Zendaya’nın imajı

Seksi sahneleri fazla, müzik hızlı ve yoğun, tuhaf bir aşk üçgeni, yakın arkadaşların birbirine düşman olması ve bu filmden önce eline tenis raketi almamış Zendaya’nın çılgın performansı...

Haberin Devamı

Yönetmen Luca Guadagnino’nun son filmi “Challengers”dan bahsediyorum. Keza tenis sahneleri çok iyi çekilmiş.

Filmin röportajı için cumartesi günü oyuncu kadrosuyla buluşan Barbaros Tapan’a Zendaya’yı görebilmek için eşlik ettim.

“Örümcek Adam” prömiyerlerinde kendini birebir görme şansını yakalamıştım lakin onu yeniden görebileceğim ortamı kaçırmak istemedim.

Zendaya’nın imajı

Eğer Zendaya’nın görünümlerini takip ediyorsanız en karmaşık seçimi zahmetsiz gösterebiliyor. Keza sadece kıyafetleri değil, tüm görünümü ve kendini taşıma şekli de harika.

Sadece kırmızı halıda ya da basın turlarında inanılmaz görünmekle kalmıyor, muhteşem fotoğraf çekimleri yapıyor. Kameraya nasıl poz verileceğini çok iyi biliyor. Çok genç yaşlardan itibaren bu kadar sofistike olan, kıyafetlerini filmlerine (Örümcek Adam, Dune, Challengers) göre koordine eden ender oyunculardan.

Haberin Devamı

Saçı, makyajı dahil tepeden tırnağa yapılan seçimlerin mimarı yakın arkadaşı ve stil danışmanı Law Roach. 

Law Roach stil danışmanı tanımını yerine kendini imaj mimarı olarak tanımlıyor. Zendaya çok yetenekli ama tek başına yetenek artık size Hollywood’da yıldız yapmıyor. Disney Channel günlerinden beri birlikte çalıştığı Law Roach’un yarattığı stillerin Zendeya’nın kariyerine ve profiline yardımı büyük.

Zendaya’nın imajı

Zendaya da sadece yeteneğin yeterli olmadığını biliyor.

Harika bir gardırobun ve imajın gücünü biliyor. Law Roach liderliğindeki ekibine bağlılığı ve onlara verdiği önem sektörde örnek alınıyor.

Law Roach’un da dediği gibi aralarındaki sevgi gerçek sektörün göstermelik sahte sevgisi değil.

David Beckham: Mark Wahlberg’in Fitness şirketiyle anlaşma imzalarken kandırıldım

David Beckham aktör Mark Wahlberg’in de ortaklarından olduğu F45 spor salonlarının kendisine 10 milyon dolarlık ödeme yapmadığı iddiasıyla dava açtı. Keza söz verilen şirket hisselerini de zamanında alamadığını söylüyor Beckham.

Haberin Devamı

Mark Wahlberg şirketin marka sorumlusu ve yüzde 36’sının sahibi.

F45, Beckham’ın anlaşmaya uymadığını söyleyerek davanın düşürülmesini talep etti fakat talepleri kabul edilmedi.

Zendaya’nın imajı

Beckham için 10 milyon dolar büyük bir para değil neden davalarla uğraşıyor demeyin.

Beckham da olsa hakkını araması en doğal hakkı. Ayrıca kandırılmak hiç hoşuna gitmemiş.

Oscar’larda ‘En İyi Film’ kategorisine uygunluk şartları değişti

En İyi Film kategorisine uygun olmak için filmlere 6 şehirde (Los Angeles, New York, San Francisco, Chicago, Atlanta ve Dallas) 1 haftalık eleme gösterimi şartı getirildi.
Arabalı sinemalar kabul edilmeyecek.
Eleme gösterimine ek olarak, En İyi Film kategorisinde yarışmak isteyen tüm filmlerin 50 ABD eyaletinin 10’unda yedi günlük gösterime sokulma şartı da getirildi.
Keza distribütörlerin sinema gösterim planlarını Akademi’ye göndermeleri istendi. Bence pazartesi günü açıklanan bu yeni kurallar, Akademi’nin sinemaya olan bağlılığını ve verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

 

Yazarın Tüm Yazıları