700 TL'nin altında kaçırılmayacak Balkan turu fırsatı

Tatilde yeni yerler keşfetmek ya da zahmetsiz ve yakın bir yolculuk mu yapmak istiyorsunuz? İşte tüm bunları karşılayacak seçenekleri barındırıyor Balkanlar... İşte Size Balkanlar için seyahat rehberi

Haberin Devamı

Hem Türk hem de yerel geleneklerin birleşip eşsiz bir tarz oluşturduğu bu topraklarda, ister ortaçağdan kalma güzel ve görkemli yapıların izini sürün, ister türkülerin ve hatıralarının halen gücünü koruduğu tarihi şehirlerde dolaşın...

700 TLnin altında kaçırılmayacak Balkan turu fırsatı

Üç ülke bir arada Balkan üçlüsü turu

Geleneksel Rum evlerinin dizildiği dar sokaklardan geniş meydanlara kadar her çağı yansıtan Kavala’dan başlayacağınız turda ilk gezeceğiniz yerler Selanik, Manastır, Resne ve Ohrid... Sonrasında Üsküp’e gideceksiniz. Burada Eski Tren Garı, Üsküp doğumlu hayırsever Rahibe Teresa’nın anıtı ve evi, Taş Köprü göreceğiniz yerlerden bazıları... Diğer duraklarınız ise Sofya ve Plovdiv olacak... Anı Tour, 8-12 Haziran. Fiyatı: 655 TL. (444 0 264) 

Haberin Devamı

700 TLnin altında kaçırılmayacak Balkan turu fırsatı

Osmanlı’nın izinde Balkan üçgeni turu

Doğu Avrupa’nın en güzel tarihi yapılarını göreceğiniz Sofya’dan tura başlayacaksınız. St. Nedelya Kilisesi ve Rus Kilisesi’ni gezdikten sonra Makedonya’nın sayfiye kenti Ohrid’e gideceksiniz. Osmanlı döneminden kalma Halveti Tekkesi, Safranbolu evlerini anımsatan eski yapılar göreceğiniz yerlerden bazıları. Yalnız mutlaka gölde tekne ve St. Naum turuna katılmayı ihmal etmeyin... Pronto Tur, 5-9 Haziran. Fiyatı: 370 TL. (444 91 92)

Kuzeye yolculuk Bulgaristan ve Romanya turu

Hem kültürel bir gezi olsun hem de eğlence olsun istiyorsanız bu tur tam size göre... Bükreş, Sinia, Bran, Braşov, Köstence, Mangalya, Varna ve Nessebar’da ayak basılmadık yer bırakmayacaksınız. Örneğin, Varna’da Pfone Mall’dan Central Plaza’ya kadar dilediğiniz alışveriş merkezini gezeceksiniz, Bükreş’te ise eski yapıları, Fransız mimarilerini, denizi ve güneşiyle eğlencenin tadını çıkaracaksınız. Coraltravel, 15-19 Haziran. Fiyatı: 400 TL. (444 0 684)

700 TLnin altında kaçırılmayacak Balkan turu fırsatı

Haberin Devamı

Dört günde üç farklı kültür Makedonya ve Yunanistan

Tura Sofya’dan başlayacaksınız. Burada Atatürk’ün yeniçeri elbisesi giyerek katıldığı balonun yapıldığı orduevi gezinin en dikkat çekici noktası. Sonraki duraklarınız ise  Ohrid, Manastır, Selanik ve Kavala olacak... Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli, Hamza Bey Camii, Elefterios Meydanı ve Atatürk’ün doğduğu ev gezeceğiniz yerlerden bazıları... Tatilbudur.com, 16-19 Haziran. Fiyatı: 325 TL. (444 0 484)

 

 

Yazarın Tüm Yazıları