Sevil Erdoğan

Editors EBM’in Yeni Teklisi ‘Vibe’ı Çıkardı

7 Eylül 2022
Editors, hem Bursa’da gerçekleşen Nilüfer Fest’te verdiği muhteşem konserle hem de yayınladığı yeni teklisiyle bu yazımın yıldızı oldu. 23 Eylül’de çıkacak yeni albümleri EBM’in yeni teklisi Vibe’ı yayınlayan Editors, Nilüfer Müzik Festivali’nde müzikseverlerin uzun zaman etkisinden çıkamayacağı bir konsere imza attı.

Nilüfer Müzik Festivali’nde Editors Rüzgarı

Bu yıl 6. kez ‘Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel’ sloganıyla düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali’ne Editors damga vurdu. Uzun zamandır bu kadar etkilendiğim bir konser izlememiştim. Editors, Sugar şarkısını söylerken yanımdaki arkadaşıma şöyle dedim: “Bu kadar mükemmel ve hipnotize olduğum bir konseri kim bilir bir daha ne zaman izlerim.” İşte bu festivaller sayesinde böyle muhteşem konserler izleme şansımız oluyor. Bu arada Editors, 23 Eylül’de Play It Again Sam ve Türkiye’de GRGDN Müzik işbirliğiyle çıkacak yeni albümleri EBM’in yeni teklisi Vibe’ı yayınladı.

Nilüfer Müzik Festivali’nde, binlerce kişi Balat Atatürk Ormanı’nda müziğin ve doğanın tadını çıkardı. Festivalde hem Türkiye’den hem de dünyadan ünlü sanatçılar sahne aldı. Cem Adrian, Sena Şener, Lola Marsh, Adamlar, Yüksek Sadakat, Melike Şahin, Ceza, Batu Akdeniz, Evdeki Saat, The Blaze gibi özel isimlerin yer aldığı festivalde müzikseverler unutulmaz bir deneyim yaşadı.



Editors EBM’in Yeni Teklisi ‘Vibe’ı Çıkardı

Editors, 23 Eylül’de Play It Again Sam ve Türkiye’de GRGDN Müzik işbirliğiyle çıkacak yeni albümleri EBM’in yeni teklisi Vibe’ı yayınladı. Solist Tom Smith için şarkı, “gecenin ve karanlıkta hayat bulan her şeyin” bir kutlaması.

Yazının Devamını Oku

INNA ve Reynmen ‘Wherever You Go’ ile Dans Ettiriyor

1 Eylül 2022
Bu yazıda bahsettiğim yeni şarkıların hepsine bayıldım. Tekrar tekrar dinlemek isteyeceğim çalışmalar. Başlıyorum anlatmaya. INNA ve Reynmen Wherever You Go ile bizi dans pistlerine çağırıyor. Mavi Gri’nin yeniden yorumladığı Sevda Yüklü Kervanlar ise bu aralar dinlemeyi en çok sevdiğim çalışmalardan oldu. Çağan Şengül’ün Yana Yana’sı aşkın yangınından ilham alıyor. Emre Yükünç Bana Ne ile dikkat çekiyor. Barış Çapkın, Gözlerin mi Kaldı ile kadrajıma giriyor.

INNA ve Reynmen Aynı Şarkıda

İhtiyacımız olan biraz dans etmek biraz eğlenmek. İşte INNA ve Reynmen’i bir araya getiren Wherever You Go ile doya doya dans edebiliriz. INNA, Reynmen ile ilk ortak çalışması olan Wherever You Go’yu yayınladı.

Ülkemizde de çok sevilen INNA, Reynmen ile ilk single çalışması olan Wherever You Go’yu müzikseverlerle paylaştı. Şarkının bestesi; Yoshi Breen, Nonô, Alex Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu ve Reynmen'e, sözleri; Yoshi Breen, Nonô, Elena Alexandra Apostoleanu ve Reynmen'e, yapımcılığı ise; Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac'a ait. Yakıcı bir aşk hikayesine odaklanan parça akılda kalıcı bir nakarat ve ritim ile tüm gece boyunca dans etmenizi sağlayacak.

Mavi Gri’nin ‘Sevda Yüklü Kervanlar’ Yorumu Çok İyi Olmuş

Mavi Gri’nin yeniden yorumladığı Sevda Yüklü Kervanlar bu aralar dinlemeyi en çok sevdiğim çalışmalardan. Eski şarkıları yeni nesil müzisyenlerle bir araya getiren Selahattin Sarıkaya Şarkıları proje albümünün üçüncü şarkısı olan Sevda Yüklü Kervanlar alternatif rock grubu Mavi Gri’nin yorumuyla dinleyicinin beğenisine sunuldu. Dijital platformlarda milyonlarca kez dinlenen ve alternatif müziğin sevilen gruplarından olan Mavi Gri, Sevda Yüklü Kervanlar parçasında da farklı müzik tarzlarını müzikseverlere yansıtıyor. ByWillow yapımcılığında yapılan Selahattin Sarıkaya Albümü’nün tüm çalışmaları Ekim ayına kadar her cuma günü müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.


Yazının Devamını Oku

Teoman Rock and Roll Albümünü Yayınladı

25 Ağustos 2022
Teoman, yeni parçası Bir Kış Sabahı’nın da yer aldığı Rock and Roll adlı toplama albümünü yayınladı. Teoman’ın Kalbin Yok mu? yorumunu da bu albümde dinleyebilirsiniz. Sanatçının diskografisi içinde en sevdiklerim arasında yer alan Duş, Güzel Bir Gün, Tek Başına Dans, Gökdelenler albümde yer alan şarkılardan.

Teoman’dan Rock and Roll

Teoman şarkılarındaki hikayeleri dinlemeyi seviyoruz çünkü o hikayelerde kendimizi buluyoruz. Her şarkısında kendi deneyimlerimizle yüzleşiyoruz. Kaotik yalnızlıkları, mutsuz aşıkları, düşülen yolları, sonbaharları ruhumuzda hissediyoruz.

Artık o kadınlar, o erkekler bizim de hayatımızın bir parçası olmaya başlıyor. Teoman şarkılarını dinleyip geçemeyiz o şarkıların içine girip o hikayelerdeki hayatların bir parçası da oluruz. Bütün bu girizgah ne içindi elbette sanatçının yeni albümünden bahsetmek içindi.

Teoman yeni single’ı Bir Kış Sabahı’nın da yer aldığı, Rock and Roll adlı toplama albümünü 19 Ağustos’ta yayınlandı. Bir Kış Sabahı, Kalbin Yok Mu?, Ruhun Sarışın, Rüzgar Gülü 2019, Serseri, Paramparça 2017, Duş, Güzel Bir Gün, Tek Başına Dans, Bak Hayatına, Sevişirdik Bazen, Romantik, Efendi Ve Kölesi, Motosikletli Kız, İstanbul’da, Sardunyalar Arasında ve Gökdelenler isimli şarkıların yer aldığı Rock and Roll albümü tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

“Of Nasıl Bi’ Şeysin Of”

Yazının Devamını Oku

“Ne Olur Gülümse Kurban Olayım”

17 Ağustos 2022
Bu yazıda müzikseverlerin yıllardır sabırla beklediği o şarkıdan bahsettim. Kurban, Gülümse ile büyük heyecan yarattı. Demek ki olmaz demeyeceğiz bir gün olabilir diyeceğiz her zaman. Yazıda yer verdiğim bir diğer güçlü çalışma da Sena Şener’in Düşünürsem Ölürüm şarkısı. Biz dinleyicilere düşen de bu şarkıları doya doya dinlemek.

Kurban ‘Gülümse’ ile Büyük Heyecan Yarattı

Müzik dünyasında büyük heyecan yaratan o şarkı sonunda dinleyiciyle buluştu. Kurban en sonunda Gülümse ile dinleyicilerinin yüzünü güldürdü. Çok bekledik çok sabrettik bu şarkıyı dinlemek için beklerken Yine’yi, Nafile’yi Yalan’ı dinleyip durduk.

Türk rock müziğinin efsane gruplarından Kurban, 2018 yılında yayınlayacağını duyurduğu Gülümse şarkısını en sonunda dinleyicileriyle buluşturdu. Kurban’ı özleyenler onlardan yıllardır sabırla şarkı bekleyenler o sabırlarının karşılığını Gülümse ile aldılar.

