Taşlar oynamaya başladı!

Türkiye’de yıllardır oturmuş taşlar oynamaya başladı.

Haberin Devamı

Bankalarla başladı, askeri erkan ile sürdü,  iş dünyası ile devam etti.
En son futbol dünyasında patladı. M.Ali Aydınlar yönetimi bugüne kadar görev yapmış Futbol Federasyonlarının göz yumduğu şike ve teşviklere rest çekerek cesurca kararlara imza atarak Türk futbolunda temizlik harekatı için düğmeye basmıştır.

Bundan böyle adaletli olan ve adaletli oynayan takımlar kazanacak. Futbolda artık huzur ve dürüstlük dönemi başladı. Fakat ülkemizde hakkında soruşturma açılıp iddianameler yazılan sürüyle iş adamı ve tanınmış kimlikler varken futbolun önemli isimlerinin linç edilmesine seyirci çıkanlar unutmasınlar bir gün onlara da adalet lazım olacak..

Şöhret olma meraklısı ve kendilerine savcı süsü veren iki günlük kimliklere delillerin servis edilip kamuoyuna açıklanmasının da hesabı sorulmalı. Unutmayın bugün onlara yarın sizlere. Åžunu da söylemeden geçmeyeceÄŸim. EÄŸer bu ülkede ahlaksızca, ÅŸerefsizce davranışın içinde kim bulunursa bulunsa adalet önünde cezalandırılmalı. Ama suçsuzluÄŸu kanıtlanmamış insanları linç etme zihniyetlerin hesabı ÅŸike ve teÅŸvik olayına karışanlar gibi hesap sorulmalı!..Â

Yazarın Tüm Yazıları