Anahtar kelime: Anlayış

Bu hafta salı günü gerçekleşecek Venüs-Neptün bağlantısı herkese daha fazla empati yeteneği getiriyor.

Haberin Devamı

Zam istemeyin
KOÇ
Burcunuzdaki Güneş otorite gezegeni Satürn ve güç gezegeni Plüton’la kavga ederken patronunuza karşı gelmeyin ve maaşınıza zam istemeyin. Herkes daha sabırsız olacağından, en iyisi ortalıkta pek görünmemek olacak.

Romantizm tohumları
BOĞA
Özellikle yurtdışında bir yere seyahat edecekseniz, vizenizi ve seyahat evraklarınızı dikkatle kontrol edin. Salı günü, aşk ve güzellik gezegeni Venüs, Neptün’le arkadaşlık evinizde bir araya gelecek ve romantizm tohumları ekecek.

Orta yol bulunur
İKİZLER
Bu hafta bir arkadaşınızdan borç almak veya birilerine borç vermek için uygun bir zaman değil. Gezegenler arasındaki gerginlik yüzünden bir hafta beklemeniz akıllıca olacak. Ancak herkesle bir orta yol bulma konusunda anlayış göstereceksiniz.

Patron mu sevgili mi?
YENGEÇ
Profesyonel ve özel hayatınızdaki sorumluluklarınızda çakışma olabilir. Patronunuz sizden mesaiye kalmanızı isteyebilir ve bu durum sevgilinizle buluşma planlarınızı suya düşürebilir. Ancak Neptün-Venüs işbirliği empati yapmanızı kolaylaştıracak.

Haberin Devamı

Güzel şeyler yakında
ASLAN
Bu hafta ufkunuzu genişletme çabalarınız engellenebilir. Son anda bir seyahat planı yapmak isteseniz de bunu iş nedeniyle gerçekleştiremeyebilirsiniz. Ancak Venüs-Neptün bağlantısı sizi güzel ve ilham verici şeylere yönlendirecek.

Sıcak bağlantılar
BAŞAK
Eğlenceli aktiviteler için para harcama konusunda dikkatli olmalısınız. Bununla birlikte, aşk gezegeni Venüs ciddi ilişkiler evinizde Neptün’e katılırken eşiniz, yakın arkadaşınız ya da iş ortağınızla ilham verici bağlantılar kuracaksınız.

Arada kalabilirsiniz
TERAZİ
Sevgiliniz ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Ama yöneticiniz Venüs, salı günü tutku gezegeni Neptün’le işbirliği yaparak bağlılık ve empati duygularınızı öne çıkaracak. Bir anlaşmazlık durumu karşınıza çıkarsa herkesin bakış açısını kolayca anlayacaksınız.

Değerinizi fark edeceksiniz
AKREP
İşyerinde iletişim sorunları ve özgüven kaybı yaşayabilirsiniz. Bir günlük tutuyor veya sanatla ilgili bir ders alıyorsanız, kendi değerinizin farkına varacaksınız. Bu işbirliği size özel bir sinyal göndereceğinden her tür yaratıcı girişimde başarılı olacaksınız.

Haberin Devamı

Aile bağları
YAY
Bir yıldır para evinizi ziyaret eden Satürn, hayatınızın bu alanında sizi daha sorumlu davranmaya teşvik ediyor. Bu hafta bir yandan eğlence isterken, diğer yandan bütçenizi düşüneceksiniz. Salı günü sevgi gezegeni Venüs, Neptün’le buluşurken, ailenizle birlikte olmak için ideal bir döneme gireceksiniz.

Karşılığını alacaksınız
OĞLAK
Ailenizden biri ya da ev arkadaşınızla bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Ancak iletişim gezegeni Merkür, Satürn ve Plüton’u destekleyeceğinden daha anlayışlı ve adil olacaksınız. Gezegenler sayesinde olayları anlayışla karşılayacak, karşılığını da aynı şekilde alacaksınız.

Para geliyor
KOVA
Bir süredir çok fazla etkileşim içinde bulunduğunuzu fark edip biraz tek başınıza kalarak enerji toplamak isteyebilirsiniz. Salı günü itibariyle para durumunuzda bir iyileşme olabilir. Venüs-Neptün birlikteliği merhamet duygunuzu da artıracak, başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aşk kapıda
BALIK
Arkadaşlarınız ve para konusunda gerginlik yaşayabilirsiniz. Ancak Venüs ve Neptün burcunuzda buluşurken bu tür durumların yumuşadığını görecek ve hayatınızda biri varsa romantik zamanlar geçireceksiniz. Bekârsanız biriyle tanışmaya açık olacaksınız.

 Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları