Arkadaşının evinden altın çalan kadın yakalandı; PKK sempatizanı çıktı

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşının evinden altın çalan kadın yakalandı; PKK sempatizanı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2024 19:26

Arkadaşının evinden altın çalan kadın yakalandı; PKK sempatizanı çıktı

Haberin Devamı

Oğuzhan KILIÇ/ KÜTAHYA, (DHA)- KÜTAHYA'da, arkadaşının evinden yaklaşık 500 bin TL değerinde ziynet eşyası ve nakit para çalan A.K. (26) isimli kadın, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli A.K.'nın sosyal medya hesaplarından terörist başı Abdullah Öcalan ile ilgili paylaşımlarda bulunduğu tespit edilirken evinde de örgütsel materyaller ele geçirildi. 

Sultanbağı Mahallesi Orkide Sokakta oturan H.Y. (26) isimli kadın, evinde sakladığı altın, ziynet eşyası ve bir miktar paranın çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan güvenlik kamerası incelemeleri ve saha araştırmaları sonucunda hırsızlık şüphelisinin H.Y.’nin arkadaşı A.K. (26) isimli kadın olduğu belirlendi. Şüphelinin adresine yapılan baskında çalınan yaklaşık 500 bin TL değerindeki 610 dolar nakit para, 6 adet bilezik, 1 adet altın kelepçe, 2 çeyrek altın, 1 tuğra ve 4 adet altın yüzük ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

PKK SEMPATİZANI ÇIKTI

Haberin Devamı

Şüpheli A.K.'nın sosyal medya hesaplarının incelemeye alınmasıyla terörist başı Abdullah Öcalan ve PKK ile ilgili paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı. Evindeki aramalarda ele geçirilen örgütsel materyallere de el koyan ekipler, gözaltına alınan A.K.'yı, terör soruşturması nedeniyle Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!