Seyahat sırt çantasında olması gerekenler

Güncelleme Tarihi:

Seyahat sırt çantasında olması gerekenler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 15:06

Gezgin olmak öyle hiç de kolay bir şey değil. İyi planlama yapmayı bilmeniz gerekiyor. Seyahat rotanızı da planlamalısınız, sırt çantanızı da… Öyle beş bavulla bir hafta tatile çıkanlardansanız, işiniz zor. Ama paniğe gerek yok. İşte seyahat sırt çantanızda olması gerekenlerle ilgili tüyolar.

Haberin Devamı

Uzun süreli seyahatin bir numaralı kuralı, sırt çantası. Sadece zorunlu eşyaları alacağınız ve gereksiz yüklerle size zorluk çıkarmayacak bir sırt çantası planlamanız olmalı. Neticede rotanıza göre bir ayda beş ayda gezecek olsanız, sizi bir hafta idare edecek kadar eşya almanız yeterli. Önemli olan nereye gideceğiniz…

Seyahat sırt çantasında olması gerekenler


Seyahat ederken gideceğiniz yerlerde kolaylıkla çamaşırlarınızı yıkatabilir, çok ekstra ihtiyaçlarınız oluşursa satın alarak temin edebilirsiniz. Bu arada havayollarına fazladan yükler için ödeme yapmamak adına 10-15 kg arası (değişiklik gösteriyor, lokasyon ve seçtiğiniz havayolu şirketlerine göre kendi rakamınızı bulabilirsiniz) sırt çantası en ideali.

Seyahat sırt çantasında olması gerekenler


GELELİM SIRT ÇANTASININ İÇİNDE NELER OLACAĞINA

Haberin Devamı

Yine lokasyon önemli. Eğer deniz olan bir rotanız varsa yüzmek için mayo, parmak arası terlik, güneş kremi, şapka, havlu önemli. 2 şort, 5-6 tişört, gece dışarı çıkmak için 1 takım kıyafet, sweatshirt, bir haftalık çorap ve iç çamaşırı, yürüyüş için uygun ayakkabı ve pantolon yeterli. Yine zamanlama ve lokasyona göre yağmurluk da listeye eklenebilir. Konaklama tercihinize göre uyku tulumu bulundurmanız da işinize yarayacaktır.

Kıyafetleri yerleştirirken katlayıp rulo haline getirmeniz iyi olur. Böylece çantaya daha çok şey sığdırmanız mümkün. Evet bundan sonrası seyahati planlamaya kaldı. İyi eğlenceler!

LifePinner tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!