GeriBayram Önerileri Bayram tatili İstanbul’da ayağınıza geldi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bayram tatili İstanbul’da ayağınıza geldi!

Bayram tatili İstanbul’da ayağınıza geldi!

Bu sıralar “ne yazık ki bayramda yerimiz yok” cevabını çok duyanlardan mısınız? Muhtemelen evet. Bayram tatilinin bu sene çok kısa olması sebebiyle, birçoğumuz yakın yerlere yoğunlaştık. Ama tabi erken davranan tatilini çoktan aldı. Biz İstanbul’la baş başa kaldık. Biz İstanbul’dan tatile gidemediysek, o halde tatil İstanbul’a bize gelsin. Haydi, bu bayram İstanbul’a misafir olalım. O halde aşağıda sizin için sıraladığımız şehrin en prestijli otellerindeki bayrama özel konaklama paketlerine birlikte göz atalım. Üstelik hepsi yakala.co üyelerine özel indirimlerle…

Divan İstanbul Asia’da 2 Kişilik Superior Konaklama Paketleri!

Bu bayram, “ayrıcalıklarla dolu bir konaklama deneyimi yaşamaya ama şehirden çok da fazla uzaklaşmadan bambaşka bir dünyada yer almaya varım” diyorsanız, Divan İstanbul Asia’da konforda sınır yok!

Anadolu Yakası’nın en merkezi ve en modern iş bölgesinin tam kalbinde bulunan Divan İstanbul Asia, turistik, iş seyahati ve keyif için yapılan tüm konaklamalarda zarif, modern ve işlevsel tarzın yanı sıra misafirlere sıcak, dost ve sıra dışı servis anlayışının da hâkim olduğu bir ortam sunuyor. Bayramı Divan İstanbul Asia kalitesi içinde geçirmek için linke tıklayabilirsiniz.

Bayram tatili İstanbul’da ayağınıza geldi

Kaya İstanbul Fair & Convention Hotel’de 2 Kişilik Bayram Paketleri!

Bayramda şehrin tadını çıkarmak, konforlu odalarda konaklamak ve güne harika bir kahvaltıyla başlamak için yeriniz belli. Turistik, romantik ve iş seyahati konaklamaları için mükemmel seçim olan Kaya İstanbul Fair & Convention Hotel, tüm detaylarıyla incelikli bir konaklama daveti sunuyor.

Bayramı; huzuru, konforu ve kusursuz hizmeti ile büyüleyen Kaya İstanbul Fair & Convention Hotel’de geçirmek isteyenler için bu linke tıklamak yeterli…

Bayram tatili İstanbul’da ayağınıza geldi

Silivri Eser Diamond Hotel’de 2-3 Kişilik Bayram Tatili Paketleri!

Silivri Eser Diamond Hotel, şehrin yanı başında bir bayram şenliği vaat ediyor. Yarım Pansiyon Konaklama, Canlı Müzikli Eğlenceler, Aqua Park, Çocuk Aktiviteleri ve çok daha fazlası Silivri Eser Diamond Hotel’in bayram paketi içeriğinde yer alıyor.

Bayramı, şehirden çok uzaklaşmadan dört dörtlük bir konsepte yaşamak isteyenler için bu linke tıklayarak tatilini başlatabiliyor.

Bayram tatili İstanbul’da ayağınıza geldi

Ramada İstanbul Asia Luxury Hotel’de 2 Kişilik Konaklama Paketleri!

Her detayında saklı kalitenin kusursuz bütünlüğü oluşturduğu Ramada İstanbul Asia Luxury Hotel’de zaman normalde de olduğundan çok daha yavaş ilerler… Ancak bayram döneminde işten, okuldan, stresten çok uzakta daha da yavaşlar.

Anadolu Yakasında huzur, konfor ve prestijin bir arada sunulduğu Ramada İstanbul Asia Luxury Hotel’in bayrama özel konaklama paketini kaçırmamak için bu linke tıklayabilirsiniz.

Bayram tatili İstanbul’da ayağınıza geldi

İstanbul Medikal Termal Tuzla’da 2 Kişilik Bayram Konaklamaları!

Bu bayramda da gerçek bir termal ve konaklama keyfi için uzaklara gitmeye gerek yok… Bayramda huzur içinde bir tatil arayanlardansınız şehrin en sıcakkanlı, en yeni termal spa şehir tesisi İstanbul Medikal Termal Tuzla’yla tanışın. İstanbul Medikal Termal Tuzla, benzersizliğini termal terapi geleneğinden alan standart otel anlayışından uzak, özgün ve huzurlu bir şehir tesis… 36°C termal suyu da, havuzu da, odaları da, hamamları da, ekibin yüzündeki gülümseme de sıcacık...

Bayramı bu harika tesiste geçirmek için tıklanması gereken link burada…

Bayram tatili İstanbul’da ayağınıza geldi

Burgu Arjaan & Tango Arjaan By Rotana’da 2 Kişilik Konaklama!

Anadolu Yakası’nın kalbinde yer alan Burgu Arjaan & Tango Arjaan by Rotana’da mükemmel lokasyon ve konfor bir arada yer alıyor, bayramda da en güzel zamanlar burada yaşanıyor. Bağdat Caddesi’ne 10 dakikalık bir mesafede yer alan tesis, deniz manzaralı konaklama seçenekleriyle de bayramı şehirle iç içe yaşamak isteyenler için harika bir teklif sunuyor.

Bayramı bu şehirle iç içe yer alan bu tesiste geçirmek için tıklanması gereken link burada…


Bayram tatili İstanbul’da ayağınıza geldi






 

 

False