Susan Miller

Büyük buluşma

11 Kasım 2018
11 Kasım’da Güneş Pluton’la buluşurken, İkizler’e terfi, Terazilere âşk, Başaklara ise yeni bir gelir kapısı getiriyor.

 KOÇ
Düşünceler netleşiyor
11 Kasım’da Plüton Akrep burcunda Güneş’le işbirliği yaparken bekârsanız karşınızdakiler sizi çok çekici bulacak. Bir ilişkiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız, Venüs ilerlemeye başladıktan sonra bu konudaki düşünceleriniz netleşecek.

BOĞA
Sürpriz haberler
Mars 15 Kasım’da Uranüs’le bağlantı kurarken, kariyerinizle ilgili sürpriz olumlu haberler alabilirsiniz. İşinizden memnun değilseniz bu konuda ne yapmak istediğinizi netleştirebilirsiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Yeniay’ın talihlileri

4 Kasım 2018
7 Kasım’daki yeni ay İkizlere yeni bir iş, Kovalara prestij, Başaklara seyahat fırsatı getiriyor

 

KOÇ
Risk zamanı
Uranüs 6 Kasım’da burcunuza geri dönecek. Daha fazla risk alacak ve ilerlemenizi engelleyen durumlardan kurtulacaksınız. 7 Kasım’daki yeniay, bir hayalinizi gerçekleştirmeniz için gerekli parayı bulmanıza yardım edebilir.

BOĞA
Eski aşka merhaba
Eski bir sevgiliniz tekrar hayatınıza girebilir. Bu ilişkiye yeniden başlayabilir ya da aranızda artık hiçbir şey kalmadığını teyit edebilirsiniz. Para durumunuzda da bir iyileşme olması yüksek bir olasılık.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Merkür Jüpiterle buluşursa...

28 Ekim 2018
Bu hafta; İkizler burcundakilere seyahat fırsatı çıkabilir, Aslanlar evde davet verebilir. Terazilere para, Kovalara iyi haberler var..

KOÇ
Romantik ilişki
Eğlenceli ve verimli bir haftaya hazır olun. 31 Ekim’de aniden romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ancak uzun sürmeyebilir.

BOĞA
Parti ve davet
Bu hafta partnerlik eviniz oldukça hareketli, ilişkilerinize odaklanacaksınız. 31 Ekim’de bir parti veya davet verebilirsiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Dolunay çarpması

21 Ekim 2018
Çarşamba gerçekleşecek dolunay, geçmişe dönük konuları gündeme getirecek. Akrepler eski aşklarının, İkizler ise yaşanan kırgınlıkların hesabını sormanın peşinde.


Dolunay özellikle iş ve aşk evlerinde kendini gösteriyor. Bu süreçte önemli bir karar almamaya dikkat edin. 

KOÇ
Aksaklıklar olabilir
Bu hafta gerçekleşecek dolunayla yatırım veya kredi almakla ilgili işlerde sonuç alabilirsiniz. Ay başından beri Venüs haritanızın bu alanında gerilediğinden, planlarınızda bazı aksaklıklar olabilir.

BOĞA
Çabalarınız sonuçlanacak

Yazının Devamını Oku

Geri dön Venüs!

14 Ekim 2018
Bu hafta özellikle aşk ve ilişkileri etkileyecek olay, Venüs’ün gerilemesi... Ama panik yok, hislerinizi iyi ifade edin yeter!

KOÇ
Koşullara dikkat!
Merkür ve Venüs sayesinde herkes size yardım etmeye çalışacak. Ancak para konularını hafta başında konuşmaya çalışın. Zira Cuma, yöneticiniz Mars Merkür’le karşı karşıya gelecek. Yapacağınız anlaşmanın koşulların yararınıza olduğundan emin olun.


BOĞA

Yazının Devamını Oku

Gezegenlerden haber var

7 Ekim 2018
Gözümüz kulağımız salı günü Terazi burcunda gerçekleşecek yeniayda...

KOÇ
Beklenmedik gelişmeler
Aklınızda parayla ilgili konular olacak. Size fayda sağlayabilecek kişilerle yapacağınız pazarlıklarda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

BOĞA
Özgür kalma isteği
İlişkilerinizde özgür kalma isteği duyabilirsiniz. Bu isteğinizi nasıl dile getirdiğinize dikkat edin. Size yakın olan kişiler bu durumu anlayışla karşılamayabilirler.

Yazının Devamını Oku

Gerginlik yok!

30 Eylül 2018
Venüs 6 Ekim’den 16 Kasım’a kadar gerilemesi, burçları para ve ilişkiler konusunda etkiliyor.

 

KOÇ
Para konusuna dikkat!
Venüs para evinizi yönetiyor: Alacağınız varsa, bu kişiye kibarca borcunu hatırlatın. Hafta sonuna doğru ilişkileriniz hakkındaki hislerinizde yanılmayacaksınız.

 BOĞA
Sevildiğinizi bilin
Mars kariyer evinizde ilerlediğinden, kendinize daha iyi bir pozisyon aramayı düşünebilirsiniz. Özel hayatınızda sevildiğinizi ve desteklendiğinizi hissedeceksiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Haftanın sürprizleri

23 Eylül 2018
Gezegenlerin cömert davrandığı bir hafta başlıyor. Yengeçler ilham verici fikirlerle coşacak, Akrepler iletişim becerileriyle göz kamaştıracak. Yayları gözlerden uzak bir kaçamak, Aslanları yeni bir ilişki bekliyor.

KOÇ
Herkesi eğlendireceksiniz
Koç burcundaki dolunayı kariyer evinizde ağırlayacağınızdan azminiz zirve yapacak. Ailenizle de zaman geçirmek isteyeceksiniz. Haritanızın aile evindeki Güneş ve Merkür sayesinde herkesi eğlendireceksiniz.

BOĞA
Güveniniz artacak
Kendinizi ifade etme evinizde yer alan Güneş ve Merkür sayesinde modaya olan tutkunuz güçlenebilir. Kendinize olan güveninizin artmasıyla birlikte yabancılarla ufuk açıcı diyaloglara girebilirsiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku