Mikonos ve muhteşem gece hayatı

Güncelleme Tarihi:

Mikonos ve muhteşem gece hayatı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 09:00

Dünyanın en popüler turizm merkezlerinden biri olan Mikonos, hem dünya genelinde ünlülerin hem de beş yıldızlı tatil yapmak isteyenlerin uğrak yeri. Ege’nin bu ünlü adası harika plajları, otelleri, lüks villa ve yatları dışında efsane partileriyle de meşhur. Zaten herhangi bir beach’e gittiğinizde gün batımı ile parti zamanının başladığını göreceksiniz. Önce Ege’nin harika sularında keyifle yüzüp ardından da dans ve müzikle coşmak için ideal. İşte eğlencenin kalbi Mikanos'dan tüyolar...

Haberin Devamı

Beyaz boyalı yol labirentlerini, Küçük Venedik’teki temeli denizde olan evleri de gördükten sonra bar ve restoranlara dönüştürülmüş bu harika mekanlarda güzel vakit geçirebilirsiniz.  Alışveriş içinse Hora’yı önerebiliriz. Burada lüks bir moda deneyimi yaşayabilirsiniz.

Mikonos ve muhteşem gece hayatı


GÜNDÜZ PLAJ GECE KULÜP

Adayı gezip gece hayatına bağlandığınız noktada ise aklınızda olsun her plaj bir gece kulübü… Agrari, Paradise, Super Paradise, Elia, Malalianos ve Tourlos plajları partiler için uğrak yerlerinizden olacak. Özellikle Çıplaklar Plajı olarak bilinen Paradise, eğer bu seçeneğe açık değilseniz listenize girmeyebilir.

Haberin Devamı


Plaj dışında da seçenekler yok değil. Yine müzik ve dansın zirve yaptığı bu mekanlar içinde popüler olanlar ise dünyaca ünlü Clup Paradise, Cavo Paradiso, Space…

Mikonos ve muhteşem gece hayatı


LifePinner Der ki; Mikonos’u LifePinner’da pinledikten sonra keşfettiğiniz harika gece kulüplerini not almayı unutmayın. Kesinlikle bir daha gitmek isteyeceğiniz bu ada için City Guide’ınız sizin ve arkadaşlarınızın çok işinize yarayacak.

Mikonos ve muhteşem gece hayatı


LifePinner tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!