Mars hepimizi ateş topuna çevirecek

Mars, Koç burcuna geçiyor ve 9 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte genel olarak tüm burçlar hareketli olacak. Bazıları çok para kazanırken, bazıları da sık seyahate çıkacak. Yengeçler neye ellerini atsalar başaracak, Aslanlar istedikleri sonuçlara ulaşacak, Oğlaklar ise daha görünür olacaklar.

Haberin Devamı

Mars hepimizi  ateş topuna çevirecek
MARS’IN KOÇ BURCUNDAKİ SEYAHATİ BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Hedefi belirleyin ve ona doğru koşun
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Mars, Koç’ta 9 Haziran’a kadar seyahat ederken sizi bir nevi ateş parçası haline getirecek. İsteklerinizi hızlı bir şekilde elde edecek, hedeflerinize çok ama çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Bu dönemde sinir, stres yakanızı pek bırakmayacak, bir taraftan yaparken diğer taraftan yıkmamaya özen gösterin. Mars kazaları, sakatlıkları arttırabileceği gibi bireysel hedeflerinize ulaşmanız konusunda size destek de olacak. Tek yapmanız gereken hedef belirlemek ve o hedefe doğru koşmak!

Ruhunuza iyi gelecek şeylere yönelin
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Haberin Devamı

Harekete geçip geçmeme arasında sıkışıp kalabilirsiniz. 12’nci evinizde ilerleyen Mars bu dönemde hırslarınızın özellikle sağlığınıza zarar verebileceğine işaret ediyor. Ruhunuza iyi gelecek, sizi sakinleştirecek eylemlere yönelmenizde fayda var. Bu dönem bağışıklık sisteminiz çok kuvvetli olmayabilir ve sık hastalıklara yakalanabilirsiniz. Sizden güçlü düşmanlarla, arkanızdan iş çeviren kişilerle uğraşabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle sağlık ve iş anlamında kayıplar söz konusu olabilir.

Daha çok gezme, daha çok ‘eller havaya’
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Daha çok sosyalleşeceksiniz, yerinizde oturmaya pek fırsatınız olmayacak. Enerjinizin büyük çoğunluğunu arkadaşlarınız için harcayabilirsiniz. Onları yaşamlarını düzene sokmak konusunda motive edebilir, yardımcı olabilirsiniz. Mars agresif bir enerjidir, arkadaşlarınızla, dostlarınızla tartışmalardan, kavgalardan kaçınmanızda yarar var. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla beraber yeni bir şeyler organize de edebilirsiniz. Eller havaya yapmaya, gezmeye, konserlere daha çok zaman ayırabileceksiniz.

Başarısız olmak gibi bir lüksünüz yok
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Kariyerinize odaklanma zamanı. Kariyer hedeflerinize artık çok daha yakınsınız, istekleriniz için çok daha fazla mücadele edecek, girişimlerde bulunacak ve elde edeceksiniz. Eğer istediğiniz terfiyse olacak, koşulları daha iyi bir işse rahatlıkla bulabileceksiniz. İş hayatınızda çözüm odaklı, işinizi yaparken güçlü, önünüze çıkabilecek her türlü engeli yenebilecek kapasiteye sahip olacaksınız. Bu süreci iyi değerlendirin. Başarısız olmak gibi bir lüksünüz yok! İnsanları kırmamaya, incitmemeye dikkat edin.

Haberin Devamı

Kimi zaman sinirleriniz bozulacak ama...
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Öncelikle yurtdışı, ithalat-ihracat, satış, pazarlama, alım-satım gibi işleriniz Mars’ın etkisiyle hızlanacak. Çok seyahat etmeniz gerekebilir. Yalnız Mars’ta agresyon ve mücadele de vardır. Bu yüzden bu saydığım konularda gücünüzü oldukça etkin ve net bir şekilde ortaya koyarken bazen sinirleriniz bozulacak ama istediğiniz sonuca rahatça ulaşabileceksiniz. Trafikte dikkatli olun, aracınızın bakım işlerini aksatmayın. Hukuk işleriniz varsa o sorunlar da rahatlıkla çözülebilir. Uzak akrabalarla tartışmamaya özen gösterin.

Gündem parayla ilgili konular
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Para konusunda zafer sizin. 8’inci evinizde ilerleyen Mars gücünüzü, motivasyonunuzu; para kazanmak, finans, bütçe konuları üzerine yoğunlaştıracak. Hayatınızda stres ve mücadele sonucunda zafer kazanacağınız alan parayla alakalı olacak. Bu dönemde bankacınızla, muhasebecinizle, vergi memurlarıyla lütfen kavga etmeyin, sakin bir şekilde olası sorunları çözmeye çalışın. Bu güçlü Mars etkisiyle her türlü krizin ve sorunun üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceksiniz.

