Vali Ünlüer, makam aracını şehit çocuklarına tahsis etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Ünlüer, makam aracını şehit çocuklarına tahsis etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2023 14:24

Vali Ünlüer, makam aracını şehit çocuklarına tahsis etti

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ’ta şehit çocukları, Vali Mükerrem Ünlüer’in tahsis ettiği TOGG makam aracıyla şehir turu attı.

Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi’nin ev sahipliğinde “Şehit çocuklarına vefa” programı düzenlendi. Pasta kesilip çocuklara hediyelerin verildiği programda konuşan Vali Mükerrem Ünlüer, şehit ailelerinin 85 milyona emanet olduğunu ve bu emanete sonuna kadar sahip çıkacaklarını söyledi. Ünlüer, “Kapımız ve gönlümüz şehitlerimizin emanetlerine sonuna kadar açık. Şehitlerimiz, bu vatan için canlarını feda ettiler. Bunun ne denli büyük bir fedakârlık olduğunu biliyoruz. Bunun karşılığı hiçbir şekilde ödenmez. Buradan kıymetli yavrularımıza sesleniyorum, lütfen çok çalışın, kendinizi geliştirin çünkü bu vatanının geleceği siz kıymetli çocuklarımıza emanet. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, değerli ailelerine sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Şehit çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Mükerrem Ünlüer, program sonunda TOGG makam aracını onlara tahsis etti. Şehit çocukları, TOGG makam aracıyla şehir turu atarken, aileleri Ünlüer’e teşekkür etti.

Programa; şehit ailelerinin yanı sıra Vali Mükerrem Ünlüer’in eşi Dr. Selma Ünlüer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve eşi Leyla Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli ile kurum amirleri katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!