Kumsalda rekabet başlıyor

 Yeme, içme, eğlence sektörünün yerli ve yabancı markaları, Çeşme ve Bodrum rekabetinde öne geçmek için kesenin ağzını açtı. Bodrum’daki Nikki Beach, ilk kez “Nikki Beach White Party”ye ev sahipliği yapacak. Instagram fenomeni Gianluca Vacchi de Alaçatı’daki Surf Beach Club’da DJ kabinine girecek.

Haberin Devamı

Kumsalda rekabet başlıyor

Bodrum’da WhIte Party

Miami, Saint Tropez, Marakeş, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’de de hizmet veren yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini geçen yaz Bodrum’da açmıştı. Bodrum-Torba’da hizmet veren Nikki Beach, dünyaca ünlü “Nikki Beach White Party”ye ilk kez bu yaz ev sahipliği yapacak. 26 Haziran’da “Circus White Party” adıyla gerçekleşecek eğlencelere akrobasi şovları, havai fişekler ve gurme lezzetler eşlik edecek. Tüm misafirlerin beyaz giysilerle katılacağı partiyle Nikki Beach beyaza bürünecek.

Kumsalda rekabet başlıyor

Haberin Devamı

İlk kez 2002 yılında St. Tropez’de süper model Naomi Campbell’in doğum günü için organize edilen White Party, son 15 yıldır dünyanın farklı noktalarında düzenleniyor ve ünlü isimleri ağırlıyor.

 

Cennet Koyu’nda barbekü

Kumsalda rekabet başlıyor

Zorlu Center’daki Fauchon’un ortakları Julien Martin ve Alp Franko, yaz sezonuna hızlı bir giriş yaptı. İstanbul’da Hotel Les Ottomans’ın içinde L’assiette’yi hizmete sokan ortaklar, Bodrum-Cennet Koyu’nda da The Sands adlı bir beach club açtı. The Sands Beach Club’da eğlence yarın DJ Can Hatipoğlu ile başlayacak. Arife günü Ozan Doğulu performans sergileyecek. Ayrıca Michelin yıldızlı şeflerin açık havada kullandığı OFYR adlı barbekü ile plajda mangal da yapılacak.

Kumsalda rekabet başlıyor

 

Alaçatı’da çalacak

Instagram’da 9.5 milyon takipçisi bulunan İtalyan işadamı Gianluca Vacchi’nin hobisi olan DJ’lik, yeni işi haline geldi. Miami, Barcelona, Kiev, Madrid, Roma, Bakü ve Paris’te performans sergileyen Vacchi, şimdi de bayram eğlencesi için Türkiye’ye geliyor. 25 Haziran’da Alaçatı’daki Surf Beach Club’da müzik yapacak olan Vacchi, 26 Haziran’da da Bodrum-Türkbükü’ndeki Çilek Beach’in DJ kabinine konuk olacak.

Haberin Devamı

Kumsalda rekabet başlıyor

 

Eğlencenin Sess’i

Nişantaşı’ndaki Sess Bar, önceki gün Türkbükü’ndeki yazlık adresinde sezona merhaba dedi. Yenilenen iskelesi ve VIP locaları ile hizmet vermeye başlayan Sess Bar’ın ortaklarından Nedim Binler, açılışta objektiflere eşi Ela ve kızı Mina ile poz verdi. Ekibine başarılar dileyen Binler, bu yaz da Bodrum’un en iddialı adreslerinden olacaklarını söyledi.

Kumsalda rekabet başlıyor

Nedim Binler, eşi Ela Binler ve kızı Mina ile poz verdi.

Kumsalda rekabet başlıyor

Yazarın Tüm Yazıları