Osmaniye’de 'Yanlış Pencere' tiyatro oyunu sahnelendi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye’de Yanlış Pencere tiyatro oyunu sahnelendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 11:58

Osmaniye’de 'Yanlış Pencere' tiyatro oyunu sahnelendi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, Kültür ve Turizm Bakanlığı Konya Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü tarafından hazırlanan, 'Yanlış Pencere' adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Cebelibereket Kültür Merkezi Salonunda sahnelenen, Billy Van Zandt ile Jane Milmore’un yazdığı, Ayşegül Hardern’in çevirdiği ve Birkan Görgün’ün yönettiği oyun sanatseverlerden büyük alkış aldı. New Yorklu bir çiftin ara verdikleri ilişkilerine ikinci bir şans tanımaları ve karşı dairede oturan komşularını gözetlerken bir olaya tanık olmalarını konu alan tiyatro oyununda, Uğur Dökmeci, Şükran Ketenci, Yusuf Can Sancaklı, Burçin Nar, Deniz İnci Çakır, Çağatay Eker, Yıldırım Bayazıt ve Saadet Eylül Akbulut rol aldı.

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün de destek verdiği tiyatro oyununa; Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Tor, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Performanslarıyla seyircilerden büyük alkış alan iki perdelik Yanlış Pencere tiyatro gösterisinde, oyuncular sahnede yaklaşık 2 saat kaldı. Salonun tamamen dolu olduğu gözlenen tiyatro oyunu sonrası hatıra fotoğraf çekimi yapıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!