Mektuplar

RUMUZ: ÇiçekYükselen Burcunuz İkizler. Ay, Aslan burcunda iken doğmuşsunuz.

Yakın çevrenizle ilgili duygularınızın değiştiği bir dönemdesiniz. Daha doğrusu anlattığınız olaylar, sizin alışkanlıklarınızı değiştirmeye zorluyor. Ve içinde bulunduğunuz dönem, tarzınızın değişme zamanının geldiğini işaret ediyor. Özellikle annenizle ilgili yaşadıklarınızdan böylesine etkilenmenizin nedeni, onu anlamaya başladığınız için. İçinizdeki sevgiyi uyandırın ve kendinize göre düşünmekten vazgeçin. Size ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya devam edebilirsiniz fakat bu yardımı hiçbir şey beklemeden yapmayı öğrenmelisiniz. Eşinizin yakınlarına karşı aldığınız tavır eşinizi de etkiliyor. Biraz daha hoşgörülü ve anlayışlı davranmanız gerekiyor. Yılın ikinci yarısı sizin için önemli bir zaman. Özellikle eylülden sonra bir türlü değiştiremediğiniz koşullarınız değişmeye başlayacak.

n RUMUZ: Gülnihal

Yükselen Burcunuz Kova. İlginç bir gökyüzü konumunda doğmuşsunuz. Çevrenizi ve özellikle yakınlarınızı değiştirmeye zorlayan bir tabiatınız var. Üstelik onları sert bir şekilde değiştirmeye zorladığınız için ilişkileriniz de sert oluyor. Sözünü ettiğiniz baskı yaratan durumlarla başa çıkacak gücünüz var. Çok şanslısınız. Fakat şansınızı kullanmak için biraz iyimser olmanız ve olumlu beklentiler içinde bulunmanız gerekiyor. Özellikle mayıs ayında beklediğiniz gelişmeler olacak ve maddi sorunlarınızı aşabileceğiniz fırsatlar çıkacak. Yıl sonu ve 2008’in başları büyük atılımlarda bulunabilirsiniz.



n RUMUZ: Ortaklık

Ortağınızla aranızdaki uyumluluk yüksek. Üstelik sizin atak, onun ise tedbirli biri olması, birbirinizi tamamladığınızı gösteriyor. Ancak bu ortaklıkla ilgili aşama yapma zamanı gelmiş ve ortaya çıkan sorunların kaynağı bu durum. Yurtdışı ile ilgili bağlantılarınızın sonuçlarını ekim-kasım döneminde alabilirsiniz. Üstelik bunu gerçekleştirmek iş ilişkinizde bazı değişiklikler yapmanıza neden olacak. Böylece ortaklığınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Biraz sabırlı olursanız, sonuç beklediğinizden daha iyi olacak. Sizin yükselen burcunuz Koç.

Hayaller gerçek olabilir

Finans konularında tedbirli olunması gereken bir gün. İlginç gelişmeler ve beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Güzellik, aksesuvar ve benzeri konularda bazı karışıklıklar ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. İlaçlar, zehirli maddeler ve kimyasallarla ilgili yeni sistemlerin geliştirileceğini işaret eden gökyüzünün konumu hayallerin gerçekleşmesini sağlayacak projelerin yapılacağını gösteriyor. Sanatsal faaliyetler ve mistik konular son derece dikkat çekici olacak.
Yazarın Tüm Yazıları