Susan Miller

Mars, Güneş’le buluşunca

1 Eylül 2019
Güneş amaç, Mars hırs demek... Bu ikili pazar günü buluşuyor. İkizler ve Yay iş hayatında ilerlerken Yengeç ve Balık’ın gündeminde aşk var. Koç ve Aslan ise yeni başlangıçlara hazır... 

KOÇ
Yeni bir kapı açılacak

Bu hafta, başrolünde sizin olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazartesi günü Güneş Mars’la buluşacak. Bu beraberlik iki yıldır uğraştığınız bir şeyin sonlanıp yeni bir şeye başlayacağınıza işaret ediyor. Bir kapı kapanabilir, ancak kesinlikle yenisi açılacak.

BOĞA
Önemli değişiklikler

Yazının Devamını Oku

Yeni ayın getirdikleri

25 Ağustos 2019
Aslanları maddi açıdan harika bir hafta bekliyor. Başaklar her anlamda yenilenmiş hissedecek.

 KOÇ
Yeni bir rutin
Bu hafta kazanç potansiyelinizi önemli oranda artırma şansına sahip olacaksınız. Yeni bir diyet veya spor programına başlamak
ya da rutinlerinizi yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz.

BOĞA
Romantik olasılıklar

Yazının Devamını Oku

Muhteşem Merkür

18 Ağustos 2019
İletişim gezegeni Merkür işbaşında! Bu hafta şans ve romantizm ön planda. Yengeçlere zam, Balıklara aşk, Yaylara ise seyahat var...

KOÇ
İlham perisi geliyor

Bu hafta, yaratıcılık evinizdeki iletişim gezegeni Merkür sayesinde, kendinizi ifade etmek için yaratıcı yöntemler bulacaksınız. Şimdi bir blog veya online seminer başlatmak için ideal bir zamandasınız.

BOĞA
Seviyorsanız gidin konuşun

Yazının Devamını Oku

Eğitim şart!

11 Ağustos 2019
Perşembe gerçekleşecek dolunay beklenmeyen gelişmeler yaratacak. Boğalara yeni iş imkânı, Oğlaklara zam, Yaylara ise eğitim fırsatları doğacak. Aşk ise ikinci planda...

KOÇ
Parti zamanı

Perşembe Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunay haritanızın sosyal gruplar evini aydınlatacağından bir parti veya etkinlik planınız sonuçlanabilir. Her şeyi düşündüğünüzden emin olun. Zira Merkür’ün Uranüs ile açısı beklenmedik bir kesintiye neden olabilir.

BOĞA
Kariyer fırsatı

Yazının Devamını Oku

Gökyüzünden destek var

4 Ağustos 2019
Bu hafta aşk ve güzellik gezegeni Venüs, Güneş’le işbirliği yaparak şans gezegeni Jüpiter’e harika sinyaller gönderiyor. Bu, tüm burçlar için iyi haberler var demek!

Eğlenceli bir hafta
KOÇ
Güneş, Venüs ve Jüpiter parlak dalgalarını gönderip kendinizi enerjik ve özgüvenli hissetmenizi sağlayacak. Bu gök cisimlerinin çocuklarınızı da yöneten evinizde toplanması, eğlenceli ve yaratıcı bir hafta geçireceğinize işaret ediyor.

Sürpriz var
BOĞA
Bir aile üyesinden sürpriz bir hediye alabilir ya da miras kaldığını öğrenebilirsiniz. Kazancınız dışındaki kaynaklardan gelecek bir parayı evinizi güzelleştirmek için kullanabilirsiniz. Ev kredinizin onaylandığını öğrenebilir ve hep istediğiniz gibi bir eve taşınabilirsiniz.

Göklerden destek var

Yazının Devamını Oku

Yeniay, yeni şans

28 Temmuz 2019
1 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay Yengeçlere para, Kovalara aşk, Yaylara tatil getiriyor.

KOÇ
Yeni projeler
Yeniay çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili evinizi hareketlendirecek. Çocuklarınızla aranızdaki bağı güçlendirmek için çaba gösterin. Veya yeni bir sanat projesine başlayın.

BOĞA
İşer yoluna giriyor
Taşınmak, yeni bir ev arkadaşı bulmak veya evinizde tamirat veya tadilat işlerine başlamak gibi birtakım değişikliklerle uğraşabilirsiniz. İşlerinizi yoluna koyacaksınız.

Yazının Devamını Oku

Alıcılarınız açık olsun

21 Temmuz 2019
Merkür hâlâ geriliyor olsa da tüm burçlara iyi haber var: Haftanın ilk yarısında amaç sembolü Güneş ve değer gezegeni Venüs’e katılıyor. Bu bağlantı ani aydınlanmalar getirebilir.

Çözüm orada
KOÇ
Merkür ve Güneş arasındaki bağlantılar genellikle bazı şeyleri daha net görmeyi sağlar. Aradığınız çözüm gözünüzün önünde olabilir. Akrabalarınızla sizi destekleyen ve kariyerinizde güçle nasıl baş edeceğinizi anlamanızı sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz.

Kulaklar sizde
BOĞA
Bu hafta düşüncelerinizi paylaştığınızda can kulağıyla dinleneceksiniz. İster bir e-mail yazıyor olun, ister bir konuşma yapın; mesajınız kesinlikle etkili olacak. Kendinizi etkili ve önemli bir öğretme veya öğrenme konumunda bulabilirsiniz.

Zam gelebilir

Yazının Devamını Oku

Koçlara kariyer, Yengeçlere aşk, Yaylara para

14 Temmuz 2019
Salı gecesi güçlü bir ay tutulması yaşanacak. Ay tutulmaları daha önce gösterdiğiniz çabaların karşılığını alarak bir projenin olgunluğa ulaşmasını simgeler. Peki bu tutulma kime, ne getiriyor dersiniz?

Kariyerinizde yükseliş
KOÇ
Bu hafta salı gece yarısından sonra gerçekleşecek ay tutulması profesyonel hayatınızı yöneten evinize enerji vereceğinden, kariyerinizde önemli bir yükseliş olabilir. Altı ay boyunca gösterdiğiniz çabaların karşılığını alabilirsiniz.

Eğitim ya da macera
BOĞA
Ay tutulması yükseköğrenim ve seyahat evinizi aydınlatacağından, eğitim almak veya bir macera yaşamak harika bir fırsat. Geçen altı ay boyunca bakış açınızın genişlediğine dair emareler olup olmadığını düşünün.

Krediye başvurdunuz mu?

Yazının Devamını Oku