Umut verdiler

ABDULLAH Avcı, “Hedef 2014” sloganıyla çıktığı yolda, gençlerle tecrübeli isimleri kaynaştırmayı hedeflemiş.

Haberin Devamı

Kadroyu tamamen yenilemek yerine eskilerle yenileri bir potada eritmeyi hedeflemiş Avcı. Genç gurbetçiler, özellikle ilk 45 dakikada oldukça etkiliydi.

İlk golün asistini yapan Sercan Sararer, geçen sezon Bundesliga 2’de Fürth formasıyla adından söz ettirmişti. Tayfur Havutçu Beşiktaş’ı çalıştırırken onu çok istemişti. F.Bahçe ve G.Saray’ın da bu oyuncuyu takip ettirdiğini biliyoruz. Gökhan Töre’nin aşırı güveni hata yapmasına neden oluyor. İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Nuri Şahin ise takımın en etkili isimleri olarak göze çarptı.

Daha yolun başı

 Milli takımın Volkan ve Rüştü’den sonra tek sağlam kalecisi Cenk, sakatlanınca genç Mert’e gün doğdu. O da 87. dakikada yaptığı muhteşem kurtarışla “Bu takımda ben de varım” mesajı verdi. Gürcistan bizim ayarımızda bir takım değil. Hamit, Nuri ve Selçuk’un golleriyle sonuca giden ay yıldızlıların gerçek görüntüsünü ilerleyen günlerde göreceğiz.

Haberin Devamı

Uzun ve yorucu lig maratonunun ardından yapılan ilk hazırlık maçında iyi bir görüntü verdi ay yıldızlılar. Abdullah Avcı’nın gençleri gelecek için umut verdi. Umut ediyoruz ki, bu takım zoru başarıp 2014 Dünya Kupası’na katılacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları