Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2024 11:22

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Özel İdaresi tarafından çalışmalarda kullanılmak üzere 10 yeni araç alındı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, yeni alınan araçlardan 1 mıcır serici ve 2 greyderin geldiğini, alınan 6 kamyon ve 1 TIR'ın ise yakın zamanda geleceğini kaydetti.

İl Özel İdaresi Makine Parkı'na kazandırılan yeni araçları inceleyen Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, mıcır serici, 2 greyder ve 6 kamyonu İl Özel İdaresi'nin hizmetine kazandırdıklarını belirtti. Vali Yılmaz, "Bu, makine parkımızın ciddi anlamda güçlenmesini sağladı ve bunlarla Osmaniye’mize, köylerimizin yollarına çok daha etkili, çok daha uygun fiyatlarla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. İl Özel İdaremizin güçlenmesi, makine parkının son derece modern, en gelişmiş makinelerinin hizmete sunulması elbette hizmetlerimizi çok etkili yapacaktır" dedi.

Haberin Devamı

Vali Yılmaz, bu hizmetlerin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Osmaniye’ye hayırlı olmasını diliyorum. Şehitler diyarı Osmaniye’mize hizmetlerin en güzelini kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!