GeriSeyahat Avrupa’da 500 TL’nin altında golf imkânı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avrupa’da 500 TL’nin altında golf imkânı

Avrupa’da 500 TL’nin altında golf imkânı

Dünyada golf tesisleri genellikle sahile yakın, yüksek kapasiteli yeme-içme, alışveriş ve eğlence olanaklarının sunulduğu konaklama tesislerine yakın. Doğayla iç içe düzenlenen golf sahaları ile ziyaretçilerine huzurlu bir ortamda tatil geçirebilme imkânı sunuyor. Biz de bu konuda İtalya, İspanya ve Kıbrıs’ta hem golf oynayıp hem de doğa ile bütünleşebileceğiniz yerleri seçtik.

İspanya - La Manga Club

Burası Premier Lig futbolcuları için en iyi tatil merkezi olarak biliniyor. Kanyonları, tehlikeli suları ve kıvrımlı kırsalı ile golfçüler için hiç de zor değil. Yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta Costa Cladia plajları, Los Alcazeres kaplıca kenti, müzeler, katedraller ve görkemli Cartegena suları gibi şirin yerler ile dolu. 

(Kişi başı gecelik 273 TL, golf ekstra, www.lamangaclub.com)

 

 

Avrupa’da 500 TL’nin altında golf imkânı

İtalya - Riva dei Tessali

Güney İtalya’nın çam ormanları, zeytinlikler ve narenciye kokuları arasında Apulia’nın kalbindeki bu iki ev farklı dersler için kullanılıyor. Çevresindeki Roman kalıntıları, konik Trulli evleri ve ilkel insan mağaralarının yanında Greco Bölgesi bu zenginliğini koruyor. Taranto yakınlarında olması yıldızlı yerel şarapları tatmak için bir bahane gibi. 

(Kişi başı 370 TL, golf ekstra, www.golfparexcellence.com).

Avrupa’da 500 TL’nin altında golf imkânı

Kıbrıs - Aphrodits Hill 

Aşk tanrıçası Afrodit “Biraz dalgalı olsa da aşk buralarda ortaya çıkmıştır, ne kadar golf sahasına uzak olsa da...”  demiş... Genelinde kayalıklarla dolu boğaz karşısında dizleri titreyen oyuncuların puanını düşürebilir. Tesisin SPA imkânını denemek ya da dramatik kıyı görünümlü kayalıkların üzerinde yol almak hiç de başarısız bir seçim olmaz. 

(Kişi başı 400 TL, golf ekstra, www.supertravel.co.uk)

Avrupa’da 500 TL’nin altında golf imkânı

İspanya - Tenerife, Abama 

Tenerife’te güneş yanığı burunlarından ve İngiliz usulü kahvaltıdan fazlası var. Adanın batı tarafında volkanik kayalıklara eşlik eden tropikal bitki örtüsü sanki bir cennet gibi. Şelaleler, beyaz kum ve eski askeri sığınaklar La Gomera Adası’nın muhteşem manzarasıyla birleştiğinde ideal bir golf kulübü haline geliyor. 

(Kişi başı 500 TL, golf ekstra, www.travelbeam.co.uk)

Avrupa’da 500 TL’nin altında golf imkânı

 

False