İzel Çelebi

Mart Top 10 Listesi

23 Mart 2021
Bahara göz kırpan süreçlere girdik ve martın sonlarına doğru ilerliyoruz bile…

Mart ayını bitirmeden önce sizin için mart ayına özel top 10 listesi geliyor. Mart bitmeden trendleri yakalamak isteyenler, yaklaşın top listesi sizlerle.

Yeni tonlar

Kışın klasik renklerini bir kenara bırakarak martı biraz canlandırmaya ve yenilikler getirmeye ne dersiniz? Yumuşak dokulu pastel renkler hem tatlı hem feminen bir rüyaya sürüklüyor. Pembelerden mint yeşillerine ve aklınıza gelebilecek yepyeni pastel tonları bahara eşlik etmenize yardımcı olacak.

Çapraz çanta

Uzun saplı çapraz çantalar sezon hitlerine uzun zamanlar boyunca girmiş ve kullanış bakımından kadınların gözde parçalarından biri olmuştur. Taşıma kolaylığı ve minimal duruşundan dolayı her kadının gardırobunda yer edinen çapraz çantalar, ellerimizi serbest bırakarak rahat kullanımı vadediyor.

Yazının Devamını Oku

Baharın Gücü

15 Mart 2021
Dinamik, capcanlı beklentilerimiz var gelen bahar günlerinden…

Renkli rüyalar alemine dalan kombinler yapmanın vakti geldi, bahar çanları kulaklarımızda! Çarpıcı kombinler ve kombinlere eşlik edecek güzel takım arkadaşları için gözünüz önerilerde olsun.

GÜMÜŞ

Baharın güzel dokunuşlarından biri olarak ilk sırada gümüş rengi tavrını koyuyor. Biraz ışıltı biraz hareket, spor stilinin yoğunluğuyla geçen bir sezonun ardından parlamaya hazır mısınız? Gümüş rengi parçalarla kombin yapmak için beklemeyin, şimdi tam sırası.

VATKALAR

En çok ilham alınan dönemlerden biri olan 80’lerden bir trendle devam edelim öyleyse. Kombininize keskin bir detay katmak için vatkalı ceketleri hiç şüphe etmeden tercih edebilirsiniz. Dikkat çekmeye devam etmek için aksesuarlarınızı da bu denli dikkat çekici parçalardan seçmeli ve iddialı bir forma kavuşmalısınız.

Yazının Devamını Oku

2021 İlkbahar-Yaz Modası

8 Mart 2021
Evlerimize kapanalı, pandemi başlayalı bir sene olmuş bile ve artık sabretmekte zorlanırken bahar kapılarını aralıyor.

Rahata ve konfora geçtiğimiz sezonda bir hayli alışmışken yeni sezon trendlerinde bizi neler bekliyor? Vitrinler yeni sezon ürünler tarafından istilaya uğradı bile. Mart geldi çattı, tüyolardan haberdar olma zamanı geldi…

Trençkot

Tam anlamıyla kesinlikle zamansız bir parça olan trençkotlar tam da bahar günleri için bire bir. Trend olmadığı bir sezon göremedik henüz, ezelden beri aramızda. Şüphesiz ki her kadının gardırobunda en az bir tane trençkot vardır. Yıllar geçse de biz bu parçayı asla gardıroplardan çıkarmayacağız.

Siyah- beyaz

Adeta bir monokrom havası yaratarak cool bir görüntüye kavuşmak için siyah-beyaz kombinlerden yardım almaktan iyisi olamaz. İki klasik renk! Bu sezon bu renklerin dansı oldukça popüler olacak. Güçlü görünümler elde etmek siyah-beyaz eşliğinde monokrom havasında… Kombininizi siyah-beyaz güneş gözlükleri, takılar, fularlar ve özellikle de inci parçalarla zenginleştirebilirsiniz.

Yazının Devamını Oku

Sezon Efekti

1 Mart 2021
İlkbahar- yaz trendlerine geçmeden önce son kez yakalayabildiğimiz trendlere göz atalım.

Ne çabuk geçti diyeceğimiz sezon için belki üzülüyor belki de seviniyorsunuz. Yeni sezon için moda alarmına girmeden önce son kış günlerinin güncel moda haberlerini inceleyelim o halde.

