NİĞKAD-BİR Olağan Genel Kurulu yapıldı

Güncelleme Tarihi:

NİĞKAD-BİR Olağan Genel Kurulu yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2024 14:09

NİĞKAD-BİR Olağan Genel Kurulu yapıldı

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliği (NİĞKAD-BİR) Başkanlığına, yeniden Belediye Başkanı Emrah Özdemir seçildi.

NİĞKAD-BİR Meclisi 2024 yılı 1'inci Olağan Toplantısı, Niğde Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in oybirliği ile yeniden NİĞKAD-BİR Başkanlığına seçildiği toplantıda, başkanvekillikleri ile encümen ve komisyon üyeliklerinin seçimi de yapıldı.

Bünyesindeki Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin Niğde merkez ve 5 ilçesinde günlük 450 tona yakın evsel atık topladığı NİĞKAD-BİR'in Birinci Başkanvekilliğine Bor Belediye Başkanı Serkan Baran seçilirken, ikinci başkanvekilliğine de Bağlama Belediye Başkanı Muammer Afşar getirildi.

28 belediye ve il özel idaresinden temsilciler olmak üzere toplam 29 üyesi bulunan NİĞKAD-BİR'in encümen üyeliklerine ise Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya ve Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir seçildi.

Haberin Devamı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU ÜYELERİ

İl Genel Meclisi Üyesi Asım Acar, Çamardı Belediye Başkanı Ali Pınar ve Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun’un Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine seçildiği toplantıda, NİKAD-BİR’in 2023 yılına ait kesin hesabı da oy birliği ile kabul edildi.

Niğde Belediye Başkanı ve NİĞKAD-BİR Meclis Başkanı Emrah Özdemir, yaptığı teşekkür konuşmasında, toplantıda alınan kararların hayırlı olmasını diledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!