2018 yılında Pür Recording Stüdyo’da kaydedilen Gülümse, Circle Music ve Sony Music Türkiye iş birliği ile dijital platformlardaki yerini aldı. Yalan, Nafile, Uyut Beni gibi hitleri Türk rock müziğine kazandıran Kurban, aradan geçen zamana rağmen kendilerine olan inancını ve bağını asla koparmayan dinleyicilerine de verdikleri sözü yerine getiriyor. Gülümse’nin sözleri Deniz Yılmaz, müziği ise Özgür Kankaynar ve Deniz Yılmaz imzası taşıyor. Şarkının düzenlemesini ise grup üyeleri beraber yaparken mix Ozan Öner ve mastering de Cem Ömeroğlu tarafından yapıldı.

Sena Şener Düşünürsem Ölürüm’ü Yayınladı

Sena Şener yeni şarkısı Düşünürsem Ölürüm’ü dinleyicileriyle buluşturdu. Şarkının sözü, müziği ve prodüktörlüğü Sena Şener’e ait. Düzenlemesi Deniz Yıldız ve Sena Şener ortaklığının ürünü. Mİx ve editlerini Mahmut Albulak’ın yaptığı şarkının mastering’i John Davis tarafından yapıldı. Yeni projeleriyle her daim gündem olan Sena Şener, Porselen Kalbim sonrası en taze teklisi Düşünürsem Ölürüm’ü sevenleriyle paylaştı.

Yazının Devamını Oku

Kimse Bilmez’i Bir de Dengi Dengine’den Dinleyin

11 Ağustos 2022
Müzik yapmak bir tutku ve bitmeyen bir yol. Bu yolda kendi hikayelerini yazan müzisyenlerin hikayelerini dinlemeyi ve onları yazmayı seviyorum. Araya başka yollar başka işler girse de birlikte yol alanların en büyük tutkalı olan müzik üzerine konuşmak çok ilham verici. İşte Dengi Dengine de hikayesi olan gruplardan ve onlarla yeniden yorumladıkları Kimse Bilmez vesilesi ile bir röportaj yaptım. Bu şahane şarkıyı bir de onlardan dinleyin bu röportajı okurken.

Kimse Bilmez sözleri Ömer Hayyam’a müziği Mehmet Güreli’ye ait çok sevdiğimiz bir şarkı. Bu şarkıyı yeniden yorumlama fikrinin nasıl çıktığını bunun yanı sıra hem bir dinleyici hem de yorumlayan taraf olarak bu şarkının sizdeki yerini öğrenebilir miyiz?

Reşat: Biz konserlerimizde kendi şarkılarımızın yanında Dengi Dengine tarzında düzenlediğimiz cover şarkılara da yer veriyoruz. Aşık Veysel’den, Aşık Mahsuni’den, Pentagram’dan şarkılar çalıyoruz. Kimse Bilmez’in enerjisi çok yüksek ve her çaldığımızda binlerce kişiyle birlikte hep bir ağızdan şarkıyı söyleyip, dans ediyoruz. Sahneden o enerjiyi görmek inanılmaz bir duygu. Zaten grupça Ömer Hayyam şiirlerini ve felsefesini çok seviyoruz. Mehmet Güreli zaten çok sevdiğimiz bir besteci ağabeyimiz. Şarkılarımızda hakim olan melankolik sözler ve enerjik müzik tarzına da çok uygun bir şarkı oldu.

Yıllar önce Edirne’de birlikte müzikte yapıyordunuz ve yıllar sonra yeniden bir araya gelerek müzik üretimlerinize devam etmeye karar verdiniz. Size yeniden birlikte müzik yapma kararını verdiren süreçten bahseder misiniz?

Buğrahan: Reşat'la üniversiteden ev arkadaşıyız. Bir dönem aynı odayı paylaştığımız bile oldu. O yıllarda Cornershop adında bir cover grubumuz vardı. Edirne’de o dönem okuyanlar mutlaka hatırlayacaktır. Beraber çok fazla vakit geçirdik. Müzikle alakalı çok şey öğrendik. Okul işi bitince herkes bir yerlere dağıldı. Ben solo kariyer ve oyunculuk işlerine daldım. Reşat THY’de host olarak çalışmaya başladı. Ama dayanamayıp müziğe geri döndü. Bizim için kırılma noktası da burası aslında. Yıllar önce, 2015’di sanırım. Reşat yaptığı birkaç şarkıyı dinletmişti. Akıl, Meçhul ve Tek Vuruş... Aslında rock müzik kökenli insanlar olduğumuz için şarkıların tarzları beni iyi anlamda çok şaşırtmış ve enerjimi yükseltmişti. Derken pandemi dönemi yine evden çıkmanın yasak olduğu bir gün beni aradı ve konu o şarkılara geldi. Hepsine tek tek bakıp, gözden geçirip son haline getirip yayınlamaya başladık. Kimse Bilmez, canlı olanlar hariç yayınladığımız beşinci şarkımız. Ortalama 2 ayda bir şarkı yayınlayarak yolumuza devam ediyoruz. Sürekli üretim halinde bir gurubuz.

