Merkür düz hareketine dönüyor,dertler bitiyor!

Gecikmelere, aksamalara sebep veren geri hareket perşembe günü son buluyor. Teraziler işte takdir görecek, Akrepleri ilham perileri ziyaret edecek.

Haberin Devamı

KOÇ
İlham geliyor
Merkür haritanızın dinlenme evinde gerilemede olduğu için iletişimde yaşanan sorunlar sizi telefonunuzdan uzak durmaya itmiş olabilir. Bu hafta nihayet bu sorunlar son bulacak. Hafta başında Merkür’ün Neptün ile teması da ilham getirecek.

BOĞA
Para enerjisi
Mars burcunuzdan geçtiği için bu ay kendinizi çok daha hırslı hissetmiş olabilirsiniz. Haftanın sonunda Mars sonunda manzarasını değiştirecek ve para evinize girecek. Bu bastırılmış enerjiyi para kazanma çabalarınıza yönlendirebileceksiniz.

İKİZLER
Aşk ve güzellik
Merkür’ün kariyer evinizde yeniden ilerlemeye başlamasıyla birlikte iş hayatınızla alakalı sorunlar sona erecek. Aşk ve güzellik gezegeni Venüs de salı günü haritanızın aynı evine girecek ve etkisini burada gösterecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Ufkunuz gelişecek
Bu hafta seyahat ve internet üzerinden rezervasyon gibi konuların kolaylaştığını göreceksiniz. Venüs de Balık burcuna girerek yurt dışına tatili, internet üzerinden bir kurs veya iyi bir kitap gibi ufkunuzu geliştirecek girişimlere kolaylık getirecek.

ASLAN
Evrak işleri
Perşembe gününden sonra evrak işleri ve para transferleri çok daha rahat hale gelecek. Hafta sonunda Mars arkadaşlık evinize girmiş olacak ve size arkadaşlarınızla zaman geçirmeniz için gereken enerjiyi verecek.

BAŞAK
Sevildiğinizi hissedeceksiniz
İş ortağınız veya eşinizle aranızda yanlış anlaşılmalar yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta iletişimin herkes açısından rahatlayacak. Salı günü Venüs de haritanızın aynı evine girecek. Aşk ve güzellik gezegeni sevildiğinizi hissetmenize yardımcı olacak.

TERAZİ
Takdirlik fikirler
Merkür haritanızın çalışma evinde gerilediğinden bu alanda yanlış anlaşılmalar yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta Merkür ilerlemeye başlayacak. Neptün ile temasa geçecek. Venüs de haritanızın aynı evine girecek. İşte fikirlerinizi takdir görecek.

AKREP
Neptün’le temas
Yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız Merkür yaratıcılık evinizde gerilemede olduğu için engellerle karşılaşmış olabilirsiniz. Bu sorun bitiyor. Merkür, bugün Neptün ile temasa geçerek size ilham perilerinden bir hediye getirecek.

Haberin Devamı

YAY
Sevgi yenilenecek
Geçen birkaç hafta boyunca ailenizle ilgili sorunları yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta ev hayatınız düşünceli paylaşımlarla renklenecek. Daha da iyisi Venüs de haritanızın aynı evine girerek sevdiklerinizle aranızdaki sevgiyi yenileyecek.

OĞLAK
Açıksözlülük zamanı
Merkür iletişim evinizde gerilediği için bu konuyla ilgili gecikmeler yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta Merkür ilerlemeye başlayacak ve aşk ve güzellik gezegeni Venüs ile aynı burcu paylaşacak. Fikirlerinizi açıksözlülükle ifade edebileceksiniz.

KOVA
Sarkmalar bitecek
Bu ay bir para havalesinde gecikme yaşamış olabilirsiniz. Gelirleriniz artık sarkmadan elinize ulaşacak. Salı günü aşk ve güzellik gezegeni Venüs de haritanızın aynı evine girecek, para konusunda harika gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Muhteşem görüneceksiniz
Merkür Perşembe günü ilerlemeye başlamadan önce Neptün ile temasa geçecek ve ilham perileriyle buluşmanızı sağlayacak. Ayrıca Venüs de Balık burcuna girerek muhteşem görünmenizi sağlayacak.

Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları