Çağlar Söyüncü için dünyaları istediler

Güncelleme Tarihi:

Çağlar Söyüncü için dünyaları istediler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 12:17

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Katar ile oynanan özel maçın kadrosuna davet ettiği Altınordulu Çağlar Söyüncü için Beşiktaş, 1 milyon 750 bin Euro teklif etti. Ancak İzmir kulübü, Leverkusen, Leipzig ve Lazio'nun da istediği 19 yaşındaki stoper için yapılan bu öneriyi anında geri çevirdi.

Haberin Devamı

 Ara transferde bir stoper almayı planlayan Beşiktaş, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yeni gözdelerinden Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlamak için harekete geçti.

Siyah beyazlılar, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen 19 yaşındaki Çağlar için İzmir kulübüne 1 milyon 750 bin Euro (5.6 milyon TL) teklif etti. Beşiktaş yöneticileri, bu rakamın 1 milyon 250 milyon Euro'sunu peşin ödeyeceklerini de bildirdiler.

Ancak Altınordu yetkilileri bu teklifi anında geri çevirdi.

Çağlar'ı Almanya'dan Bayer Leverkusen, Red Bull Leipzig ve İtalya'dan Lazio kulüplerinin de istediğini belirten Altınordu yöneticileri, genç yeteneği 3 milyon Euro'dan (9.6 milyon TL) aşağıya satmayacaklarını bildirdiler.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KİMDİR?
23 Mayıs 1996'da İzmir'de dünyaya geldi. Futbola 2011 yılında Menemen Belediyespor altyapısında başladı, bir yıl sonra Bucaspor'a geçti. 2 yıl burada futbol eğitimi gördükten sonra 2014'te Altınordu'ya geldi. 1.87 metre boyundaki Çağlar, bu sezon PTT 1. Lig'de 14 maçta forma giydi. 2 gol attı. Çağlar Söyüncü, U18 ve U19 milli takımlarında da oynadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!