Zevkli derbi

HER iki takım da hava atışıyla birlikte derbi adına yakışan yüksek tempolu ve sert mücadeleyle maça giriş yaptı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son saniyesine kadar bu mücadele kesintisiz sürdü. Yapılan savunmanın sertliği, her iki takımı da düzenli yarı saha hücumunun bozulmasına ve yanlış şut seçimi yapmasına neden oldu. Maçın geniş bir bölümü, F.Bahçe Ülker’in üstünlüğü ile geçerken, Beşiktaş Cola Turka, aranın açılmasına hiç izin vermedi. İkinci devre başında 7 dakika Ukic ve Greer’sız oynayan F.Bahçe’ye karşı önce yakalayıp, sonra öne geçen Beşiktaş, Greer arkasından, Ukic’in oyuna girmesiyle o avantajı elinden kaçırdı. Ancak, maçın sonlarında momentum Fenerbahçe Ülker’e dönerken, Beşiktaş Cola Turka, molada geç kaldı.
Ömer 20 sayıyla ve maçın bitiş skorlarını atan Ukic, ribauntlarıyla Mirsad, galibiyette ciddi katkı verdi.  Beşiktaş’ta ise tüm takım, beklenilenin üzerinde savunma yaparken; Likholitov, skor, ribaunt ve savunma katkısıyla devleşti. Cevher 19 sayı, Chatman 12 ribaunt, Bekir de sonlardaki katkısıyla takımlarına destek verdi.
Allen Iverson ise, iyi niyeti ve vücut diliyle olumlu sinyaller verse de, fizik olarak hazır olana kadar basketbolseverlerin sabır göstermeleri gerektirdiğinin mesajını verdi.

BEĞENDİM

Haberin Devamı

Her iki oyuncularının kazanma hırsı.

BEĞENMEDİM

İki takımın, zaman zaman kötü şut tercihleri


 

Yazarın Tüm Yazıları