Kadıköy’de gol yağmuru

Futbol severler dört dörtlük bir maç izledi.

Haberin Devamı

Dakika 28’i gösterirken maçta yaşanabilecek her şey neredeyse yaşanmış, iki takım da maçın ilk çeyreği sayılabilecek bir zaman diliminde hem öne geçip sevinmeyi hem yenik duruma düşüp üzülmeyi hem de beraberliği yakalayıp maçı tekrar dengeye getirmeyi deneyimlemişlerdi. Bol aksiyonlu ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 2-2’lik skorla bitti, Valencia’ya cevap veren Borini oldu.

PENALTI DÜELLOSU OLDU

İkinci yarıda bu maçta yaşanmadık ne kaldı noktasında tam bir penaltı düellosu izledik. Maç sadece 9 gol ve heyecanlı futbolla değil, bu sezon ilk kez üç penaltının atıldığı maç olarak da kayıtlara geçti. Enner Valencia kullandığı iki penaltıyı da gole çevirince, hem hat-trick yapmış hem de gol krallığında farkı açmış oldu. Maç öncesi iki takımın da kazanmak için yeter sebebi vardı: Dört haftadır kazanamayan Andrea Pirlo’nun ekibi de kazanmak istiyordu, bay geçtiği hafta ve derbi beraberliği sonrası maç eksiğiyle de olsa ikamet ettiği 8.sıradan yukarı tırmanmak için bu maçta alınacak üç puana fazlasıyla ihtiyacı olan Fenerbahçe de...

Haberin Devamı

KEYiFLi BiR KARŞILAŞMA

Gol atanın daha keyfini süremeden gol yediği seyredenler için keyifli, yaşayanlar için stresli maçta, Fenerbahçe 83.dakikada Burak Kapacak’ın golüne engel olamayınca skora bir kez daha denge geldi. Gol pozisyonuna girmekte ya da yakaladığını atmakta zorluk çekmeyen ve ligde üç gol ortalamasıyla oynayan Fenerbahçe, aradığı golü uzatma dakikalarında oyuna girer girmez sayısını kaydeden Batshuayi’nin ayağından yakaladı.

Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar da televizyonun başında takip edenler de son derece zevkli ve dört dörtlük bir maç izlediler. Belki sadece Jorge Jesus, sezonun ilk maçında Ümraniyespor’dan yenen 3 gol sonrası toparlanma sürecine giren defansın, son 3 maçı hiç gol yemeden geçtikten sonra, tek maçta son 6 maçta yediğinden fazla golü yemesini kafaya takacaktır ama muhtemelen bu gece değil. Bu gecenin uykusuz kalacak ismi, Kadıköy deplasmanında 4 gol atmasına rağmen kazanamayan Andrea Pirlo olacak kuşkusuz.

Yazarın Tüm Yazıları