BEYAZ

Beyazın gücü diyelim biz bu efekte. ABD’nin kadın başkan yardımcısının zafer konuşmasında da gözünüze çarpmıştır ki tam anlamıyla full look beyaz bir kombin tercih etmişti. Beyazın gücünü, asaletini ve saf görünümüne diyecek yok. Bu sezonun en popüler görünümlerinden biri ise genelde kışın beyaz tercih etmeyenlere inat özellikle beyaz kombinler oldu.

PARLA

Işığı yakalayın olabildiğince parlayın. Payet severler burada mı? Kristallerden dorelere, lamelere ışıltı saçan parçalar sizinle olsun. Çantalar, ayakkabılar ve parıl parıl aksesuarlar star parça ilan edilmek için sizden bir hamle bekliyor. Kombinleri yapmaya başlayın o halde.

Yazının Devamını Oku

Moda Avı

22 Şubat 2021
Bu sezon eski ile yeninin match edildiği kombinlerle karşılaşarak modanın tekerrürüyle inovasyonu arasında gidip geldik.

Yaklaşan bahara göz kırpmadan evvel moda da avcılık hamlelerimizi yapalım ve çok iyi odaklanalım. İlham alınacak ve stil sahibi görünüme ıslık çalacak olan trendlere göz atmanın tam sırası…

Hayvan desenleri

Kaç sezon geçti hatırlar mısınız? Hayvan desenleri bir türlü etkisini kaybetmiyor.  Daha da seksi ve daha da keskin, jilet gibi hatlarla hayvan desenli parçalar karşımızda! Zebradan leopara, yılandan timsah desenlerine kadar dilediğiniz her parçada korkmadan hayvan desenlerini kullanmaya ne dersiniz? Korkmayın ısırmaz. Kombininizi kükretmek istiyorsanız hayvan desenleriyle deri parçalar ve gold takılar kullanmalısınız.

Konfor

Konforun rengi, ekru ve kahverenginin tonları… Rahat ve konforlu hissettirecek kazaklar, uzun mu uzun atkılar sizi yeterince sıcak tutacak. Bu dönem evlerde de konfora alıştığımızdan sokak modasının değişikliğe gittiğini bilmekteyiz. O zaman yumuş yumuş kazaklar, atkılar, bereler… Beyaz ve kahverengi uyumu yakalayarak yün ve kürklü parçalarda adeta İskandinav havasını yakayabilir, trende göz kırpabilirsiniz.

Yazının Devamını Oku

Sezonun Makyaj Trendleri

15 Şubat 2021
Geride bıraktığımız 2020 yılını daha çok evde vakit geçirerek, evden çalışarak geçirdik. Kimi zaman kendimizi daha iyi hissedip modumuzu yükseltmek için kimi zamansa online işlerimiz veyahut toplantılarımız için makyaj yaptık.

Hayatımıza giren ve çıkacak gibi de gözükmeyen maskeler ise makyaj konusunda biz kadınları biraz kısıtladı. Maskeden dolayı artık sadece gözlerimiz gözüktüğünden, daha çok belirgin göz makyajlarına yönelerek dudakları serbest bıraktık. Makyaj trendlerinde de değişiklik yaptıran gündemden mütevellit renkli ve ışıltılı görünümleri benimsettirdi. 2021’in en trend sihirli dokunuşlarına gelin birlikte göz atalım öyleyse…

Kırmızının gücü

Maskelerden bağımsız kendi başına hit olan kırmızı ruj trendi her zamanki gibi zirveyi oynuyor. Şayet maskelerden dolayı özellikle de kırmızı ruj kullanmak imkansız gibi gözükse de maske takmamız gerekmeyen ortamlarda seve seve kullanabiliriz. Kırmızının cazibesini sevmeyen yoktur. Benim için imkansız değil ben her şartta kırmızı ruj sürerim, cazibeli gülüşümü takınırım diyorsanız tercihiniz mat ve bulaşmayan rujlardan yana olsun derim, aksi taktirde özellikle de kırmızı gibi bir renkle maske konusunda büyük şanssızlık yaşayabilirsiniz.

Simli farlar

Maske kullanırken en çok dikkat çeken kısım olan gözlerimizi daha da ışıltılı ve dikkat çekici bir hale getirmenin zamanı geldi. Şu sıralar ilgi odağı haline gelen simli ve parlak pigmentli farlar fırçaları batırmayı bekliyor. Tek renk tonuyla sınırlamayın kendinizi ve cesur makyajlar yapın. Bu sezon göz kapaklarınız adeta sizin kendi tuvaliniz olsun, sihirli dokunuşlar yaparak gözlerinizi ön plana çıkarın.

Yazının Devamını Oku

Şubat Lookları

1 Şubat 2021
2021’ in ilk ayı bitti bile ve şubat geldi çattı. Yeni bir ay, yeni looklar ve yeni tüyolar gelebilir o halde. Şubat ayının güzellikleri sizinle olsun…

Asalet

Asil duruş deyince akla ilk gelen renk siyah olsa da özellikle bu ayın asaleti mor desek yeridir. İhtişamlı görünümü ve duruşu her parçada kendini gösteren cinsten bir form sergiliyor adeta. Gözünüzde canlanan her tonuyla mor bizlerle. Özellikle pozitif enerji yaydığı söylenen mor enerjisiyle de bizleri büyülüyor.

Buğulu makyaj

Daha gizemli ve daha buğulu bir görünüm için bu ayın looklarında buğulu makyaj var. Mistik bir formda olmasının yanı sıra şık bir görünüm elde etmek isteyenlerin de imdadına koşuyor. Grinin en güzel tonlarını ister full makyajda kullanın, ister gözleri buğulu bir forma sokarak ön plana çıkarın, seçim sizin.

Çakıl rengi

Yazının Devamını Oku

Şapka Modası

25 Ocak 2021
Mevsimsiz bir öneriyle karşınızdayım. Yaz- kış fark etmeksizin kullanabileceğimiz ve aynı zamanda yüzlerce model skalasına sahip olan şapkalardan bahsediyoruz aslında.

Çok büyük paralar vermeden edineceğiniz birkaç şapka, aslında çok para harcamışçasına kombininizde gözle görülür bir değişiklik yapar ve sizi stil sahibi bir forma sokar. Her kombine farklı dokunuşlar yapabilir, yüz hattınıza ve kafa yapınıza daha iyi gidecek şapkalar seçebilirsiniz.

O gün dışarı çıkacaksınız ve saçlarınızdan hiç de memnun değil misiniz? Yine imdadınıza şapkalar yetişiyor öyleyse!  Sınırsız opsiyonla günü kurtarmanız an meselesi adeta.

Günlük hayatta defilelerde gördüğümüz parçaların birçoğunu kullanamadığımız aşikar fakat şapkalarda bu sene defilelerde gördüğünüz çoğu modeli günlük hayatınıza taşımanız çok olası bir durum.  Blazer ceketleri ve ekose takımları, şapkalarla kombinleyin ve auranızı değiştirin.

Kova şapkalar

Bu sezonun en hit şapkalarından biri tartışmasız kova şapkalar. Ünlü tasarımcılardan çıkan ve onların da bir hayli kullanmasıyla hemen hemen her markada görebileceğimiz kova şapkalara makul ücretlere sahip olabileceğiniz gibi Prada gibi markalardan dudak uçuklatacak fiyatlara da erişebilirsiniz. Her bütçeye uygun bir şekilde bulabileceğiniz kova şapkalar keten, deri, pelüş kumaşlarıyla skalası geniş ve renk renk modelleriyle adeta gözlerimizi dolduruyor.  Kova şapkaların da içlerinde modelleri olmakla birlikte en çok kullanılanlardan biri de daha uzun ve kıvrılabilir olanlar olsa gerek. İster yazın deniz kıyısında ister kışın bir kayak merkezinde, kullanılabilirlik bakımından ve kombinleme kolaylığından bu senenin en çok tercih edilen şapka modelleri arasında üst sıralarda yer alıyor.

Retro bereler

Yazının Devamını Oku