İlk tanıştığınız ve müzik yaptığınız günlerden sonra araya giren yıllar, herkesin gittiği başka yollar sonrasında müzik yapmak için tekrar bir araya gelmeniz. Neler değişmişti gerek kişisel olarak sizlerde gerekse de müziğinizde?

Onur:

Yazının Devamını Oku

Çıkamadık İşin İçinden’le ‘Vitesi Boşa Aldık’

3 Ağustos 2022
Çıkamadık İşin İçinden alternatif sahnelerin sevilen gruplarından. Yeni şarkıları Falan Filan’ı 17 Haziran’da yayınladılar. Şarkı çok sevildi ve yükselen bir grafiğe sahip. “Müzik sadece melodilerden, sözlerden, müzikten oluşan bir olgu değil, iç dünyamızı yansıtabileceğimiz bir iletişim yoludur. Bu iletişimi sağlayabildiğimiz sürece gerisinin ‘falan filan’ olduğunu düşünüyoruz” diyorlar. Grup üyelerinin bir araya gelme öyküsünü okurken biraz beş bilinmeyenli denklem çözüyormuşum gibi hissetsem de günün sonunda önemli olan onların bu güzel şarkılarını dinlemek. Sevgili Çıkamadık İşin İçinden çok sevilen yeni şarkıları Falan Filan vesilesi ile sorularımı yanıtladı.

Grup isminiz özellikle ve öncelikle sor beni diyor. İsme nasıl karar verdiniz ve bu ismin sizin için anlamı nedir?

Pandeminin başlamasıyla evlere kapandık. Bu süre zarfında kendimizi ve çevremizi sorgulama fırsatı bulduk. Sonra bir nesil olarak hayatımız boyunca çoğu işin içinden çıkamadığımızı fark ettik. Grubun oluşum süreci başladığında ise günlerce gruba isim aradık. Ancak bu işin içinden de çıkamadık. Kısıtlamalar yüzünden bir araya gelip müzik yapamıyorduk. Nasıl çıkarız bu işin içinden diye düşünürken; grubun isminin ‘Çıkamadık İşin İçinden’ olmasına karar verdik.

Bir araya gelme öykünüzü anlatır mısınız?

Grup üyelerinden Ahmet Umut Divitci (Bas) ve Çağrı Güneş (Vokal) 2014 yılında Muğla’da üniversitede sınıf arkadaşlarıydı. Uzun bir süre birbirlerinin müzik yaptıklarından haberleri yoktu. 2017 yılında Ahmet Umut Divitci, Mete İleri (Davul) ve Yasin’in birlikte müzik yaptıkları grubun vokali farklı bir şehre gitmek zorunda kaldı. Aynı zamanda Mete’nin de Fethiye’ye gitmesi gerekti. Böylece Çağrı, Ahmet Umut ve Yasin birlikte müzik yapmaya başladılar. Pandemi ile birlikte 2020’nin son aylarında kendi müziğimizi yapmaya karar verdik. Sıkı bir çalışma sonucunda 19 Şubat 2021’de ‘Kaleminde Fısıltı’ isimli ilk teklimizi yayınladık. 2021 Haziran ayında önceden birlikte müzik yaptığımız Mete İleri gruba davulcu dahil oldu. Yasin’in farklı bir meslekle ilgilenmesi gerektiğinden gruptan ayrılması sonucunda, Atakan Kırdil gruba gitarist olarak dahil oldu.

Sizleri daha yakından tanıyabilir miyiz? Hayatınızda sadece müzik mi var başka şeylerle de ilgileniyor musunuz?

