Ankara miladına tanık olacak

YÜZDÜK, yüzdük kuyruğuna geldik…

Haberin Devamı

Yaklaşık bir yıldır Ankara Ticaret Odası olarak işbirliği içinde olduğumuz diğer kurum ve kuruluşlarla projelendirdiğimiz Ankara Alışveriş Festivali, yani Ankara Shopping Fest görkemli bir törenle başlayacak.
Bu akşam saat 21.00’da Antares AVM’de gerçekleşecek törende, Festival’in açılış ‘Gong’u vurulacak. Gongun sesi tüm Ankara’dan, iletişim ve canlı yayın imkanları nedeniyle de tüm dünyadan duyulacak. O gün ve o saatte Ankara’da olmak için pek çok neden var. Dolunay’ın süslediği bir gecede Murat Boz konseri ile birlikte, Ankara’nın yedi ayrı merkezinden aynı anda havai fişekler gökyüzüne yükselecek.
Başkent’te olan tüm dostları yüksek semtlerden bu muhteşem açılışı izlemeye davet ediyorum.
Dostlarımızın fotoğraf ve video olarak kaydedeceği bu anları yaz tatilinde dostları ile de paylaşacağından, internetteki dostluk ortamlarında yayacaklarından eminim. Kentimizi unutulmaz yapmak, hepimizin görevi…
Yıllar önce Ankara’nın genç Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti olması gündeme geldiğinde, ulaşım açısından da Türkiye coğrafyasının kalbi olması en büyük hayaller arasında yer alıyordu. Bu hayalin bugün için büyük ölçüde gerçekleştiğini söylemek mümkün. Ankara, Türkiye’nin en önemli kavşak noktalarından birisi haline geldi.
Artık pek çok kent için günü birlik ulaşım aksının içinde olan Ankara, tüm yönlerden gelecek konuklarını karşılamaya hazır.

BATI YAKASI

Haberin Devamı

Başkent için ‘yapılırsa böyle olur’ dedirtecek yenilikler üzerinde çalışıyoruz. ASF süresince birçok sürpriz sizlerle olacak. AVM’ler, hem kent içi toplu ulaşım araçları ile hem de kent dışından bir geceliğine de olsa konaklamak için gelecek konuklarımız için kolayca ulaşılabilecek konumlarda bulunuyor.
Söz gelimi ANKAMALL, İstanbul, Bolu yönünden gelenler için hem güvenli bir park alanı, hem de metro hattı ile rahat ulaşılabilen avantajlı bir alışveriş merkezi durumunda. Aynı zamanda bu AVM Türkiye’de ilk defa tanıtımının yapılacağı teknoloji ürünlerinin satışına da ev sahipliği yapacak.

KUZEY RÜZGÂRI

Kuzey’den gelenler için (Samsun, Çorum, Kırıkkale) NATAVEGA AVM hem alışveriş yapabilecekleri; hem de Türkiye’nin en büyük akvaryumunda zaman geçirebilecekleri renkli bir alan. Çocuklarınız güvenilir rehberler eşliğinde iken, siz de yeni ürünleri tanıyabileceksiniz.
Tüm AVM’lerde Moda Sokakları var. Tatil günlerine hazırlanırken kendimiz ve dostlarımız için en yeni ürünlerin ilk alıcıları arasında olma fırsatı da elinizde. Moda danışmanları sizlere yardım için hazır olacak.

SINIR ÖTESİNDEN

Haberin Devamı

Kentpark AVM ise yurtdışından da izlenimler sunuyor. Genel Müdürleri Mehmet Akalın’ın çabaları ile politikayı turizmle bağdaştırdılar ve bir Hollanda Köyü kuruldu. Hollanda’nın farklı ürün ve markaları ile tanışma imkanı bulacaksınız. Eskişehir, İzmir, Bursa, Polatlı yönünden gelenler için Kentpark’taki etkinliklere ulaşmak son derece kolay.

IŞIKLARIN DANSI

Konya, Adana, Kayseri yönünden gelen konuklarımızı ise Panora’da karşılıyoruz. Ankara’nın güzel panoramasını, ışıklı gecelerini izlemeye davet ediyoruz. Kente güzel bir giriş yanında, alış -veriş sonrası etkinliklere ulaşma imkanı da zengin.

OTELLERİN JESTİ

Komite olarak uzun süre çalıştık. Devlet kurumları, Belediye ve ATO imkanlarını sundu, sizler için en iyisini seçmekte zorlandık. Bugünden itibaren festival, artık sizin etkinliğiniz.
Unutmadan söyleyeyim, Ankara’daki oteller festival boyunca 3 gece kal 2 gece öde seçeneği ile sizleri daha uzun süre konuk etmek ve etkinliklere daha hesaplı katılabilmeniz için hazırlıklarını tamamladılar. Otellerimizde ASF danışmanları sizlerle olacak. Programın akışını sizin için günlük olarak düzenleyeceğimiz www.atid.org.tr adresinden izleyebilirsiniz. Sözün özü; otelcisinden esnafına, yöneticisinden sanatçısına kadar hepimiz Ankara tarihinin en büyük organizasyonu için hazırız.
Hepinizi bekleriz.

Yazarın Tüm Yazıları