BAİB'den Geyikçi'ye hayırlı olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

BAİBden Geyikçiye hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2024 16:38

BAİB'den Geyikçi'ye hayırlı olsun ziyareti

Haberin Devamı

FİNİKE, (DHA)- BATI Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yerel seçimlerin ardından tekrar Finike Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Geyikçi, BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu'nu ağırladı. Ziyarette ilçe ve bölge ekonomisi ile ihracat üzerine görüş alışverişinde bulunan Geyikçi ve Çavuşoğlu, Finike özelinde yapılabilecek iş birliği çalışmalarını da konuştu. Önümüzdeki dönemde özellikle Finike'nin tarımsal üretiminin katma değerli bir biçimde önemli bir ihracat enstrümanı haline gelmesi için Finike Belediyesi olarak destekleyici çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Mustafa Geyikçi, bu konuda olabilecek iş birliklerine her zaman hazır olduklarını belirtti. Finike'nin tarımsal üretim konusunda yalnızca Antalya'nın değil Türkiye'nin en önemli bölgelerinden biri olduğunu da dile getiren Başkan Mustafa Geyikçi, "Dünya markası Finike portakalımız başta olmak üzere Finike'de üretilen tarımsal ürünlerimizin katma değerli bir hale getirilerek yaş meyve ve sebze ihracatında önemli bir konuma gelmek istiyoruz. Bu sayede ilçemizin ekonomisinin de güçlenmesi sağlayacak projeler üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'BATI AKDENİZ'İ İHRACAT İLE GÜÇLENDİRECEĞİZ'

Finike Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilmesinden dolayı Mustafa Geyikçi'yi tebrik eden BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, önümüzdeki dönemde birlik olarak bölge ekonomisini kalkındırmak adına yapılacak her türlü çalışmada destek olmak istediklerini ifade etti. Batı Akdeniz ekonomisinin gelişmesi için ihracatın önemine vurgu yapan Başkan Çavuşoğlu, "Ülkemizin ve bölgemizin kalkınması, ekonomimizin güçlenmesi için batı Akdeniz bölgesi çok önemli bir konumda bulunuyor. Batı Akdeniz bölgemiz turizmde olan gücünü ihracat kalemlerini artırarak ekonomik olarak daha da ileriye taşıyacaktır. Bizler bu gelişimin sağlanması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu süreçte Finike ile de yapacağımız iş birliği çalışmalarıyla batı Antalya bölgesinin de ekonomik anlamda hak ettiği yere gelmesi en önemli görevimiz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!