BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi

Güncelleme Tarihi:

BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2024 15:53

Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) 23 Nisan’da üç yeni saha daha açtı.

Haberin Devamı

BİDEV, bağımsızlık mücadelemizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. Kuruluş yıl dönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız’da Diyarbakır, Batman ve Siirt’te üç yeni basketbol sahasının açılışını gerçekleştirdi.

Geleceğin teminatı çocuklarımızın fiziksel ve kişisel gelişimine katkı sağlamak için, BİDEV Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi ve Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca’nın katkılarıyla BİDEV tarafından yapımı gerçekleştirilen, Diyarbakır Övündüler Köyü Tokaçlı Mezrası İlk ve Orta Okulu, Siirt Baykan Yatılı Bölge Okulu, Batman Binatlı Köyü Binatlı Ortaokulu’nda hayata geçirilen yeni sahaların açılışlarına, BİDEV Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Aytekin, Sami Baykal, Derya Özer, Füsun Uysal ve Sema Kasapoğlu ile BİDEV Genel Sekreteri Coşkun Teziç, BİDEV Projeler Koordinatörü Turhan Koray, BİDEV Mütevelli Heyeti Üyesi Murat Toz ile BİDEV Gönüllüsü ve Proje Bölge Sorumlusu Emre Mahmut Şimşek katıldı.

Haberin Devamı

BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi

İlçe Kaymakamları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin de yer aldığı saha açılışlarında, öğrencilerin antrenman kalitesini artırmak için ihtiyaç duydukları tüm sportif malzemeler, Sportive Spor Malzemeleri A.Ş. ve Under Armour Türkiye tarafından sağlandı.

 ‘Köylerde Basketbol İçin BİDEV Adım’ proje sorumlu BİDEV Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aytekin; ‘Köylerde Basketbol İçin BİDEV Adım’ sosyal sorumluluk programımız ile, çocuk ve gençlerin sporla tanışmalarını ve bu yolla sporun çocuklar üzerindeki gücü sayesinde Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlı daha iyi bireyler yetiştirmeye, toplumsal gelişime katkı sağlamayı istiyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolculukta üç yeni sahamızı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız’ın 104. Yılında açmak bizler için ayrı bir gurur vesilesi’ dedi.

BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi

Haberin Devamı

Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı, Diyarbakır, Batman ve Siirt’ten önce Hatay Samandağı, Malatya Yeşilyurt ve Urfa Eyyübiye’de de sahalar açarak gençlerin sporla buluşmasını sağlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!