Yönetilenlerin dikkatine

Dr. Nilgün GEDİKOĞLU
Haberin Devamı

Baz istasyonları duruyor

GAYRETTEPE

Cep telefonu servis sağlayıcıları tarafından şehrin heryerine yerleştirilen baz istasyonları hakkında aldığımız şikayetler sürüyor.

Gayrettepe'den semt adına e-mail gönderen bir okurumuz, Telefon Baş Müdürlüğü çatısına yerleştirilen çok sayıdaki baz istasyonundan şikayetçi.

‘‘Gayrettepe Telefon Baş Müdürlüğü'ndeki rezalete hiç kimse sahip çıkmıyor. Müdürlük, çok ş'nemli bir kurum olmakla beraber aynı zamanda da Gayrettepe’lilerin en büyükk kabusu oldu. Şehir içinde kurulan baz istasyonları her damda birer tane. Telefon Baş Müdürlüğü'nde ise bir kulede 15-20 tane var. Ana istasyon belki de, bilmiyorum. Gayrettepe büyük bir tehdit altında deniyor. Defalarca kuruma başvurduk. Tabii ki hiç bir zararı olmadığını sş'ylediler. Ne yapacağımızı bilemiyoruz’’.

Yönetenlerin dikkatine...

Asfalt isteniyor

ÜMRANİYE

Ümraniye, Doğanevler Caddesi, Özkanca Sokak sakinleri düzensizlikten şikayetçi. Son 5 yıldır sokak sakinleri tarafından İSKİ, Aktaş, Ümraniye ve Büyükşehir Belediyeleri'ne sayısız dilekçeler yazılmış. Ancak tüm kurumlar bir diğerinin çalışmalarını bitirmesini beklediğinden, neticede hiçbir gelişme olmamış.

Şu anda İSKİ tarafından sokağın içme suyu şebekesi yenileniyor, ardından da Aktaş elektrik direklerini dikecek. Sokak sakinlerinin korkusu ise Ümraniye genelinde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını kaçırmak.

YÖNETİLENLERİN DİKKATİNE

Arıtma tesisi bekleniyor

YENİSAHRA

Geçtiğimiz hafta yayımladığımız ‘Lağım fışkırıyor’ başlıklı şikayet yazısına İSKİ’den cevap geldi. Yetkililer, Yenisahra Pazaryolu’nda mazgallardan fışkıran lağım suyu sorunundan haberdar olduklarını, problemin Mühürdar Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanmadan giderilemeyeceğini söylüyor.

Otopark mafyasına tahta perde

BAYRAMPAŞA

Geçtiğimiz hafta köşemizde yayımlanan 'Arsada Otopark Mafyası' başlıklı şikayete Bayrampaşa Belediye Başkanlığı'ndan cevap geldi. Kısaltarak aktarıyoruz:

‘‘Yenidoğan Mahallesi, Şafak Sokak'ın başında bulunan boş arsanın mülkiyeti Evkur Mağazaları'na aittir. Bu arsada mal sahibinin bilgisi dışında ne iş yaptıkları belli olmayan kişiler tarafından kısa bir süre önce izinsiz otopark olarak kullanıldığı anlaşılmıştır. Arsa, uygulamanın engellenmesi amacıyla perde ile çevrilmiş, mülk sahibine de arsalarına sahip çıkmaları konusunda gerekli talimatlar verilmiştir. Konu zabıta ekiplerimizce kontrol altına alınmıştır’’.

Yazarın Tüm Yazıları