Müzik hayatımızın çok büyük bölümünde yer almakta ama tabi ki müzik yanında farklı uğraşlarımız da var. Çağrı Güneş (Vokal), asıl olarak öğretmenlik mezunu ve bir dönem öğretmenlik yaptı, ancak kariyer hedefleri doğrultusunda şu an sadece müziğe odaklanmakta. Aynı zaman da çekim ve sinemaya aşırı ilgi duymakta. Ahmet Umut Divitci (Bas) de öğretmenlik mezunu, 2 lisans diploması var öğretmenlik üzerine. Kendisi de bir dönem öğretmenlik yapmış olup, hayalleri doğrultusunda müziğe yönelmiş durumda. Mete İleri (Davul) tam zamanlı olarak bir tek müzikle ilgilenmekte. Atakan Kırdil (Gitar), ise iki mühendislik dalında diplomaya sahip ve teknik kariyerini özel bir şirkette mühendis olarak devam ettirmekte ama bu sırada müzik tutkusundan vazgeçmemekte. Aslında herkesin müzik dışında uğraşları var, çoğumuz hayat gayesi içinde yaşarken diğer yandan müzikle kendimize ulaşmaya çalışıyoruz.

Yazının Devamını Oku

Sattas Yeni Teklisi ‘Küçük Kardeşim’le Yazı Selamladı

27 Temmuz 2022
Türkiye’de reggae denilince akla gelen grup Sattas yeni teklisi Küçük Kardeşim’i 24 Haziran’da yayınladı. Bu tekli aynı zamanda bir albümün de habercisi. Grup, yılın ilk aylarında Neşet Ertaş’ın Yalan Dünya parçasını da dinleyiciyle paylaşmıştı. Sattas’ın Eskitilmiş isimli şarkısını enerjimin düşük olduğu zamanlarda açar kendi kendime dans ederim ve neşem yerine gelir herkese tavsiye ederim. Vokalde Orçun Sünear, gitarda Batuhan Kurnaz, davulda Cenk Güngör, klavyede Faruk Demir Tugayoğlu ve bas gitarda Öykü Gülata’nın yer aldığı Sattas sorularımı yanıtladı.

Sevgili Sattas, yeni şarkınız Küçük Kardeşim bir Fikri Karayel şarkısı. Bu işbirliği nasıl gerçekleşti? Bu ortaklıktan başka üretimler de bekleyelim mi?

Öykü Gülata: Fikri Karayel bizim grupça çok sevdiğimiz Kıbrıslı müzisyen, şarkı sözü yazarı bir arkadaşımız. Yıllar önce bir Sattas Kıbrıs konserimizde tanışmıştık kendisiyle. Kıbrıs'a gide gele arkadaşlığımız, dostluğumuz pekişti. Bize ilk Küçük Kardeşim’i akustik gitarıyla çalıp söylemişti ve biz de çok etkilenmiştik bu şarkıdan. Konserlerimizde bir süre kendi janramızda icra etmeye başladık. Hatta bazı denk geldiğimiz konserlerde Fikri ile beraber çaldık, söyledik. Bu parçanın daha kalıcı olması için stüdyo kaydına girmeye karar verdik. Fikri de bunu severek kabul etti. Yeni bir yorumla ve Selim Öztürk'ün prodüktörlüğünde kaydettik. Fikri Karayel ve Sattas işbirliği her zaman var. Fırsat bulduğumuz takdirde ileriki zamanlarda başka üretimler neden olmasın...

Küçük Kardeşim’den sonra Slowly ve Ne Kaldı isimli şarkılarınız da yayınlanacak. Tüm bu çalışmalar bir albümün habercisi. Dinleyiciyi nasıl bir albüm bekliyor ve bu albümü ne zaman dinleyeceğiz?

Batu Kurnaz: Sattas'ın ilk albümünün üzerinden tam 10 yıl geçti. Bu süre içerisinde çok sayıda EP ve single yayınladık ama tam anlamıyla bir albüm çıkarmayı hem uzun zamandır istiyorduk hem de sözünü de vermiştik. Selim Öztürk prodüksyonu önderliğinde Küçük Kardeşim’i yayınladık ve hemen ardından Slowly ve Ne Kaldı da gelecek. Daha sonra, şimdi adını duyurmak istemediğimiz yeni parçalarımızla bu 3 parça da birleştiğinde ortaya bir albüm çıkacak. Tarz olarak reggae özümüze sadık kaldık ama kendimizden ve yıllar içinde yaşadıklarımızdan parçalar da ekleyerek yeni bir yöne doğru da evrildik. Sattas özünde hep bir reggae grubu, ama bu albüm ve ötesi ile sınırlarımızı zorlamak istiyoruz.

Neşet Ertaş’ın çok sevilen eseri Yalan Dünya’yı reggae’yle buluşturdunuz. Bu unutulmaz türküyü yorumlama fikri nasıl çıktı?

