Günün fırsatları

Haberin Devamı

GÜNÜN en çarpıcı kampanyalarından birini Saat&Saat firması uygulamaya koydu. Firma, bu hafta sonuna kadar Fossil marka bazı model erkek kol saatlerinde fiyatı 599 TL’den 209.65 TL’ye, Diesel saatlerde de 979 TL’den 391.60 TL’ye düşürdü.

AVEA’nın “Bu tarife eşsiz” sloganıyla uygulamaya koyduğu son kampanyası abonelerinin benzer tarifelerin hemen hemen yarı fiyatıyla konuşmasını sağlıyor. Aboneler, ayda 24 TL’ye 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 2 GB internete bağlanma imkanı elde ediyor.

AYAKKABI sektöründe faaliyet gösteren BETA, 35 mağazasında satışa sunduğu ayakkabı ve sandaletleriyle yaz mevsimini yaşattırmaya devam ediyor. BETA, 31 Ağustos akşamına kadar % 50’yi aşan avantajlı indirimler sunuyor.

TÜRKİYE Finans’la işbirliğine giderek, taksit yasağını delen kuruluşlar kervanına katılan İstanbul Bilişim, anında kredi uygulamasıyla 36 aya varan oranlarla cep telefonu satışına başadı. Uygulamayla 36 ay taksit imkanıyla cep telefonu almak mümkün.

Haberin Devamı

NOT: Listede yer alan kampanyalar, firmaların stoklarına göre sınırlı sayıda olabilir. Ayrıca, düzenlenen kampanyaların sorumluluğu da organize eden firmalara aittir. Hürriyet’in bu kampanyalarla herhangi bir bağlantısı yoktur.

Yazarın Tüm Yazıları