Tuzcuoğlu sahile indi

İpek Tuzcuoğlu, bir süre önce ayrıldığı Aziz Birsin’le tekrar barıştı.

Geçtiğimiz günlerde Birsin’in Bodrum’daki otelinde sahneye çıkan Tuzcuoğlu, söylediği hem ıngilizce hem de Türkçe şarkılarla büyük beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu bu sahne deneyiminin ardından tatiline kaldığı yerden devam ediyor. ıpek Hanım, önceki gün ise Türkbükü Bianca Beach’te bikini ile görüntülendi. Düzgün fiziği ile dikkat çeken Tuzcuoğlu, fotoğraflarının çekildiğini fark etse de istifini bozmadı.

Kızlar tatilde

ışlerinde fırsat buldukça Bodrum’da küçük tatil kaçamakları yapan Demet Akalın, önceki gün Türkbükü Bianca Beach’te denize girdi. Akalın’ın yanında eşi Tuncer Öztarhan ile boşanma davası süren Ece Erken de vardı. Erken ve Akalın tatilin keyfini doyasıya yaşadılar.

Oğluyla tatilde

Eski manken Yasemin Koşal, Türkbükü’nde tatil yapıyor. Yasemin Hanım’a galerici Mehmet şumnu ile yaptığı evlilikten olan oğlu Kerem eşlik ediyor.

Bianca güzelleri

Bodrum’daki Bianca Beach’in sahibi Emre Ergani, ıngiliz Rupert Burbridge ile ortak oldu. Anlaşmaları gereğince Ergani’nin ıstanbul ve Bodrum’daki gece kulüplerine, Burbridge yurtdışındaki elit isimleri getirecekti. ıkilinin ilk ortak çalışması ise Bianca Beach için oldu. Londra’nın en iyi ajansları arasında gösterilen Premier Model, en iyi beş modelini Bianca Beach’e yolladı. Beş model, gün boyu yaptıkları şovlarla izleyenleri eğlendirdi.
Yazarın Tüm Yazıları