’e konfetiler atarken, sizi mutlu sürprizler bekliyor. Bir arkadaşınız sizi uzun bir yolculuğa davet edebilir ya da tek başınıza seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Cumartesi günü gerçekleşecek dolunay, ev ve ailenizle ilgili konuları olgunluğa ulaştıracak.

Aşkta ilerleme
BOĞA
Bu sonbaharda bir kalp kırıklığı yaşamış olabilirsiniz. Ama aşk gezegeni Venüs yeniden ilerlemeye başladı. Hafta sonu iletişim evinizde gerçekleşecek dolunay, sizi partnerinize bağlılığınızı ve aşkınızı bir kez daha ilan etmeye teşvik edecek.

Yoksa bu bir teklif mi?

Yazının Devamını Oku

Merkür düze çıktıktan sonra...

9 Aralık 2018
Müjde, Merkür geçen hafta düz hareketine döndü! Yenilikler vaat eden yeniayı da geride bıraktık. Bu hafta Koç’lara seyahat, İkizler’e yeni niyetler, Aslan’lara eğlence var.

KOÇ
Şehir dışına kaçış
6 Aralık’ta düz hareketine dönen Merkür bu hafta da uzak seyahatler evinizdeki Güneş ve Jüpiter ile bir araya gelecek. Güneş’in parladığı yerde bir amaç duygusu hissederiz, Jüpiter de bizi ufkumuzu genişletmeye teşvik eder. Yay burcunda gerçekleşen yeniay şehir dışına çıkma arzunuzu pekiştirmiş olabilir. Güneş ve Jüpiter bu kadar dostken şehir dışına kaçma planınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak bir kozmik nimete sahipsiniz.

BOĞA
Yeni gelir kaynakları
Merkür haritanızın ‘başkalarının parası’ evine girerken bu hafta burs veya finansman başvurusunda bulunabilirsiniz. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşen yeniay, haritanızın bu evini aydınlatmıştı. Yeniaylar yeni başlangıçlar anlamına geldiğinden miras veya sermaye geliri gibi konularda niyetinizi belirlek için mükemmel bir dönemdesiniz. Üstelik Güneş ile zenginlik gezegeni Jüpiter’in, haritanızın bu evinde kalmaya devam etmesi sayesinde kendinize yeni gelir kaynakları arayabilirsiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Merkür gerilerken...

2 Aralık 2018
Perşembeye kadar gerileyen Merkür, her burcu farklı etkileyecek. Kiminin bilgisayarı çökebilir, kimi eve kapanıp kitap okumaya dalabilir, kiminin ise seyahatlerinde aksama yaşanabilir.

KOÇ
Seyahat için acele etmeyin
Seyahat etmek için can atacaksınız. Ancak yöneticiniz Mars Güneş’le ters düştüğünden bu çabalarınızı boşa çıkarabilir. Merkür perşembeye kadar gerileyeceğinden, seyahat ederken gecikmeler ve aksaklıklar yaşamamak için planlarınızı haftaya bırakmak akıllıca olacak.

BOĞA
İlişkiler yoluna giriyor
Aşk hayatınız canlanıyor. Venüs bu yılın önemli bir bölümünde gerilemede olduğundan romantik veya profesyonel ilişkilerinizde sinirlerinizi yıpratmış olabilir. Şimdi Venüs tekrar ilerlemeye başladığından, gerginlikler ortadan kalkacak.

Yazının Devamını Oku

En şanslı iki gün!

25 Kasım 2018
Jüpiter’in Güneş’e katıldığı 25 ve 26 Kasım, tüm burçlar için yılın fırsatlarla dolu iki günü. Ancak Merkür, 6 Aralık’a kadar gerilediğinden imzaları erteleyin.

KOÇ
Seyahat görünüyor
Haftaya olumlu bir başlangıç yapacaksınız. Jüpiter, 25 Kasım’da seyahat ve macera evinizdeki Güneş’e katılacak. Egzotik bir yere gitmek için bir davet alabilir, eğitiminizi ilerletme veya yazdığınız bir şeyi yayımlatma fırsatı yakalayabilirsiniz. Merkür, 26 Kasım’da Mars’la çakışacağından o gün ani ve acele kararlar vermeyin.

BOĞA
Anlaşmaları erteleyin
Bu hafta para konularına odaklanacaksınız. 25-26 Kasım, yılın en şanslı iki günü. Bir kredi başvurunuzun onaylandığını, telif ya da sigorta ödemesi gibi bir şekilde elinize önemli miktarda para geçeceğini öğrenebilirsiniz. Ancak anlaşmaları kesinleştirmek ve sözleşme imzalamak için Merkür’ün düze döneceği 6 Aralık sonrasını beklemek isteyebilirsiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Yine ve yeni bir dolunay etkisi

18 Kasım 2018
22 Kasım’da Günşe Yay burcuna girerken, Koç, Kova ve Akrepler parti modunda olacak. Yengeç, Terazi ve İkizler ise kendilerini işe adayacak.

KOÇ
Hareket planı
Bu hafta, harekete geçmeye hazırsınız. Güneş 22 Kasım’da Yay burcuna girerken sizi de yıl sonu kutlamalarına hazırlamaya başlayacak.

BOĞA
Para, para, para
19 Kasım’da Mars ve Jüpiter sizi para harcamaya teşvik edecek. 23 Kasım’daki dolunay maaş artışı, kredi onayı ya da borç para alacağınızı işaret ediyor.

Yazının Devamını Oku