Åžikayet

Öğretmenim sınıfı siz bana emaned edip gitmişken ve herkez akılı uslu oturur iken aniden ayaa kalkan Nazlı bana silkisini pırlattı. Ben, Nazlı seni öğretmene sıkayet edecem ama ismini tahtaya yazdım tabikide. Başka bir şey yapmadım zaten ne yapablirdimki !

Sınıftaki isyanları bastırmak görevim ama hiçbirşey demedim ismini tahtaya yadzım
hatta saglık kolu baÅŸkanınada sorabiirsiniz  ben kafasına cetvelle vururken vurabilirdim ama vurmadım sadece  ben dedim ki , arkadaşım sınıfın düzenini bozmamalısın,  öğrentmenimiz kızabilir dedim ben.Â
O zaten silkisi isabet olmayınca o hırsınan tahtaya kalkıp kafasıyla silmeye kalktı isimleri inanmıyorsanız saglık kolu başkanına sorabilirsinis.
Ama Barısın birde  yeşimin ismi silinir ama Nazlının silinmez her nedense. O da benim kolumu tutup silmek istemiş. Kolum çarpar  ona. Burnu çok güzel kanamış ama bu acı tesadufle  çok üzüldük hepimiz siz yokken.
Saçınıda o esnada tahtanın arasına sıkıştırmıştı  ben çıkarmak isterken kulağı azıma girdi, bir baktım ben aazğmı kapatınca aaaa ne olmuş dedim böyle, çıkar kulağını ağzımda n dedim. çıkarmadı tabikide önlügünün dülmesi hepsi koptu.
Yoksa Berkecan kopardımı dedi.  eyer öyle derse bilinki yalan söylüyor ve yalan söylememeliyiz.
Ben ona vurmak hiç  istmezzdim ki zaten vurmadım  ve üsüntümden kolum agrıyor. sınıftaki diğer herkeze sorabilirsiniz eğer bir tanesi size derse ki Berke Nazlının kafasına vurdu kolunu sitrit faytırda Ken gibi bükTÜ ama istesem bükerdim ama derselerki büktü kafasını kırarım, isminide yazarım tahtaya konuşanlar listesine.
Nazlı, Ken yumruğu atamadığı için çırmıkladı ve yüzünü tokatladı. evet kendi kendine çırmıkladı,  inanılır gibi deyil yani. ama inanın öğretmemim öyle oldu.
Her neyse lafımı uzatmayayım zaten dikkatnizi çeker ise biraz solgun ve durgunluk var sankim üzerimde. Neden çünkü  kalpim çok kırıldı ve ben sıkayet etmek istorum bu kızı. Şikayetçiyim. Cünkü zaten herkez diorki bu nazlı biraz kafadan çatlak galibam. Yani hak etmişti bence o dayağı az bile. ama ben sınıftaki isyanları bastırmak görevim oldu için gelecek secimlerdede beni secmeyenleri tek tek çıkısta hesabını görecem. Ikna etmek istiyorum. Olay işte böyle oldu.
Ä°mza
2-A sınıf başkanı
Berke Can AkıllıoÄŸluÂ
Yazarın notu: (Bu yazı, İzmir Karabağlar Karakolu’nda, polisler tarafından kendi kendini dövdüğü iddia edilen  Fevziye Cengiz’e, polislerin attıkları dayakla kollarında oluşan ağrıyı tutanağa geçiren ama Fevziye Cengiz’in darp izlerini ciddiye almayan  doktora ve  tüm bu rezaleti kovuşturmaya  gerek görmeyen savcıya  ithaf edilmiştir)
Yazarın Tüm Yazıları