Fenerbahçe oyun farkıyla kazandı

İki takım arasında ciddi bir oyun ve kalite farkı vardı.

Haberin Devamı

Futbol takımları bir kadro oluşturur ve sahaya en güçlü 11 oyuncusuyla çıkar. Beşiktaş’ta durum böyle değil... Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Cenk Tosun ve Alex Oxlade-Chamberlain gibi isimler kulübede; Jackson Muleka santrfor, Necip Uysal sağ bek. Durum böyle olunca da 3 pas yapıp da orta sahayı geçemeyen bir Beşiktaş vardı sahada. Sağ bek oynayan Necip Uysal, kariyeri boyunca bek oynadığı her maçta kaybettirecek hatalar yaptı. Dün olduğu gibi. Erken kart gördü, hamle yapamadı, pozisyon hatası yaptı, ilk golde 1 metre ile ofsaytı bozdu, top kayıpları yaptı. Fenerbahçe’nin en güçlü olduğu Dusan Tadic ve Fred’in kullandığı sol kanada sağ bek Necip Uysal ile çıkmak kesinlikle yanlış bir tercih idi. O kanattan hiç hücum da yapamadı siyah beyazlılar.

Haberin Devamı

AL MUSRATi YiNE HAYAL KIRIKLIĞI

Dün Beşiktaş’ta iyi oynayan birisi var mıydı? Yoktu ama dünkü kadro rakip yarı sahaya yerleşip topu tutacak bir 11 değildi. Beşiktaş armasıyla maçın içinde kaldı. Futbol anlamında ise çok gerideydi. Acele ile rekor ücret ödenerek alınan ve kırmızı kart gören Al Musrati yine hayal kırıklığı.Ernest Muci çok top kaybı yapıyor. Yetenekli ama Oyuna bilgisi yok. Gedson Fernandes çalışkan ama top ayağındayken kötü. Bireylerin ötesinde sahada Beşiktaş’a hiç yakışmayan bir takım vardı.

KARARLAR DOĞRU GÖRÜNMÜYOR

Fenerbahçe, dün sahada çok daha güçlüydü. Ortada ciddi bir oyun ve kalite farkı vardı. Haklı bir galibiyet alan Fenerbahçe yarışın içinde kalmaya devam etti.

Beşiktaş’ta yeni yönetimin futbolla ilgili aldığı kararlar pek de doğru görünmüyor. Fernando Santos, Al-Musrati, Ernest Muci, Joe Worrall ve kadro dışı kararları ile Beşiktaş güç kazanmadı, geriye gitti.

Yazarın Tüm Yazıları