Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet görevine başladı

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet görevine başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 09:07

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet görevine başladı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediye Başkanlığına seçilen İbrahim Çenet, görevi eski başkan Kadir Kara’dan devraldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakının MHP adayı olarak belediye başkanlığına seçilen İbrahim Çenet, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Devir teslim töreni öncesinde geldiği belediye binası önünde, çok sayıda partili ve belediye personelleri tarafından karşılanan Çenet için kurban kesildi, dua okundu.

GÖREVİ, VİZYON SAHİBİ KARDEŞİME TESLİM EDECEK OLMANIN ONURUNU YAŞIYORUM

Görevi sonra eren eski Belediye Başkanı Kadir Kara, “Bu görevi bütün samimiyetimle ifade etmek istiyorum ki İbrahim Çenet kardeşime devretmek benim için üç dönemden sonra çok özel bir onur. Osmaniye’yi önümüzdeki süreçte çok güzel bir şekilde yönetecek, çok güzel hizmetler yapacak, vizyona sahip olan bir kardeşime teslim edecek olmanın onurunu ve şerefini yaşıyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Başkan Kadir Kara, İbrahim Çenet’e çiçek takdim ederek, mührü teslim edip görevini devretti.

BAŞKAN ÇENET: OSMANİYE’MİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Belediye Başkanı İbrahim Çenet ise Kadir Kara’ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Çenet, konuşmasında, “Böylesine ulvi görevi, makamı bizlere devreden Osmaniyeli hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendiye, bizlere adaylık vererek, sizlerle omuz omuza çalışmamıza vesile kıldığı ve güven duyduğu için şükranlarımı arz ediyorum. Bizler MHP teşkilatı olarak, ana kademelerimizden, en uç noktadaki arkadaşlarımıza varıncaya kadar çok güzel omuz omuza bir çalışmayı yürüttük. Cumhur ittifakı olarak Ak Parti teşkilatlarının bize sahip çıktığını gönülden gördük. Tabi her şehir dinamik bir yapıya sahip, Osmaniye’miz gerçekten hızlı gelişen, nüfusu hızla artan, göç alan, çok çabuk büyüyen bir şehir ve bu şehrin gelecek yılarını bizlere emanet eden siz çok değerli hemşerilerimize, dava arkadaşlarımıza, büyüklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir onurdur, bu bir ismin tarihe yazılmasıdır. Biz koltukta değil, inşallah hep çalışarak, makamla değil işle anılarak, sahada işimizin başında, bir kardeşiniz olarak sizlerin sık sık karşınıza çıkacak bir belediye başkanı olmayı rabbim bize nasip etsin diyorum. Osmaniye’miz her şeyin en iyisini hak ediyor.” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!