Bavul hazırlamanın püf noktaları!

Güncelleme Tarihi:

Bavul hazırlamanın püf noktaları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 16:50

Tatil hazırlığının en önemli detayı; bavul hazırlığı! Her kararınız çok önemli. Bavul hazırlamak belki zor bir iş gibi görünüyor ama hiç değil. Takip etmeniz gereken birkaç adım bile, en pratik şekilde halletmek mümkün.

Haberin Devamı

LİSTE HAZIRLAYIN

A’dan Z’ye yazmak her zaman iyidir. Gereksiz eşyaları elemenizi de kolaylaştırır. Evi bir dolaşın ve gerçekten neye ihtiyaç duyacaksanız listeleyin. Son halini oluşturduktan sonra eşyalarınızı aynı yere toplayın.

Bavul hazırlamanın püf noktaları

BAVUL BOYU

Eşyalarınızı listeledikten ve eledikten sonra onları alacak çantayı seçmelisiniz. Bu noktada seyahatinizi nasıl yapacağınız da önemli, kabin boyu daima avantajlı ve risksiz bir tercih olacaktır.

VAZGEÇİLMEZLER

Kişisel bakım ürünleri daima önemli. Her ürünün seyahat boyuna erişmek de artık çok kolay! Bunun dışında kalacağınız gün sayısından en az bir çift fazla kıyafet almanız da olası bir soruna karşı hayat kurtarabilir. Ama çok fazla ayakkabıya ihtiyacınız yok. Hem ağırlar hem de kabul edelim ki onları boşuna yanımızda taşıyoruz. Bir yedek yeterli.

Haberin Devamı

Bavul hazırlamanın püf noktaları

SIRA YERLEŞTİRMEDE!

Ağır parçalardan başlayın, en alta bunları yerleştirin. Sık kullandığınız ve seyahat boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz şeyler ise kolay erişebileceğiniz noktalarda bulunsun. Kalacağınız yerde havlu, terlik, saç kurutma makinası gibi eşyaların olup olmadığını kontrol edin, böylece boşuna taşımış olmazsınız. Kıyafetlerinizi rulo yaparak yerleştirmek yer tasarrufu sağlayacaktır, aklınızda olsun!

 

BAKMADAN GEÇME!