Uzaylı Nobre

İSMAİL’in dışında milli takımda tercih edilmemiş Beşiktaşlı oyuncular sağlam ve dinlenmiş olarak sahada. Ancak sezon başındaki aşırı sıcak ve konserlerden kanser olmuş saha zeminine milli maç arası da yaramamış.

Haberin Devamı

Zeminden şevki kırılan futbolcuların hata yapma korkusu da pas yüzdesini düşürünce oyunun başlangıcı keyifsiz. Nobre’nin kreatif oyunculardan daha etkili olan çalışkanlığı Beşiktaş’ı bir kişi fazla oynatınca skor tabelası Kartal’ın lehine değişiverdi.
Sakatlıklar ve cezalar Ankaragücü’nü güçsüz kılıyor. Kadro zenginliğini daha sahaya indiremediler. Milli oyuncularının çokluğu da başa bela. Ankaragücü’ne karşı bu haftalarda oynamak fikstür avantajı olarak gözükebilir. İlerleyen haftalarda bu kadro her rakibe sıkıntı yaratır. Güven ve Rajnoch gibi oyuncuları da cabası..
Tabata hamlesi
Ümit Özat’ın cesur hamleleri Ankaragücü’ne ofans katkı sağlayınca  2. yarıda oyun bambaşka. Karşılıklı ataklar hem tempoyu, hem de maçın nabzını yükseltti. Nihat’ın durgunluğunu Tabata hamlesiyle çözen Schuster son sözü söyledi: “Biz Quresma’sız da kazanırız. Çünkü takım oyunu oynayacağız. Yıldızlarımız katkı sağlayacaklar ama esas olan takımdır.”
Kadro düşman çatlatır!
Beşiktaş mevcut kadrosu ve futboluyla düşman çatlatır. Kalede kimi istersen oynat. Ekrem, Erhan, İsmail ve İbrahim Üzülmez’den istediğini beklere iliştir. Defansın göbeğinde İbrahim Toroman, Ferrari, Zapo ve Ersan var. Orta sahada Ernst, Guti, Necip ve Aurelio’dan muhabbeti iyi olan kulübede otursun. Nobre, Türk vatandaşı oldu sanıyorduk meğer uzay vatandaşı olmuş.  Bobo’nun gol vuruşlarına kaleciler sadece kaş-göz hareketi yapabilir. Bir de Nihat şu füzelerine başlasa..
Bu aralar futboldan keyif almak isteyenler İnönü’ye uğrasın. Hem denizden, hem tünelden ulaşım kolay. Boşuna dememişler beş dakika da Beşiktaş..

BEĞENDiM

Haberin Devamı

Beşiktaş, kadrosu ve futboluyla düşman çatlatıyor

BEĞENMEDiM

Zeminden şevki kırılan futbolcular keyifsiz

DİKKAT

Çok eksiği olan Ankaragücü, ileride her rakibe sıkıntı yaratır

Yazarın Tüm Yazıları