Tebrik etmiyorum

Hiçbir Beşiktaşlı üzülmesin. Bu sezon biz Galatasaray' a karşı hiç kaybetmedik. Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve dün akşamda Hüseyin Göçek'e yenildik.

Haberin Devamı

Türk futbolu kirlendi ve temizlensin diye bas bas bağıran Galatasaray cephesi haksız kazandıkları maçlardan sonra tek bir açıklama bile yapmıyorlar. Bizler Türk futbolunu kimler kirletti çok iyi bilen bir kulübüz.Dün akşam hem Türk futbolunu bir kez daha kirlettiniz, hem de taraftarı çılgına çevirdiniz. Kendinizle gurur duyun.

 

Ligde hiçbir iddiamız yok diye mi bizleri masada mahvettiniz. Çıkıp ada gibi oynayıp hak ederek kazansaydınız bizde sizleri tebrik eder elinizi sıkardık. Ama siz bizi sahada yenmediniz. 11 kişi ile değil 3 hakemle bizi yendiniz. O yüzden kimse bana kızmasın sizleri tebrik etmiyorum.

 

Haberin Devamı

İnönü' de oynanan ligin ilk maçında Cüneyt Çakır buz gibi golümüz vermemişti. Maçı kaybetmesek de kazanamamıştık. Arena' da oynanan 2. maçta ise sevgili Aydınus, Semih' e 19. dakikada net 2. sarı karttan atmayarak maça damgasını vurmuştu.Yaşanan bu çirkin olaylar tüm kamuoyu önünde yaşanmıştır.

 

Ey Hüseyin Göçek sana sesleniyorum. Vicdanın rahat mı şimdi. Maçtan sonra evine gittiğinde başını rahatça yastığına koyup uyuyabildin mi? Tamam sen ofsayt golü göremeyebilirsin fakat ince ince hem takımı hem taraftarı lime lime, paramparça ettin. Neymiş efendim Beşiktaş seyircisi çok ateşliymiş, küfür ediyormuş da bunlar başka sahalarda olmuyormuş. Neden olsun ki, hakemler sizlere çalışıyor. Galip gelen sizler olduğunuz sürece gülen de sizsiniz. Bir maçta canınız yansa bakın o terbiyeli taraftar neye dönüşüyor. Maçta kaybetmekte var kazanmakta. Hakemde etten kemikten olma. Ne hikmetse bu hakemler genellikle Beşiktaş maçlarında hata yaparlar. Bizler bıktık artık. Yaşanan olayları her ne kadar onaylamasam da, Allah beterinden korudu diyorum. Şimdi kapatın abi sahamızı olmadı tesislerimizi daha da olmadı kartal yuvalarını. Ama bizim gözlerimizi kapatmazsanız bizler haksızlığa gelemeyiz. Şimdi Federasyon Fenerbahçe maçı öncesinde mutlaka kapama cezası verecektir. Hadi Fenerbahçe' ye de hayırlı olsun.

 

Haberin Devamı

Bakın bana her zaman soruyorlar. Beşiktaş şampiyon olamazsa kimin olmasını istersin diye. Hayatım boyunca aynı cevabı verdim. Beşiktaş olmazsa banane kim olursa olsun. Böyle bir mantığı düşünemiyorum bile. Dün akşam tüm Fenerbahçe' liler Beşiktaş' ı destekledi. Fenerbahçe maçında ise Galatasaraylılar Beşiktaş' ı destekleyecekler. Yapmayın. Elalemin ipiyle kuyuya inilmez. Hani horoza soruyorlar ya yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan diye. Horozun ne cevap verdiğini bilmeyen yoktur. Bilmeyenler de google’dan öğrenebilirler.

 

Tayfur hocanın da nasıl bir sistem geliştirmek istediğini anlamış değilim. Holosko'da neyin nesi. Dün akşam kaçırdığı net golle benim için bitmiştir. Adam eskiden bir arabadan hızlıydı. Şimdi at arabası onu geçiyor.

 

Haberin Devamı

Melo, Eboue ve Engin Baytar. Futbollarına asla sözüm yok. Gerçekten iyi oyuncular. Fakat futbolların yanında baÅŸka bir yetenekleri daha var oda ÅŸovmenlik. Beni Cem Yılmaz, Beyaz, Ata Demirer bile bunların güldürdüğü kadar güldüremiyor. Bir film yapsalar yeminle gider izlerim. Hakan Balta dün akÅŸam son noktayı koydu. Bir pozisyonda yere düşünce kafasını tutup dakikalarca yerde kaldı. Yayıncı kuruluÅŸ defalarca pozisyonu gösterdi. Kafasına ne bir darbe alıyor nede yere vuruyor. Biri çıkıp sormadı mı Hakan neden kafanı tuttun diye ? VallahiÂGalatasaray beni güldürüyor. Eboue'yi koy Beyaz'ın yerine reyting rekorları kırar. Komedi adam. Devamlı ahh vahh çekiyor. Sahada devamlı acı çekiyor. EÄŸer ki çocukluktan kalma bir hastalığı yoksa bu çocuk doÄŸuÅŸtan komediye yetenekli. Aferin bizleri acılı günümüzde bile güldürebildiniz.

 

Haberin Devamı

Baki Tuncay Akkın.. Pozisyon ofsaytmış.. Anladın sen onu. O bayrağı inşallah bir daha kaldıramazsın. O güvenmediğim MHK inşallah senin elinden bayrağı alır. Koskoca süper lig hakemi olmuşsun. Doğru söyle torpilin var mı?

Yazarın Tüm Yazıları