Ben bu filmi Ä°talya’da görmüÅŸtüm

Kasımpaşa- Fenerbahçe maçını izlerken sarı lacivertli futbolcuların adeta durarak oynamaları, pas hataları yapmaları, adamlarını kaçırmaları, istikrarsızlıkları, vurdum duymazlıkları, birbirleri ile iletişimsizlikleri beni 11 yıl öncesine götürdü.

Haberin Devamı

Milan’da o dönemin as başkanı Adriano Galliani, yeni sezon için Carlo Ancellotti’ye söz vermiş ancak yönetim ve onursal başkan ve patron Silvio Berlusconi ısrarla Fatih Terim’i göreve getirmişti.

Ne var ki Milan, Terim yönetiminde iniÅŸli çıkışlı bir grafik çizmeye baÅŸladı. Ä°nter’i yenerken gitti düşme hattında oynayan Perugia’ya yenildi.  Takım sanki uykuda gezer gibi sahada dolaşıyor Terim’in verdiÄŸi taktikleri uygulamıyordu.  Galliani medyaya Ancelotti’nin takımı devralmaya hazır olduÄŸunu ima ediyor futbolcular her geçen gün adeta Fatih Terim’e tavır koyarcasına kaptan Maldini’den Ä°nzaghi’ye kadar adeta sabotaj ediyordu. Zaten Ä°nzaghi Torino karşısında üç puan getirebilecek son dakika penaltısını tribünlere yollayınca büyük komplo ortaya çıktı 13. maç sonrası Terim gönderildi ve Ancelotti takımın başına getirildi. Acaba KasımpaÅŸa maçında yaÅŸananlar Aykut Kocaman’a karşı sahada uygulanan bir komplomuydu? Â

Yazarın Tüm Yazıları