Adana Demirspor bu ligin rengi

Erdal Fernergiz yazdı...

Haberin Devamı

Adana Demirspor lige çıktığı ilk andan itibaren tüm sporseverlerin kalbinde yerini aldı. Ligin rengi oldu. Başkan Murat Sancak ve yönetimi öyle bir takım oluşturdular ki tüm ülkenin sevdiği, alkışladığı, izlenmesi zevk veren adeta herkesin gönlüne giren ikinci bir takımı oldu Mavi Şimşekler. 

MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ

Evinde oynadığı tüm maçları kazanarak ‘Burası Adana, burdan çıkış yok’ dedirten muhteşem bir taraftar grubuna da sahip Mavi Lacivertliler. Son oynanan Konya maçında da bunu bir kez daha gördük ve yaşadık. 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin coşkusunu öylesine anlattılar ki tribünde “CUMHURİYET ŞEREFLİ MEVCUDİYET”, “YAZIYOR, YAZIYOR CUMHURİYET İLAN EDİLDİ 29 EKİM” duygu yüklü, muhteşem kareografiler gözleri yaşarttı tüm sporseverlere bir kez daha ‘Yaşasın Cumhuriyet’ dedirtti. Tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, kutluyor ve ayakta alkışlıyorum. Yusuf Erdoğan’ın maç sonu sahada Bayrakla tur atması da ayrı bir güzellikti. 

Haberin Devamı

Adana Demirspor bu ligin rengi

ASLINA DÖNDÜ 

Önceki hafta deplasmanda Fatih Karagümrük’e yenilerek büyük bir şok yaşayan Adana Demirspor, Konya maçında fabrika ayarlarına geri döndü ve evinde yenilmezlik serisini 6’ya çıkardı.  Mavi Şimşekler kaleden son adama kadar gerçekten kaliteli bir takım. Milli takımı hak eden Ertaç, iyi bir kaleci. Olağanüstü güven veriyor kalede. Konya karşısında alınan galibiyette de önemli rol oynadı. Defansa bu sezon katılan Gravillon, çok çabuk uyum sağladı ve şimdi defansın bel kemiği. Niang, Rodrigues, N’diaye, Emre Akbaba, Yusuflar, Belhanda tabi ki dünya starı Balotelli bu kaliteli takımda harikalar yaratan oyuncular. Oynadığı dönemlerde adından çok söz ettiren Teknik Direktör Kluviert de Adana Demirspor’da iyi bir yönetimle, keyif veren bir takım sürerek sahaya şehirle uyum sağladı ve başarıda baş rolü kaptı. 

Adana Demirspor bu ligin rengi

Haberin Devamı

TAŞ, KAĞIT, MAKAS

Konya karşısında da presle, baskı ile coşku ile sonuca gitti bu kaliteli, usta ayaklar. Niang kilidi açtı, Balotelli farkını farkettirdi. Öylesine usta paslar attı ki Dünya Starı Balotelli, arkadaşlarını pozisyona soktu, kaleciyi de geçerek attığı golle de alkışı haketti. Hele ki kazanılan penaltı öncesi atışı kimin yapması için Niang ile Taş, Kağıt, Makas yapması takımdaki arkadaşlığı gözler önüne seriyordu. Atışı Niang kullandı ve golünü de attı. İşte başarıdaki en büyük sır bu TAKIM OLMAK…

Yazarın Tüm Yazıları