Yeniayla birlikte yeni bir dönem

Haftanın belirleyici gök olayı, cuma günü gerçekleşecek yeniay. Tüm burçlar farklı alanlarda yenilenme ihtiyacı hissedecek.

Haberin Devamı

KOÇ
Parlama zamanı
Şimdi parlama zamanınız. Cuma gerçekleşecek yeniay, kişilik evinizi aydınlatacak. Yeniaylar bizi hayatımızda yapmak istediğimiz değişiklikleri gerçekleştirmeye ve olumlu fırsatları yaratmaya teşvik eder.

BOĞA
Empatik hafta
Arkadaşlarınızla derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Neptün empati gezegeni olduğundan bu konuşmalar sizin dinleme becerilerinizi de geliştirebilir ve bunun karşılığında siz de anlaşıldığınızı hissedebilirsiniz.

İKİZLER
Hırslı ve kararlı
Bu hafta enerjiniz çok yüksek olacak.
Kişilik evinizi ziyaret ederken, Mars sizi daha hırslı ve kararlı yapacak. Hafta sonu yeni kişilerle tanışmak isteyebilir ya da arkadaş çevrenizde daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

YENGEÇ
Yol göründü!
Cuma günü kariyer evinizi aydınlatacak yeniay sizi profesyonel hedeflerinizi yenilemeye teşvik edecek. Bir konuyu veya yabancı bir kültürü merak ediyorsanız, şimdi bir seyahat planlamak veya ders almak için harika bir zamandasınız.

Haberin Devamı

ASLAN
Paylaşmak güzeldir
Yeniay eğitim veya yabancı yerler ve kültürlere karşı ilgilinizi artırabilir. İletişim gezegeni Merkür ile merhamet gezegeni Neptün, haritanızın başkalarının parası evinde bir araya gelecek. Bir burs aldıysanız veya miras kaldıysa, başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK
Kredi mi lazım?
Sevgiliniz veya eşinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Karşınızdakilere karşı daha hassas ve anlayışlı olabilirsiniz. Bir ev, ihtiyaç ve iş kredisi ya da burs başvurusu yapmak için iyi bir dönemdesiniz.

TERAZİ
Ortak hedefler
Bir ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşımak isteyebilir ya da romantik veya profesyonel partnerinizle kendinize ortak hedefler koyabilirsiniz. Konuşmalarda çok iyi bir dinleyici olacak ve içinizden geçenleri açıkça paylaşacaksınız.

AKREP
Organize işler
İşyerinde ve evinizde bir süredir bekleyen işleri bitirmek veya masanızı ve çekmecelerinizi organize etmek isteyebilirsiniz. Yeniay, yeni bir diyet
ve spor programı uygulamaya sizi teşvik edecek.

YAY
Yaratıcılık tohumları
Yeniayla birlikte yeni bir yaratıcı projenin tohumlarını atabilirsiniz. Salı günü, Merkür Neptün’le işbirliği yaparak, aile üyeleriyle veya evinizi paylaştığınız kişilerle derin ve anlamlı konuşmalar yapmanızı sağlayacak.

Haberin Devamı

OĞLAK
Yeni başlangıçlar
Ev hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Evinize yeni birisi katılabilir ya da boya veya dekorasyon gibi bir projeye başlayabilirsiniz. İşyerinde söylemek istediklerinizi etkili bir şekilde aktarabileceksiniz.

KOVA
Etkili iletişim
Fikirlerinizi daha anlaşılır ve etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız. Dahası, salı günü iletişim gezegeni Merkür, Neptün’le bir araya geleceğinden, yazı ve konuşmayla ilgili her tür aktivitede başarılı olmanızı sağlayacak.

BALIK
Borçlar kapanıyor
Bu hafta gezegenler, sözcüklerinize şiirsellik katacak. Bu dönem ayrıca kendinize tasarrufla ilgili yeni hedefler koymak veya kredi kartı borcunuzun önemli bir kısmını ödemek için ideal olacak.

Haberin Devamı

Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları