Nedir bu ev değiş-tokuşu?

Güncelleme Tarihi:

Nedir bu ev değiş-tokuşu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 17:16

Son dönemin yaygınlaşan trendlerinden biriyle karşınızdayız: Ev değiş-tokuşu! Tatillerin çok daha ekonomik ve değişik tecrübelerle gerçekleşmesini sağlamak için şahane bir buluş. Dünyada uzun yıllardır uygulansa da Türkiye’de yeni yeni yaygınlaşıyor. Peki nasıl oluyor?

Haberin Devamı

Farklı bölgelerdeki tatilciler gitmek istedikleri lokasyonda bulunan evlerden birini seçiyor ve evde bulunan insanlarla yer değiştiriyorlar. Bu sadece hem çok farklı tecrübeler deneyimliyor hem de konaklamalarını bedavaya getiriyorlar. Özellikle beyaz yakalıların tercih ettiği bu sistemde dünyanın her yerinden kendinize bir ev seçmeniz mümkün. O evdeki tatilciler de sizin evinizde tatillerini geçiriyorlar.

Kuralları, kullanım alanlarını karşılıklı anlaşarak belirliyorsunuz. Böylece gittiğiniz yerde yerel halkın da yaşam standartlarını tecrübe etme imkânı buluyorsunuz. Türkiye’de en yaygın şekilde İstanbul’da tercih edilse de Ege sahillerini de etkisi altına almış durumda! Karşılıklı güven üzerine işleyen bu sistem için doğru şekilde araştırma yaparak şahane bir tatil deneyimlemek mümkün!

Haberin Devamı

LifePinner tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!