İngilizler Gökay’ı istiyor

Hiddink’in de öve öve bitiremediği ve takım arkadaşı Okan ile birlikte Milli Takım’ın değişmezi yapmayı düşündüğü sarı lacivertli futbolcu için resmi teklif geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin parlayan genç yıldızları Gökay ve Okan için Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’in geleceğe dönük düşüncelerini geçtiğimiz günlerde bu sayfalardan sizlere yansıttık. Hollandalı teknik adam, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e bu iki genç ismi öve öve bitirememiş, gelecek yıldan itibaren de A Milli Takımımız’ın birer parçası olabileceklerini söylemişti.
İşin bu tarafı hem Fenerbahçe adına, hem de Milli Takımımız adına sevindirici. Bu iki gencin de kendileri hakkındaki bu düşünceler karşısında çok mutlu oldukları kesin. Ne yapıp edip bu övgüye layık olmak için çalışmalılar. Bu bilinçte olduklarına da inanıyorum. Aldıkları altyapı eğitimi onlar adına bu durumu kolaylaştıracaktır hiç şüphesiz. Beni mutlu eden bir başka gelişme de Gökay İravul’un İngiltere takımları tarafından takibe alınması oldu. Henüz Fenerbahçe A takımında oynama şansını çok fazla yakalayamasa da, İngiliz kulüplerinin Türkiye’nin genç milli takımlarda oynayanları takibe alması oldukça sevindirici. Hatta bu teklifin resmileştiğini de duydum.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bir ilke imza atar mı?

GÖKAY’ı isteyenin hangi kulüp olduğunu araştırdım ama açıkçası öğrenemedim. Fenerbahçe Kulübü belki bu konuda bir ilke imza atar ve İngiliz kulübünün ismini ‘fenerbahçe.org’dan açıklar. Açıklarlar mı dersiniz!  Kim bilir bakarsınız hangi kulüpten resmi teklif aldıklarını bugün ‘fenerbahçe.org’dan hep beraber öğreniriz. Tabii ki duyumlarım doğruysa...

Daum ve kedileri

DAUM ile Fenerbahçe’nin yolları dramatik bir biçimde ayrıldı. Ama ayrılığın bambaşka bir boyutu daha var. 3 sevimli kedi. Daum, Fenerbahçe’nin kendisine tahsis ettiği villasının bahçesinde doğan 3 minik kediyi Almanya’ya götürmek için uğraşıyor. Kediler şu anda Daum’un dostu Yusuf Keskin’in evinde bakılıyor. Bakım masraflarını Alman hoca karşılıyor. Bu 3 şirin kedinin Almanya’ya götürülmesi için bir takım prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Aşıları başta olmak üzere Türk makamlarınca verilecek onay yazısı kedilerin Almanya’ya ulaşmasını sağlayacak. Aylardır bu prosedürlerin yerine getirilmesi için çabalıyor Daum ailesi. Ne kadar hoş değil mi?

Haberin Devamı

Böyle sözleşmeye can kurban!

FENERBAHÇE Kadın Basketbol takımının yıldız Taurasi’yi tanıyorsunuz. Dünyanın en büyük kadın basketbolcularından biri. Geçtiğimiz günlerde Taurasi ile ilgili ilginç bir bilgiye ulaştım. Gelin onu sizlerle paylaşayım...
Sezon başı ABD’li oyuncu ile Fenerbahçeli yetkililer pazarlık masasına oturuyorlar. Sarı lacivertliler ilk öneriyi sunuyorlar:
- Alacağının yarısını peşin verelim. Geri kalanını da sezon sonuna kadar taksitlere bölelim.
Ancak Taurasi’den hiç beklemedikleri bir yanıt alıyorlar;
- Hayır.
Sarı lacivertliler ABD’li yıldızın teklifi beğenmediğini düşünürken Taurasi yeniden söz alıyor;
- Siz paramın geri kalanını takside bölmeyin, sezon sonu şampiyon olunca topluca verirsiniz.
Fenerbahçeli yöneticiler derin bir nefes alırken Taurasi devam etmiş:
- Ama Türkiye değil, Avrupa Şampiyonu olunca...
450 bin dolar gibi bir rakamı garanti elde etme şansı varken Avrupa’da şampiyon olursak bu rakamı bana ödersiniz diyen bir sporcu. Sizce de ilginç değil mi?

Haberin Devamı

Fener Radyosu kuruluyor

FENERBAHÇE Radyosu’nun kurulacağı haberini de sizlere ilk kez bu sütunlardan duyuralım istedim. FBTV’yi başarılı bir yayın kurumu haline getiren yöneticiler, F.Bahçe Dergisi ve F.Bahçe Gazetesi’nden sonra yayın organlarına bir yenisini daha ekliyor. Fenerbahçe Radyosu’nun kurulması için çalışmaların başlatıldığı ve başına da Cem Aslan’ın getirileceği müjdesini taraftarlara verelim.

FB otobüsüne polis takibi

GEÇTİĞİMİZ haftalarda Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının bir maç sonrası takım otobüsü ile Boğaz Köprüsü’nden geçip Dereağzı Tesisleri’ne gidene kadar bir ekip otosu tarafından takip edildiği bilgisi geldi. Merak ettim araştırdım. Polis araçlarına yerleştirilen ve adına “çakar” denilen kırmızı mavi ışığın basketbolcuları taşıyan otobüsün önünde olduğu ve ekip otosu tarafından bu yüzden takip edildiğini öğrendim. Memurlar, bu sistemin sökülmesini istemiş. Ancak bu sistemin takılması gibi sökülmesi için de epey uğraşılmış. Başkan Aziz Yıldırım da bu konuyu duyunca biraz sinirlenmiş. Derhal sökülmesi için de talimat vermiş.

Yazarın Tüm Yazıları