Sarıyer nişanlandı

Derin Sarıyer, iki yıldır flört ettiği Beliz Köprülü ile nişanlandı.

Haberin Devamı

Ferda-Aziz Sarıyer çiftinin oğulları Derin, kendisi gibi mimar olan Beliz Köprülü ile evlilik yolundaki ilk adımı attı. Çift, geçtiğimiz gece Ulus 29’da, ailelerin bir araya geldiği akşam yemeğinde nişan yüzüklerini taktı. Nişan töreninde Derin Bey’in kardeşi Dilruba Sarıyer de hazır bulundu. Beliz Köprülü, birkaç gün önce modacı Sedef Çalarkan’ın 2010 ıstanbul tişörtlerinin kampanya yüzü olmuştu. Çalarkan’ın sınırlı sayıda tasarladığı tişört koleksiyonunun tanıtımı için objektif karşısına geçen Köprülü’yü Akif Hakan Çelebi, W Hotel’de fotoğrafladı.

Boyner’e devrediyor

Levent Penso, bir süre önce Esentepe’deki Astoria Alışveriş Merkezi’nde açtığı Clementine adlı kafeyi kızı Verda Penso ile birlikte işletiyordu. Levent Bey, kafeyi Cem Boyner’in sahibi olduğu Beymen’e devretme kararı aldı. ıstinye Park’ta açtıkları Bej Cafe ile bu sektöre de el atan Boyner Grubu ile sürdürdüğü görüşmelerini sonuçlandıran Penso, bir ay içinde devir işlemlerini tamamlayacak.

Bugün doğum günü

Haberin Devamı

Bugün, Çiğdem Kayalı’nın 50’nci yaş günü... Melek Boz, kızları Senem Çapa ve şebnem Saygınışık’la birlikte Kayalı’ya sürprizlerle dolu bir doğum günü kutlaması hazırladı. Kutlama, bu gece Boz’un işlettiği Arnavutköy’deki Bizz adlı restoranda yapılacak.

Plaket aldılar

ıKSV’nin de taşındığı şişhane’deki Deniz Palas Apartmanı’nın üst katında hizmet veren X Restoran’da önceki gün Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı yararına öğle yemeği düzenlendi. Vakıf başkanı Gündüz Gedikoğlu’nun ev sahipliği yaptığı davete katılanlar arasında Nurten Çapkın, Neval Güler, Hülya Aşık, Nilgün Dumanlı ve Gül Ergi de vardı. Davette Gedikoğlu, vakfa olan katkılarından dolayı Neşe Sert, Ceyda Kadayıfçıoğlu ve Nurgün Kemalbay’a birer teşekkür plaketi verdi.

Önce yakalayıp sonra yediler

SuAda’daki G Balık’ın işletmecisi Gül Etker, geçtiğimiz gün “Oltanı Getir, Balık Tutup Pişir” adlı bir etkinlik düzenledi. “Yalılarda, sitelerde oturanlar, pazar günleri çocuklarıyla aktivite arayışı içine giriyor. Biz de onlar için balık tutup, mangalda pişirecekleri ve böylece keyifli bir gün geçirebilecekleri bu etkinliği organize ettik” diyen Gül Hanım’ın davetine, Berna Yılmaz, Süreyya-Ahmet San, Ünal Aysal ile kızı Ceyla Aysal, Hale Dicleli ve Sezai Taşkent de katıldı.

Pavyon’da eğlence

Haberin Devamı

Cenk Eren’in sahibi olduğu ve aynı zamanda sahneye çıktığı Etiler’deki Pavyon adlı gece kulübünün geçtiğimiz gün elit misafirleri vardı. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit şahenk’in annesi Deniz şahenk ve kadim dostu Aydan Semker, sanatçı kimliğini çok sevdiklerini belirttikleri Cenk Eren’i mekânında dinledi...

Yazarın Tüm Yazıları