Haberin Devamı

Arıza çıkarmak için fırsat kollayabilirsiniz
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

7’nci evinizde ilerleyen Mars ilişkiler konusunda sizi adeta ateş topuna çevirebilir. Bu dönem ortağınızın veya partnerinizin her yaptığı gözünüze batabilir, arıza çıkarmak için an kollayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya çalışın. Ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz varsa işler hız kazanabilir. Başkalarından gelebilecek yardımları sakin bir şekilde kabul ederseniz yaşamınız çok daha kolay bir hal alabilir. Olası ilişkiler veya ortaklıklardaki sorunları açık bir şekilde ortaya koyup çözüm üretmek için harika bir süreç.Mars hepimizi  ateş topuna çevirecek
İşinizde tuttuğunuzu koparacaksınız
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Mars 6’ncı evinizde. İş ve çalışma ortamınızda daha güçlü hissedebilirsiniz. Çok daha fazla efor sarf edeceğiniz, çok yorulacağınız ama zafer duygusunu da sonuna kadar tadabileceğiniz etkiler söz konusu. İşinizde, uğraş verdiğiniz alanlarda tuttuğunuzu koparabileceksiniz. İş yaptığınız kişilerle, iş arkadaşlarınızla gereksiz tartışmalardan kaçının. İşyeri kazalarına, işyerinde sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Mars sağlığı kötü etkiler, özellikle ateşli rahatsızlıklar keyfinizi kaçırabilir.

Haberin Devamı

Özel hayatınıza yönelebilirsiniz
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

5’inci evinizde ilerleyen Mars mücadele gücünüzü aşk meşk konularına yöneltmenize neden olabilir. Bu dönem libidonuz oldukça artabilir. Özel hayatınızda kafanıza koyduğunuz kişileri biraz mücadeleyle elde edebilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa bu dönemde zıvanadan çıkabilir ve sizi sinir küpüne çevirebilir. Hamile kalmak için de oldukça uygun bir süreç. Eğer işiniz oyunculuk gibi yaratıcılık gerektiren bir sektörde veya sanatla ilişkiliyse bu dönem işleriniz epey hız kazanabilir.

Üzerinizde baskı hissedebilirsiniz
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

4’üncü evdeki Mars ailede, yuvada, yaşadığınız alanda huzurunuzu biraz kaçırabilir. Aceleci tavırlarınızla eleştiri oklarını üzerinize çekebilirsiniz. Ailenize karşı isyankâr davranışlar sergileyebilirsiniz. Hayatta gitmeniz gereken yön konusunda baskı hissedebilirsiniz. Bu dönemi önümüzdeki 6 aylık süreci nasıl geçirmek istediğinize dair hedefler belirleyerek ve bu hedeflere giden yolu planlayarak geçirin. Mars’ın bu geçişi sizi dipten çıkarıp daha görünür olmanızı sağlayacak.

Haberin Devamı

Zafer kazanma dönemi
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

3’üncü evinizde ilerleyen Mars iletişimde büyük sıkıntılara işaret edebilir. Kullandığınız tüm iletişim aletleri birden arıza çıkarmaya başlayabilir. Mars fikir ve projelerinizi satabilecek gücü ve ilişkileri oluşturma şansı da verebilir size. Trafikte kazalara, çarpmalara karşı dikkatli olun, kimseyle kavga etmeyin. Keyif verecek hatta iş bitirebileceğiniz tarzda seyahatler söz konusu. İletişimle ilgili projelerle haşır neşir olma ve bu projeleri başarıyla tamamlayıp zafer kazanma dönemi sizler için.

Kararsızlığı bir kenara bırakın
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Mars sizi para, finans, bütçeyle ilgili konularda güçlendirecek. Mücadele gücünüz, motivasyonunuz parayla ilgili alanlara yönelecek. Cebinizde adeta delik varmışçasına paranız çekilecek, çılgınlar gibi para harcayacaksınız. İşe iyi tarafından bakın, kazanacaksınız ki harcayabilesiniz! Çünkü Mars kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaştıracak sizleri. Sadece para kazanmak için daha motive olmalı, kararsızlığı bir kenara bırakmalı ve bir kumandan gibi projelerinizin, işlerinizin başına geçmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları