GeriSeyahat Avrupa’da 150 liranın altında daireler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avrupa’da 150 liranın altında daireler

Avrupa’da 150 liranın altında daireler

Yoğun iş temposundan kurtulup kısa süreliğine de olsa bir Avrupa kaçamağı yaşamaya ne dersiniz? Şehrin merkezinde bulunması sebebiyle gezmek için hem zamandan hem de paradan tasarruf edebileceğiniz, 150 TL’nin altında Avrupa’nın en güzel kaçamak noktalarını sizin için derledik.

BERLİN, ALMANYA
'OSTELGIE', DOĞU ALMANYA ÖZLEMİ (!)

Avrupa’da 150 liranın altında daireler

Dört kişilik konaklamada kişi başı 95 TL, ostel.eu

Berlin’de bulunan Ostel, hem hostel hem de apartman tipi dairelerle hizmet veren bir kuruluş. Bu ev, İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra Sovyet kontrolü altındaki bölgede kurulan ve 1990 yılında Batı Almanya ile birleşene kadar sosyalizmin hüküm sürdüğü Doğu Almanya’daki günlük yaşamın ve ev kültürünün esintilerini taşıyor. Friedrichshain bölgesinde, Ostbahnhof tren istasyonuna yürüme mesafesinde.

PARİS, FRANSA
SADELİĞİN ZARAFETİ

Avrupa’da 150 liranın altında daireler

Çift kişilik konaklamada kişi başı 125 TL, ilave yatak 30 TL, appartement-blanc.fr

Le Marais bölgesindeki birbirinden şık mağazalarla, özellikle Parisli gençlerin takıldığı hareketli kafe ve barların bulunduğu Oberkampf’a yürüme mesafesinde, 18’inci yüzyıldan kalma bir bina. İki odalı bu zarif butik dairenin, küçük bir de balkonu var. Gare du Nord metroyla üç durak uzaklıkta.

SAN SEBASTIAN, İSPANYA
BASK HAYALPERESTLİĞİ

Avrupa’da 150 liranın altında daireler

Dört kişilik konaklamada kişi başı 130 TL, friendlyrentals.com

Bask bölgesinin meşhur San Sebastián Koyu’nda, en fazla dört kişinin konaklayabileceği, 60 metrekarelik, denize nazır yapısıyla modern ve konforlu bir ev. 19’uncu yüzyıl binalarıyla çevrilen evin, mükemmel bir deniz manzarası var. Avrupa’nın en modern denizbilim müzesi olan San Telmo akvaryumu ve eski şehir meydanı yürüme mesafesinde.

ANTWERP, BELÇİKA
KUZEYDEKİ HUZUR

Avrupa’da 150 liranın altında daireler

Çift kişilik konaklamada kişi başı 150 TL, deoudemoriaan.com

Şehrin merkezinde, sıcak bir ev ortamında konaklama olanağı sunan bu stüdyo tipi daire, üçüncü katta bulunuyor. Kökleri 1549 yılına dayanan bir semtte bulunan ev, Shelde Nehri ve civarında birbirinden lezzetli Belçika biralarını tadabileceğiniz Grote Markt Meydanı yürümemesafesinde.






False