Medikal estetikte sürekliliğin önemi

Cilt bakım uygulamalarında ‘yaptım oldu’ diye bir şey yoktur. Bir kez cilt bakımı yaptırmak ya da herhangi bir mecrada nem aşısı ile ilgili bir yazı okuyup denemekle sadece bir sürelik iyilik hali elde edilir. Ciltte kalıcı bir iyileşme elde etmek için uzmanın önerdiği uygulamaları zamanında ve önerilen seanslarda yaptırmalı...

Haberin Devamı

Sokakta gördüğünüz ya da bir ortamda görüp de beğendiğiniz, kafanızda soru işaretleri oluşturan ve size “Benim cildim de böyle olabilir mi?” diye sorguladığınız cilde tabii sahip olabilirsiniz, ancak bunun için sabır, emek ve kararlılık şart.

Bir defa yaptırılan cilt bakımından uzun soluklu canlılık, parlaklık; nem-vitamin uygulamalarından tek seansta kalıcı çözüm beklemek cidden hayal... Cildinizin, bedeninizin ihtiyacı olan uygulamaları yaptırırken sonuçların süreklilik arz etmesi için doktorunuzun size önerilerine muhakkak dinleyin, randevularınıza önerilen sıklıkta gelin. Randevulara önerilen sıklıkta gelmek uygulamadan elde edilen sonucun maksimumda olması için çok büyük önem arz ediyor.

Medikal estetikte sürekliliğin önemi

Haberin Devamı

CİLT BAKIMI RUTİNDİR

Cilt bakımının amacı sizlerin de bildiğiniz üzere cildi ölü hücrelerinden arındırıp, nefes almasını sağlamak. Günümüzde geliştirilen teknolojilerle cilt bakımları artık cilt bakımından çok daha fazlası. Artık cilt bakımları ile yüzeysel lekeler, yüz ovalinin toparlanması, sıkılaşma gibi sonuçlar da elde edebiliyoruz. Ancak burada çok önemli bir nokta var, cilt bakımı bir rutindir yani vakti geldiğinde tekrarlanmalıdır.

AMELİYATSIZ CİLT GENÇLEŞTİRME UYGULAMALARINDA HATIRLATMA SEANSLARI ATLANMAMALI

Ciltteki birçok sorunun iyileştirilmesinde farklı enerji kaynakları ile çalışan cihazlar bizim en büyük yardımcımız. Leke, akne, iz, yaş alma ile ortaya çıkan kırışıklık, yüz ovalinde bozulma, doku kaybı, elastikiyeti azalması gibi birçok sorunda ameliyatsız cilt gençleştirme uygulamalarını kullanıyoruz. Lazer, ultrason, radyofrekans burada kullanılan enerji kaynakları ve kişinin ihtiyacına göre seans sayıları belirleyip yine belirli aralıklarda uygulamasını yapıyoruz. Buradaki anahtar kelimeler “belirlenen sayıda ve belirlenen aralıkta”, eğer bu takvimi aksatmadan uygulatırsanız maksimumda fayda sağlayabilirsiniz.

Yine burada çok önemli bir nokta yıl içinde size belirlenecek hatırlatma seansını yaptırmanız, böylece uygulamadan elde edilen sonucun devamı için cildinizi uyarmış oluyoruz.

Haberin Devamı

Medikal estetikte sürekliliğin önemi

Değerli okuyucularım özellikle medikal estetikte süreklilik şart. Botoks, dolgu gibi uygulamalarda elde edilen sonucun devam etmesi de vakti geldiğinde tekrarlanmasından geçiyor. Bir de olayın başka bir boyutu var ki onu da sizlere aktarmak istiyorum.

Karşılıklı emek vererek hatta bazı durumlarda, uygulamalarda biraz acı ve ağrı ile dayandığınız uygulamaların sürekliliği için yaşam biçiminiz de çok önemi var, bunu daha önce de yazdım yine hatırlatmak isterim.

Leke tedavisi yaptırıp tekrar solaryuma girmek, koruyucu faktör içermeyen ürünler kullanmak ya da ev kullanımı için size önerdiğimiz ürünleri düzensiz kullanmak süreci olumsuz etkiler.

Medikal estetikte sürekliliğin önemi

Beslenme, yeme içme, uyku, egzersiz bunlar hep altın kelimeler, iyilik halinin sürekliliği sizin ve bizim ortak çalışmamızla sağlamak mümkün. Bu bir kolektif çalışma, takımın oyuncuları olarak üzerimize düşen görevleri eksiksiz yaptığımız takdirde elde edilen sonuçların iyilik halinin sürmemesi için hiçbir neden yok diyebilirim.

 

Yazarın Tüm Yazıları