GeriSeyahat Buram buram aşk için...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Buram buram aşk için...

Buram buram aşk için...

Aşkını tazelemek, pekiştirmek ya da yeni bir başlangıç yapmak isteyenler için 14 Şubat önemli bir tarih. Bu sene hafta sonuna denk gelecek olan bu özel günde tur şirketlerinin sunduğu 10 fırsatı sizin için derledik.

YURTDIŞI TURLAR

Mevsimler tersyüz

Buram buram aşk için...

Obrigado Tur, sıcağı özleyenleri Dubai’ye götürüyor. Üç gün, iki gece konaklamalı turda ulaşım, rehberlik hizmeti ve şehir gezileri paketin içine dahil. Yola 14 Şubat’ta Fly Dubai Havayolları’yla çıkılıyor. (Dört yıldızlı Ramada Suite Dubai Oteli’nde konaklamalı kişi başı fiyatı 900 TL - obrigadotur.com).

Tarih ve aşk iç içe

Buram buram aşk için...

Milena’ya aşkından dillere destan olmuş yazar Kafka’nın şehri Prag, âşıklar şehri unvanını alan özel yerlerden biri. Tarih kokan sokaklarını görmek ve Kafka’yı ruhunda hissetmek isteyenler için Mika Tur bir organizasyon düzenliyor. Dört gün, üç gece sürecek olan turda Pegasus Havayolları’yla seyahat edilecek. (İki kişi tur fiyatı 1834 TL - mikatur.com).

Vizesiz seyahat oh ne rahat

Buram buram aşk için...

12 Şubat’ta Sabiha Gökçen’den Pegasus Havayolları’yla Moskova’ya gidiyoruz; seyahatimiz üç gece otel konaklamalı. Üstelik iki otel seçeneğinden istediğimizi seçiyoruz. (Dört yıldızlı Mariott Hotel konaklamalı kişi başı 1214 TL - bkmtur.com)

Komşuya bi’gidip gelicez

Buram buram aşk için...


Njoytur’un Selanik Kavala turu, şubatın 13’ünde başlıyor, 15’inde sonlanıyor. Beş yıldızlı Grand Palace Otel’de de konaklama imkânı var. (Turun kişi başı fiyatı 297 TL - njoytour.com).


Âşıklar şehri Paris

Buram buram aşk için...


Sanat, aşk, kültür, romantizm, mimari ve güzel yemekler bir arada. Sevgililer Günü’nü dünyanın en romantik kenti olarak kabul edilen Paris’te geçirmek için Cafetur’un düzenlediği 2 gece, 3 gün konaklamalı paket tam size göre. Turda rehber eşliğinde şehrin meydan, müze ve kiliselerini gezeceksiniz; uçuşlar ise THY ile gerçekleşiyor. (Turun kişi başı fiyatı 1099 TL - cafetur.com).

YURTİÇİ TURLAR

Uzaklarda arama çünkü sen içimdesin

Buram buram aşk için...


İşte İstanbul’un nabzını tutmak isteyenler için güzel bir fırsat paketi. Şehrin merkezinde yer alan Rixos Pera Otel’de, Haliç’in eşsiz manzarasına Pera’nın güzelliğine doyacaksınız. (14 Şubat Sevgililer Günü odasının gecelik kişi başı fiyatı 385 TL - etstur.com).

Şehre uzak huzura yakın

Buram buram aşk için...


İstanbul’un en güzel adalarından Büyükada, neden 14 Şubat’ta tercihleriniz arasında olmasın? Şehrin gürültüsünde kaçıp huzurlu ve samimi bir ortamda güzel dakikalar yaşamak isterseniz, aklınızda bulunsun. (Ada Palas Otel’de gecelik kişi başı 499 TL - etstur.com).

Sevgiliyle termal keyfi

Buram buram aşk için...


Kayak tatiline çıkamadıysanız sorun değil, Calista Tour’un düzenlediği Uludağ turu imdadınıza yetişiyor. Canlı müzik eğlenceleri, hamam, termal ve sauna imkânı da olan tur, 13 Şubat’ta başlıyor. (Kişi başı 199 TL - calistatur.com).

Doğa Harikası Ağva

Buram buram aşk için...


Sevgililer Günü... Hem sevdiğiniz yanınızda hem de doğadasınız. İki gecelik Ağva turu tam da bunu vaat ediyor. Muhteşem manzaraya karşı şarabınızı yudumlayabileceğiniz ve kuzine karşısında kestane keyfi yapabileceğiniz bu turda konaklama Kurfal Otel’de yapılacak. (İki gecelik Ağva paketi kişi başı 125 TL - etstur.com).

Balonda ne de güzel selfie yapılır

Buram buram aşk için...


14 Şubat’ta iki gün, bir gece Dedeman Hotel’de konaklamalı Kapadokya Turu yakın yerleri tercih edenler için birebir. Sarıçamlar Turizm’in düzenlediği tura Türk gecesi ve balon turları renk katıyor. (Havayolu ulaşımı dahil turun fiyatı 289 TL - saricamlar.com).

 

False