Orçun Sünear: Neşet Ertaş'ı hayatıma soktuğumdan beri hayranlık ve büyük bir saygı ile izledim. Vefat haberini aldığımızda çok üzüldük ve vefat tarihinden iki gün sonra albüm lansmanımız vardı, saygı duruşunda bulunmak istedik. Seneler sonra o kayıt ortaya çıktı ve Akustikhane'den Zafer onu programında söylememizi istedi. Konserlerde çalıp söylüyorduk. Akustikhane kaydı çok sevildi. Kalan Müzik’ten, toprağı bol olsun Hasan abi kayıt etmemizi istedi, orijinal uzun haliyle, biz de o sözü zevkle tuttuk. Gergedan Müzikse yayınladı. Genelde çok sevildi ve buna çok mutluyuz. Ruhu şad olsun Neşet Ertaş'ın.

Sezen Aksu’nun Şarkı Söylemek Lazım’ını da yorumladınız. Yine çok sevilen bir şarkıyı reggea ile buluşturup yorumunuzu dinleyiciyle paylaştınız. Reggae’nin büyüsü nedir dokunduğu her şarkıya uyan?

Yazının Devamını Oku

Ne Dinledik Ne Dinliyoruz?

21 Temmuz 2022
Ne dinledik, ne dinliyoruz, ne dinlemek istiyoruz? İşte bu yazılar bu soruların cevaplarını vermek için. Ben dahil herkes çılgınca Berkay Altunyay’ın ‘Olmazlara İnat’ şarkısını dinledi ve dinlemeye devam ediyor. Doğukan Manço x Funda ‘Ben Adam Olmam’a yepyeni bir yorum getiriyor. Enerjik, eğlenceli bir şeyler dinleme arayışındaysanız Kaan Arslan ve Paptircem'den ‘Sen Sorma’yı dinleyebilirsiniz.

‘Olmazlara İnat’ 20 Milyon Dinlemeyi Aştı

‘Olmazlara İnat’ bana sesi daha da açtıran o şarkılardan. Ben dahil herkes çılgınca Berkay Altunyay’ın ‘Olmazlara İnat’ şarkısını dinledi ve dinlemeye devam ediyor. Sözü ve müziği Berkay Altunyay’a ait olan ‘Olmazlara İnat’ın düzenlemesi Segah imzalı.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan dinleyicisiyle bu yıl yeniden bir araya gelen alternative-indie pop tarzındaki şarkı synthwave ve darkwave öğeleri taşıyor. Aşık olduğu kişiyle yaşadığı duygusal gelgitleri konu alan şarkıda bir yandan ilişkinin karanlık tarafı ön plana çıkarken bir yandan da hala bir umut ışığı arayan ve her şeyin daha iyiye gidebileceğini düşünen karakterin kendi gerçekleriyle yüzleşmesi anlatılıyor. Sanatçı, yeni şarkısı ‘Dilber’ ile de beğeni toplarken ‘Olmazlara İnat’ platformlarda 20 milyon dinlemeyi aşmış durumda. Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan şarkı, Hot Hits Türkiye ve platformların En İyi 50 ve Global Viral listeleri gibi listelerde öne çıkıyor.

Doğukan Manço X Funda ‘Ben Adam Olmam’

Biraz eğlenmeye ve dans etmeye ihtiyacınız varsa bu çalışma tam size göre. DJ ve prodüktör Doğukan Manço, 90’ların hitlerinden ‘Ben Adam Olmam’ı kendi tarzında yeniden düzenledi. Doğu ve batı ritimlerini her şarkısında bir arada kullanan Manço, yeni projesinde 6 yıl aradan sonra tekrar Funda ile bir araya geldi. Doğukan Manço, "Koca bir pandeminin ardından hasret kaldığımız sahalara büyük bir heyecan ile geri dönme kararı aldım. Aslında çok daha önce yaptığım ancak şartlar gereği rafta kalan bu projemizi Funda ile paylaştım. Dinler dinlemez ’İşte bu’ diyerek Belçika'dan İstanbul'a gelen Funda ile hayatımıza dokunmuş ‘Ben Adam Olmam’ şarkısını yeniden düzenleyerek yüzünüze bir tebessüm katmayı hayal ettik” sözleriyle şarkıyla ilgili heyecanını paylaştı.

Yazının Devamını Oku